Τετάρτη, Μαΐου 19

Αυτοδιαπαρόμενα εμβόλια ..Mε αυτό το Εμβόλιο ΤΕΡΑΣ σας τρυπάνε….Το ετοίμαζαν απο το 18!!!(Video)

Ακουστε ενα απόσπασμα απο την εκπομπή του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη στο Radio Amazonios (18/05/21) οπου υπάρχει ενα ηχητικο με τον Γιατρό Αντωνίου…Σε αυτο μιλα για το ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΕΡΑΣ που  σήμερα εμβολιάζουν τους ανθρώπους το οποιο ειναι αυτοδιασπαρόμενο…Και ολα αυτα τα εγραψαν και τα δημοσίευσαν το 2018!!!Απο τοτε που ετοίμαζαν την στημένη Πανδημια για τον ελεγχο του πληθυσμού και την μειωση του.Την αποκάλυψη αυτη ο Γιατρός Αντωνίου την εκανε σε ανάρτηση του στο facebook.

Μελέτη που κυκλοφόρησε απο το ιδρυμα Johns Hopkins και δημοσιεύτηκε το 2018 για τις μεθόδους που ετοίμαζαν σε συνθήκες Πανδημίας..Ολα δείχνουν οτι ολα τα προετοίμαζαν…Το πιο σοκαριστικό είναι οτι δοκίμασαν σε ζωα τα Αυτοδιασπαρόμενα εμβόλια….Τα οποία σήμερα τα δοκιμάζουν στους ανθρώπους στα σημερινά εμβόλια..

Ο Ιατρός Δημήτρης Αντωνίου διαβάζοντας αυτη την μελέτη μας αποκαλύπτει το Φρικιαστικό σχεδιο τους που εφαρμόζουν σήμερα στα εμβόλια mrna..Tα εμβόλια αυτα έχουν ενα ζωντανό ιο μεσα αλλα ταυτόχρονα ο εμβολιασμένος μεταδίδει τον ιό στους υπόλοιπους…Αυτα είναι τα αυτοδιασπαρόμενα για να διασπείρουν ιους επιτυχώς στα ζωα τοτε στους ανθρώπους σήμερα..Αυτα τα δημοσίευσαν τοτε και τα υλοποιούν σημερα…στους ανθρώπους..Παίρνουν εναν ιό και τον βάζουν μεσα σε αλλον ιό…Αυτο το μιγμα τον βάζουν στους οργανισμούς των ανθρώπων..Ενωσαν εναν Ιό Χιμπατζή και εναν ιό Κορωνοιού..Η Καλλιέργεια γι αυτο το ΤΕΡΑΣ των εμβολίων οπως οι ίδιοι γράφουν πάνω σε εμβρυικά  νεφρικά κυτταρα ..

Ετσι θα μεταδίδουν ιους οι εμβολιασμένοι,,τα λεγόμενα αυτοδιασπαρόμενα εμβόλια..Με αυτά εμβολιάζουν το κοσμο..Γι αυτο ανοιξαν την Οικονομία τις δραστηριότητες….Ολα αυτα τα έγραψαν το 2018 και σήμερα δοκιμάζονται στους ανθρώπους…Ειναι ενα Φαντασιακό πείραμα και δεν ξέρουμε που θα βγει…και τι θα προκαλέσει..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

10.000 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 400.000 ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ..ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Τα ανεπίσημα παγκοσμίως μάλλον δεν θα μας τα δώσουν γιατί τα κρύβουν..
Ο καθένας απο τους εμβολιασμένους η τους υποψήφιους προς μπόλιασμα του αρκεί το οτι “ο Γείτονας το έκανε και είναι καλά και νοιώθει θαυμάσια” ή το “Εγώ το έκανα και προς το παρόν δεν έπαθα τίποτα” Προς το παρόν για λίγο διάστημα! Γιατί οι παρενέργειες δεν παρουσιάζονται ολες απο την πρώτη η δεύτερη εβδομάδα..Ουτε σε ενα μήνα η σε εξη κλπ.
Ολες τις Παρενέργειες και τους Θανάτους θα τους μάθουμε όταν τελειώσει το πειραματικό στάδιο στους ανθρώπους το 2023.Τοτε θα εξετάσουν τα αποτελέσματα από τα πειραματόζωα ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΝΕΡΟ..
Και απο χθες άνοιξαν το δρόμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό..στους πυροσβέστες της ΕΜΑΚ με ΕΜΜΕΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ που ειναι αντίθετη με το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ.ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ αν δε το κάνεις θα σε αντικαταστήσουμε!!!

 https://amazonios.net/aytodiaparomena-emvolia-me-ayto-to-emvolio-teras-sas-trypane-to-etoimazan-apo-to-18-video/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .