Ο κορυφαίος επιστήμονας της Moderna: «Στην πραγματικότητα χακάρουμε το λογισμικό της ζωής». Τα μεγαλεπήβολα σχέδια για τα επόμενα εμβόλια που μπορεί να θεραπεύουν μέχρι και τον καρκίνο.

Ο Δρ Tal Zaks, επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της Moderna Inc., εξήγησε σε μια συζήτηση TED του 2017 πώς σχεδιάστηκε το εμβόλιο mRNA της εταιρείας του. Τα τελευταία 30 χρόνια, είπε: «Ζούμε αυτήν την εκπληκτική ψηφιακή επιστημονική επανάσταση και είμαι εδώ σήμερα για να σας πω, ότι στην πραγματικότητα χακάρουμε το λογισμικό της ζωής και ότι αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε την πρόληψη και την θεραπεία των ασθενειών. ” Συνέχισε να εξηγεί ότι το ανθρώπινο σώμα

αποτελείται από όργανα και τα όργανα αποτελούνται από κύτταρα. “Σε κάθε κελί υπάρχει αυτό το πράγμα που λέγεται messenger RNA ή mRNA για σύντομο χρονικό διάστημα, το οποίο μεταδίδει τις κρίσιμες πληροφορίες από το DNA στα γονίδια μας, στην πρωτεΐνη, πράγμα που είναι πραγματικά το υλικό από το οποίο φτιαχτήκαμε όλοι.

Αυτές είναι οι κρίσιμες πληροφορίες που καθορίζουν τι θα κάνει το κελί. Έτσι το θεωρούμε ως λειτουργικό σύστημα. Αν μπορούσες να το αλλάξεις αυτό, αν μπορούσατε να εισαγάγετε μια γραμμή κώδικα ή να αλλάξετε μια γραμμή κώδικα, αποδεικνύεται ότι έχει βαθιές επιπτώσεις για τα πάντα, από τη γρίπη μέχρι τον καρκίνο. “

Ανέφερα στις 4 Φεβρουαρίου ότι η Moderna περιγράφει το νέο της εμβόλιο ως «λειτουργικό σύστημα υπολογιστή», αλλά δεν ήξερα εκείνη την εποχή ότι ο Zaks είχε μιλήσει πριν από τρία χρόνια για αυτό, απολύοντας πλήρως το ψέμα των μέσων ενημέρωσης ότι τα εμβόλια mRNA δεν αλλάζουν τον γενετικό σας κώδικα. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος όταν είπε: «Στην πραγματικότητα χακάρουμε το λογισμικό της ζωής… απολύοντας πλήρως το ψέμα των μέσων ενημέρωσης ότι τα εμβόλια mRNA δεν αλλοιώνουν τον γενετικό σας κώδικα.

Ανέφερα στις 4 Φεβρουαρίου ότι η Moderna περιγράφει το νέο της εμβόλιο ως « λειτουργικό σύστημα υπολογιστή », αλλά δεν ήξερα εκείνη την εποχή ότι ο Zaks είχε

Ο Zaks τόνισε ότι το 2017 η εταιρεία του δούλευε ένα εμβόλιο που δεν θα ενεργούσε όπως οποιοδήποτε προηγούμενο εμβόλιο που δημιουργήθηκε ποτέ.

«Φανταστείτε εάν αντί να δώσουμε στον ασθενή την πρωτεΐνη ενός ιού, του δώσαμε τις οδηγίες για το πώς να φτιάξει την πρωτεΐνη, πώς το σώμα μπορεί να κάνει το δικό του εμβόλιο», είπε.

Ο Ζακ είπε ότι χρειάστηκαν δεκαετίες για την αλληλουχία του ανθρώπινου γονιδιώματος, το οποίο ολοκληρώθηκε το 2003, “Και τώρα μπορούμε να το κάνουμε σε μια εβδομάδα.”

Συνέχισε να αποκαλύπτει, το 2017, τα σχέδια της εταιρείας του να κάνει ατομικά εμβόλια κατά του καρκίνου, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μεμονωμένων ασθενών με καρκίνο, «επειδή κάθε καρκίνος είναι διαφορετικός».

Είναι ενδιαφέρον, μια από τις πιο πιθανές καταστροφικές παρενέργειες του εμβολίου mRNA είναι η αλληλεπίδρασή του με καρκινικά κύτταρα. Σύμφωνα με μια μελέτη στο Κέντρο Καρκίνου Sloan Kettering που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, το mRNA έχει την τάση να απενεργοποιεί τις πρωτεΐνες που καταστέλλουν τον όγκο , πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να προωθήσει την ανάπτυξη ήδη υπαρχόντων καρκινικών κυττάρων.

Τόσο οι ενέσεις της Moderna όσο και της Pfizer είναι πειραματικά εμβόλια mRNA. Η FDA έχει χορηγήσει μόνο αυτές τις ενέσεις με Εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης [EUA] και θα παραμείνουν σε δοκιμές έως το 2023, ωστόσο η κυβέρνηση, τα μέσα ενημέρωσης και οι εταιρείες τις προωθούν σαν να είναι εγγυημένα και ασφαλή.

Αυτή η συστηματική εξαπάτηση, κατά τη γνώμη μου, θα καταλήξει να κριθεί στον καθρέφτη της ιστορίας ως μία από τις πιο απερίσκεπτες πράξεις ιατρικής προδοσίας που έχει διαπραχθεί ποτέ κατά της ανθρώπινης φυλής.

Εάν αυτό το λεγόμενο εμβόλιο επιταχύνει την ανάπτυξη του καρκίνου, σκεφτείτε τις δυνατότητες από καθαρά επιχειρηματική άποψη.

Με βάση τις προβλέψεις του Δρ. Zaks, ο οποίος επέβλεψε τη δημιουργία του εμβολίου που δίνεται τώρα σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, οι ίδιες εταιρείες της Big Pharma  θα μπορούσαν ενδεχομένως να δώσουν στους ανθρώπους τον καρκίνο με ένα εμβόλιο, θα μπορούσαν να προχωρήσουν αργότερα με ένα άλλο εμβόλιο που προσφέρει τη θεραπεία για τον Καρκίνο. Εάν είστε ο Διευθύνων Σύμβουλος ενός mega φαρμακευτικού προϊόντος που απαντά στους μετόχους της Wall Street με γνώμονα τα κέρδη, αυτή είναι μια λαμπρή στρατηγική!

Είναι όμως ηθικό από ιατρική άποψη; Αυτή είναι μια ερώτηση που κανείς δεν θέτει.

Καθώς ακούω τον Δρ Zaks να περιγράφει τα επιτεύγματα της εταιρείας του στη δημιουργία του εμβολίου mRNA, δεν μπορώ παρά να σκεφτώ πόσο απίστευτα αλαζονικό ακούγεται. Ότι οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορούν να ξαναγράψουν τον γενετικό κώδικα [ τα λόγια του δεν είναι δικά μου για όλους εσάς εκεί έξω που ακόμα δεν πιστεύουν ότι αυτά τα εμβόλια mRNA αλλάζουν τον γενετικό κώδικα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι «ελεγκτές γεγονότων» λένε ότι δεν το κάνει ], πιστεύοντας ότι μπορούν να βελτιωθούν σε ένα γενετικό μακιγιάζ ενός θεού που δίνεται από ένα άτομο μπαίνει σε επικίνδυνη περιοχή. Ποιος θα πει ότι δεν θα διορθώσει ένα πρόβλημα και θα δημιουργήσει κάτι πολύ χειρότερο;

Ο Ζακ ολοκλήρωσε την ομιλία του για το 2017 με τις ακόλουθες λέξεις.

«Αν σκεφτείς τι προσπαθούμε να κάνουμε. Έχουμε λάβει πληροφορίες και προσπαθούμε να κατανοήσουμε αυτές τις πληροφορίες και πώς μεταδίδονται αυτές οι πληροφορίες σε ένα κελί και έχουμε κατανοήσει την ιατρική και τον τρόπο παρασκευής ναρκωτικών και τα συγχωνεύουμε και τα δύο. Το θεωρούμε ως θεραπεία πληροφοριών. “

Θεραπεία πληροφοριών . Ακριβώς όπως ένας κωδικός λογισμικού υπολογιστή.

Αυτοί οι επιστήμονες πιστεύουν πραγματικά ότι το ανθρώπινο σώμα δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μηχανή που μπορεί να παραβιαστεί και να αναδιαταχθεί σύμφωνα με κάποιες οδηγίες του προγραμματιστή.

Η ίδια πρωτοποριακή φύση αυτής της έρευνας που ενθουσιάζει μερικούς, είναι αυτό που τρομάζει τους άλλους.

Το γενετικό μακιγιάζ ενός ατόμου είναι, όπως είπε ο Δρ Ζακ, «το λογισμικό της ζωής».

Εάν αυτό ισχύει, τότε ποιος πρέπει να είναι η απόλυτη εξουσία επί του γενετικού κώδικα λογισμικού κάθε ανθρώπου; Εάν ζούμε πραγματικά σε μια ελεύθερη κοινωνία, δεν θα ήταν λογικό να θέλουμε να κάνουμε μια ενεργητική συζήτηση για το πώς να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση; Δεν θα έπρεπε να είναι το νούμερο ένα θέμα που συζητείται στο Κογκρέσο και τα μέσα ενημέρωσης; Αντ ‘αυτού, κανείς δεν επιτρέπεται καν να υποβάλει αυτές τις ερωτήσεις χωρίς να απειλείται, λογοκρίνεται, επιπλήττεται, υποτιμάται. Μέλη των εταιρικών μέσων μαζικής ενημέρωσης που τολμούν να εξετάσουν την ερώτηση απολύονται.

Σε αντίθεση με όσα πιστεύουν ορισμένοι επιστήμονες, δεν είμαστε μηχανές. Είμαστε άνθρωποι με σώματα, ψυχές και ελεύθερες διαθήκες. Όποιος προσπαθεί να δώσει εντολή για την αποδοχή μιας πειραματικής θεραπείας τροποποίησης γονιδίων αντιτίθεται στους διεθνείς Κώδικες της Νυρεμβέργης, οι οποίοι απαιτούν συναίνεση μετά από οποιαδήποτε πειραματική θεραπεία.

Αγαπητοί αναγνώστες: Μην επιτρέπετε στον εργοδότη σας, στην κυβέρνησή σας, στην οικογένειά σας, στους φίλους σας ή σε οποιονδήποτε άλλον να σας εκφοβίσει ή με οποιονδήποτε τρόπο προσπαθήσετε να σας πείσει, να αποδεχτείτε αυτήν την πειραματική μεταχείριση εάν δεν την θέλετε.

Εάν ο εργοδότης σας σας απειλήσει με καταγγελία λόγω απόρριψης αυτής της ένεσης, επικοινωνήστε με έναν δικηγόρο. Το Ινστιτούτο Rutherford, με επικεφαλής τον δικηγόρο αστικών δικαιωμάτων John Whitehead, είναι μια καλή επιλογή. Άλλοι περιλαμβάνουν το Mat Staver’s Liberty Counsel.

Ο Leo Hohmann είναι ανεξάρτητος συγγραφέας και δημοσιογράφος.

skywatchtv.com

leohohmann.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ : SKY WATCH TV KAI LEO HOHMANN : Corfiatiko.blogspot.com