Τινάζει στον αέρα τον Πατούλη εμπλέκοντας την Περιφέρεια η… εμβολιασμένη Μαρίνα! «Με βρήκαν περίπου θετική στον κορωνοϊό και μου σύστησαν να σιωπήσω»! Σοβαρότατη καταγγελία…

πατουληδες-γιος-1280x720

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία έκανε η Μαρίνα Σταυράκη – πρώην όπως όλα δείχνουν Πατούλη – η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, όπως αποκάλυψε η ίδια με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη δόση του εμβολίου!

Η πρόεδρος Δικτύου SDG 17, μάλιστα, προχώρησε και σε μια σοβαρότατη καταγγελία, καθώς όπως τόνισε η ίδια της έγινε σύσταση να “σιωπήσει” και να μην αποκαλύψει σε κανέναν ότι νοσεί από Covid. Καταγγελία που, για ορισμένους, φωτογραφίζει και στοχοποιεί τον Περιφερειάρχη Αττικής και εν διαστάσει σύζυγό της, Γιώργο Πατούλη…

«Πριν από λίγη ώρα και μετά από εξέτασή μου από κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής που διενεργεί ελέγχους για τον Covid19, ενημερώθηκα πως είμαι… «περίπου θετική» στον κορονοϊό, στο rapid test. Λίγο αργότερα, μου έγινε επίσης η σύσταση να μην μιλήσω σε κανέναν (!), να σιωπήσω (!), να το περάσω μόνη μου (!). Με έχουν συνηθίσει άλλωστε να σιωπώ και να περνάω μόνη μου κάθε τι. Κακό ή καλό όπως τις Άγιες ημέρες του Πάσχα… Δεν μίλησα για αυτές. Δεν σας αφορά άλλωστε ο πόνος της προσωπικής μου μοναξιάς.

Έχω καλέσει τον ΕΟΔΥ ώστε να αναλάβει με αξιοπιστία την περαιτέρω διερεύνηση της προσωπικής μου κατάστασης, λόγω του ότι ανήκω σε ευπαθή ομάδα. Αν φοβάμαι; «Ναι». Αν ανησυχώ και για εσάς; Χίλιες φορές “Ναι”. Σας ενημερώνω με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με υπέρτατο συναίσθημα αγάπης. Καμία εικόνα δεν είναι πάνω από την υγεία του κοινωνικού συνόλου και κανένα πρόσωπο, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται, δεν έχει δικαίωμα να την υποβιβάσει, έστω και στο ελάχιστο. Εύχομαι, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να μην έχω μεταδώσει σε κανέναν τον ιό. Και να επιστρέψω στη σιωπή μου γνωρίζοντας πως είστε όλοι καλά…», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη προκαλώντας προβληματισμό και ποικίλα σχόλια.