Σάββατο, Μαΐου 22

“ΟΧΙ για ανθρώπινη ή κτηνιατρική χρήση!” ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ δηλητήριο στο σκεύασμα της Moderna;



Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας του Κοννέκτικατ δημοσίευσε τη λίστα συστατικών του εμβολίου -COVID-19 της Moderna και αυτό το φύλλο δεδομένων επιβεβαιώνει ότι περιέχει την χημική ουσία “SM-102“.

Το δελτίο δεδομένων ασφαλείας υλικού SM-102 περιγράφει αυτήν τη χημική ουσία ως «ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ Ή ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ»

API-ASSETS.INFOWARS



https://api-assets.infowars.com/2021/05/…
guteurls.de→ Read full article here

Ακολουθούν οι πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν από το Υπουργείο Υγείας του Κοννέκτικατ σχετικά με το εμβόλιο Moderna COVID, το οποίο απαριθμεί τα ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ του:

Για περισσότερα στοιχεία πατήστε εδώ >> https://www.infowars.com/posts/horrifying-bombshell-connecticut-warns-moderna-vax-contains-deadly-poison/

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, η Cayman Chemical Company κατά την κατάθεσή της στην Υπηρεσία Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (OSHA), αυτή η χημική ουσία προκαλεί «Οξεία τοξικότητα» και είναι «θανατηφόρα» όταν είναι «σε επαφή με το δέρμα.»

Στην ίδια κατάθεση OSHA, ο κατασκευαστής δηλώνει ότι το SM-102 «Προκαλεί βλάβη στο κεντρικό νευρικό σύστημα, τα νεφρά, το ήπαρ και το αναπνευστικό σύστημα λόγω παρατεταμένης ή επαναλαμβανόμενης έκθεσης».

Αυτό φαίνεται να είναι αυτό που εγχέουν στα χέρια των ανθρώπων όταν κάνουν το εμβόλιο Moderna. ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ!!!

Αυτό μας θυμίζει μια άλλη αποκάλυψη του σάιτ μας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com), όπου σας είχαμε αποκαλύψει τα συσταντικά και του εμβολίου της….Pfizer, που έχει εγκριθεί και στην….ΕΛΛΑΔΑ, συστατικά που τυχαίνει να χρησιμοποιούνται και στις…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ των…ΘΑΝΑΤΟΠΟΙΝΗΤΩΝ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Διαβάστε επίσης Το μπόλι της Φάιζερ περιέχει την ίδια ουσία που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ σε ενέσημες εκτελέσεις…θανατοποινιτών!!! για να καταλάβετε…
Joanna Petsa Το μπόλι (εμβόλιο) της Φάιζερ (Pfizer) περιέχει την ίδια ουσία που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ σε ενέσημες εκτελέσεις θανατοποινιτών. Η χλωριούχος ποτάσσα (potassium chloride) είναι φάρμακο π…
guteurls.de→ Read full article here

Και τέλος, το εμβόλιο Μοντέρνα είναι δημιούργημα του ίδιου του…ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ, του μεγάλου….ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ο οποίος έχει μια μακροχρόνια σχέση με την εταιρεία!!!

https://sinomosiologos.blogspot.com/
http://www.press-gr.com/2021/05/moderna.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .