Τρίτη, Μαΐου 11

Η Δωροθέα Μερκούρη πρωταγωνιστεί στην ταινία «Francesca» που θα γυριστεί στην Αμοργό

Η Δωροθέα Μερκούρη πρωταγωνιστεί στην ταινία «Francesca» που θα γυριστεί στην Αμοργό

O βραβευμένος παραγωγός και σκηνοθέτης D. Channsin Berry, γνωστός από την επιτυχημένη σειρά ταινιών/ντοκιμαντέρ Dark Girls που προβλήθηκε στο αμερικανικό δίκτυο OWN της Oprah Wifrey θα γυρίσει τη νέα του ταινία αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

D. Channsin Berry
D. Channsin Berry

Η πρώτη του ταινία μυθοπλασίας θα έχει τίτλο «Francesca» και ο ίδιος θα έχει διπλό ρόλο σκηνοθέτη και ηθοποιού, έχοντας επιλέξει για πρωταγωνίστρια του τη Δωροθέα Μερκούρη.

Η υπόθεση:

Μια ιστορία δύο κόσμων που συγκρούονται. Ένας διάσημος ηθοποιός που έγινε σκηνοθέτης, ο David Grant, ταξιδεύει στην Ελλάδα και επανενώνεται με μια παλιά του σχέση. Η Σοφία είναι πρώην μοντέλο και ηθοποιός που έχει αποσυρθεί στην Αμοργό και μακριά από τα φώτα της διασημότητας μεγαλώνει την κόρη της. Η επανένωσή τους θα δημιουργήσει μια οδυνηρά όμορφη ιστορία και θα αποκαλύψει τα μυστικά που έμειναν κρυφά για πολλά χρόνια.

Christopher Thomas Wilson
Christopher Thomas Wilson

Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει η Δωροθέα Μερκούρη μαζί με τους Christopher Thomas Wilson και D. Channsin Berry.

Η παραγωγή είναι των Meleisha Edwards & Christopher Thomas Wilson. Τα γυρίσματά θα γίνουν εξ ολοκλήρου στην Αμοργό, την κινηματογράφηση έχει αναλάβει ο Αποστόλης Ζυγούρης και το casting o Θοδωρής Βουρνάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .