Σάββατο, Μαΐου 29

Σπυροπούλου: Πόζαρε πάλι με μαγιό και «τρέλανε» το Instagram

Σπυροπούλου: Πόζαρε πάλι με μαγιό και «τρέλανε» το Instagram

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έβαλε στόχο να χάσει κάποια κιλά και τα κατάφερε. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έχασε 11 ολόκληρα κιλά και οι πόζες τις με μαγιό τις οποίες μοιράζεται στο Instagram προκαλούν παραλήρημα.

«H αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δε με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους.

Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα και έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για μένα. Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δε χρειάζονται ακρότητες. Θέλει ισορροπία» έχει πει η ίδια σχετικά με την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Δείτε την τελευταία φωτογραφία της που “τρέλανε” το Instagram:

aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .