Σάββατο, Μαΐου 22

Πήγε με το πλοίο, γύρισε με ελικόπτερο από τη βίλα του Χριστοφοράκου ο Κούλης! “Πείτε μας από ποια εταιρεία το μισθώσατε και πόσα δώσατε” του λέει ο Αλέξης!

kiriakos-mareva

Το όνομα της εταιρείας από την οποία μίσθωσε το ελικόπτερο που τον μετέφερε από την Τήνο στην Αθήνα, αλλά και το αποδεικτικό πληρωμής ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντί να επιστρέψει από το νησί με το πλοίο την περασμένη Κυριακή, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, τελικά τα σχέδια άλλαξαν και αποχώρησε την Δευτέρα το πρωί με ιδιωτικό ελικόπτερο, τύπου airbus.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του ζητάει τώρα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα ποιας εταιρείας ήταν το ελικόπτερο όπως επίσης και το αποδεικτικό πληρωμής.

«Επίσημες διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου την περασμένη Παρασκευή επίμονα διαφήμιζαν ότι ο κ. Μητσοτάκης που ξεκίνησε τις τριήμερες καλοκαιρινές αποδράσεις του, μετέβη στην Τήνο με το πλοίο της γραμμής. Λες και επρόκειτο για κάποιο κατόρθωμα που ο κ. Μητσοτάκης καταδέχτηκε να ταξιδέψει όπως οι κοινοί θνητοί.

Προφανώς είχαν τους λόγους τους που έδωσαν αυτές τις διαρροές, αφού με αυτόν το τρόπο ήθελαν να αποκρύψουν ότι θα επέστρεφε με ελικόπτερο. Ίσως επειδή δεν ταιριάζει στο προφίλ λαϊκότητας που μάταια προσπαθούν να του φιλοτεχνήσουν» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και προσθέτει:

«Μετά τις μαρτυρίες πολιτών και την αποκάλυψη του Documento, όμως, από το Μέγαρο Μαξίμου αναγκάστηκαν να επιβεβαιώσουν ότι από την Τήνο επέστρεψε με ελικόπτερο. Και μας διαβεβαίωσαν ότι αυτή τη φορά δεν ήταν στρατιωτικό ελικόπτερο ή ελικόπτερο φίλου αλλά «μισθωμένο. Αναμένουμε, λοιπόν, να δώσει στη δημοσιότητα, ως οφείλει, το όνομα της εταιρίας και το αντίτιμο που ο κ. Μητσοτάκης πλήρωσε για τη «μίσθωση» καταλήγει η ανακοίνωση.

 https://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .