Παρασκευή, Μαΐου 14

Global Health Imperialism> Kι εάν τα κράτη έχουν κατακτηθεί ποιος είναι ο κατακτητής;

Ο Παγκόσμιος Ιμπεριαλισμός Υγείας είναι εδώ

Η σημασία του να εμβολιάζεται κανείς με το ποσό που πρέπει να ξοδέψει στην υπόλοιπη ζωή του

Καθώς ο φόβος έχει εξαπλωθεί στο πλανήτη και η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ επιχειρώντας να ανιχνεύσει ποιο είναι το ιδανικό καταφύγιο, (ο χρυσός, τα κρυπτονομίσματα, ή μήπως ή οι ψηφιακοί ιοί;) οφείλει στο μεταξύ να ανακαλύψει ποιοι ή ποιος είναι ο κατακτητής, πριν φθάσουμε στο σημείο να τον αγαπήσουμε συμμετέχοντας-ο καθένας από μας-στο Παγκόσμιο Σύνδρομο της Στογχόλμης.

Aπό τον Βασίλη Μπόνιο

Ήδη μας έχει κυριεύσει ο φόβος. Βιώνουμε την αδιόρατη απειλή. Ο κλοιός σφίγγει. Από κάπου έρχονται τα εχθρικά στρατεύματα. Μας πλησιάζουν. Ναι, τα κράτη είναι ήδη παραδομένα. Η Ευρώπη έχει παραδοθεί. Το φιάσκο με την AstraZeneca είναι ήττα. Είναι ευρωπαική ήττα. Στην ουσία η AstraZeneca βγήκε από τη μέση χωρίς να το καταλάβει και παρότι η Μέρκελ και ο Τζόνσον προσπάθησαν να την υπερασπισθούν κάνοντας οι ίδιοι τα εμβόλιά της. Την εκτίμησή του στην Ευρώπη έδειξε και ο Καναδός πρωθυπουργός Τριντό και όχι μόνο. Οι κινήσεις είναι συμβολικές. Σε λίγο που θα φαίνονται πιο καθαρά τα πρόσωπα θα διαπιστώσετε τη συμβολική αξία των κινήσεων.

Στην αρχή είναι αλήθεια ότι οι ηγέτες αιφνιδιάσθηκαν.

Σχεδόν όλοι. Ακόμη και ο Τραμπ. Ο πρώτος που ενημερώθηκε έγκαιρα από τις Υπηρεσίες ήταν ο Μπάιντεν. Αυτό που εκστόμισε για τις πατέντες ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να έχει εφαρμογή, αλλά μιλώντας ο Αμερικανός Πρόεδρος για τις πατέντες φωτογράφισε τα “πρόσωπα”.

Και είναι αλήθεια ότι ο Μπάιντεν ήταν ο άγνωστος Χ για τους αντιπάλους έχοντας ζήσει 7 ζωές και υποτιμώντας ανοιχτά τον θάνατο ο οποίος για δεκαετίες κατοικοεδρεύει στην οικογένειά του.

Και είναι αλήθεια ότι ο μη αναμενόμενος Μπάιντεν προκάλεσε ανέλπιστο ρήγμα στο αντίπαλο στρατόπεδο. Κάποιος αισθάνθηκε ότι θα μπορούσε να πάει ακόμη και φυλακή και έσπευσε να βγει από το κάδρο. Ναι, μιλάμε με γρίφους θα πείτε.

Πράγματι…Χωρίς να αλλάξουμε γήπεδο ας πάμε σε κάτι ακόμη πιο συναρπαστικό.

Σκεφθείτε για λίγο τι σημαίνει παγκόσμια οικονομία και δείτε τη σημασία της αγοραστικής δύναμης του ατόμου μέσα σ΄αυτή σε συνδυασμό είτε με το μισθό του, είτε με τα έσοδά του σαν επιχειρηματίας, είτε με το επίδομα ανεργίας και πάει λέγοντας.

Οι Κατακτητές συνέκριναν τις συνέπειες της πανδημίας με εκείνες του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Προφανώς γιατί θα ακολουθήσει και δεύτερος γύρος. Δεν είναι λίγοι οι οικονομικοί αναλυτές που επιχειρούν να δουν εάν μπρος στην επέλαση του ψηφιακού νομίσματος θα γίνουν στάχτη τα ευρώ, το δολάριο, το σέκελ, το ρούβλι και πάει λέγοντας.

Ποια κρυπτονομίσματα; Ποιος Θανάσης; Ποια λεφτά;

Λοιπόν το κοντινό μέλλον του χρήματος θα μπορούσε να είναι ένας ιός.

Χα,χα,χα….Ναι, ένας ιός.

Σ΄αυτό το σημείο το επιχείρημα ότι με το εμβόλιο θα μας βάλουν ένα τσιπάκι να μας ελέγχουν είναι πιο αστείο από τον Μπάμπη και τη Σούλα ή τον Τζον και την Σάνρα από το Σακραμέντο που με το τσιπάκι θέλουν να τους ελέγξουν. Τι να ελέγξεις από τον Μπάμπη και τη Σούλα που είναι ανεξέλεγκτοι και τα βγάζουν όλα στη φόρα στα social;

Κανείς δεν θέλει να τσιπάρει τον Μπάμπη και τη Σούλα γιατί το τσιπάκι άθελά του θα μπορούσε να τους αναβαθμίσει και να τους μετατρέψει σε οξυδερκείς.

Με το τσιπάρισμα όμως θα μπορούσε να καταργηθεί σε μεγάλο βαθμό η έννοια του χρήματος όπως το γνωρίσαμε οι γενιές έως σήμερα. Θα μπορούσε όλο αυτό να αλλάξει ειδικά τώρα που μάθαμε πως τρυπιόμαστε και πλάκωσαν και οι γύφτοι-με το συμπάθιο παιδιά-οι οποίοι θέλουν πατέντα τoυ εμβολίου της Moderna για να στήσουν εργοστάσιο στο τσαντήρι στα Λιόσια και στη συνέχεια να πουλάνε τα φιαλίδα της Moderna με το ντάτσου και το τογιότα.

Το χρήμα λοιπόν ανάμεσα στους κοινούς θνητούς θα μπορούσε να καταργηθεί και να αντικατασταθεί με έναν ιό ή ένα τσιπάκι.

Ώσπου να απαγορευθούν οι γεννήσεις στο πλανήτη όποιος γεννιέται θα τρώει ένα τσιπάρισμα ή ένα εμβόλιο και θα μπαίνει μέσα του ένα ποσό το οποίο θα χρησιμοποιεί για να περάσει την υπόλοιπη ζωή του. Θα πηγαίνει για παράδειγμα να σπουδάσει και οι σπουδές που θα του παρέχονται θα είναι προαποφασισμένης αξίας. Δεν θα έχουν δηλαδή όλοι πρόσβαση στο ίδιο επίπεδο σπουδών, υγείας, ψυχαγωγίας κλπ. Το ποσό που αξίζει στον καθένα θα αποφασίζεται πριν γεννηθεί όταν οι γονείς θα δηλώνουν ότι θέλουν να αποκτήσουν παιδιά. Ανάλογα με το πόσο αξίζουν οι γονείς θα είναι και το ποσό με το οποίο θα εμβολιάζεται το βρέφος για το προσωπικό του ταξίδι στη ζωή.

Ποια κρυπτονομίσματα, ποιος Θανάσης, ποιος χρυσός και πάει λέγοντας. Πράγματι αυτά που έρχονται δεν μπορεί να τα συλλάβει ούτε η επιστημονική φαντασία. Θα μπορούσε όμως σε λίγο χρονικό διάστημα από σήμερα, ένα πρωί να συλληφθούν κάποια πρόσωπα η σύλληψη των οποίων θα μπορούσε να προκαλέσει παγκόσμιο πάταγο…Αυτά για την ώρα…

Y.Γ> Ξημερώματα Δευτέρας 10 Μαίου 2021. Μόλις είχαμε ολοκληρώσει την ανάρτηση που διαβάσατε μόλις στα διεθνή ΜΜΕ γινόταν πάρτυ με τις αποκαλύψεις για τον πραγματικό λόγο του διαζυγίου Bill και Melinda Gates. Οι λόγοι σκοτεινοί μια και αφορούν τη σχέση του Bill Gates με τον νοσηρό Epstein που βρέθηκε δολοφονημένος στη φυλακή πριν δικασθεί για sex trafficking.

Διαβάστε εδώ και ετοιμασθείτε για συναρπαστική συνέχεια…

 https://kourdistoportocali.com/read-this/global-health-imperialism-gt-ki-ean-ta-krati-echoyn-kataktithei-poios-einai-o-kataktitis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .