Κυριακή, Μαΐου 9

Πρώτη και δεύτερη δόση των εμβολίων δεν έχει το ίδιο mRNA για μεγαλύτερη γκάμα μεταλλάξεων

ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ

Είναι χρήσιμο να αντιληφθείτε – δεν έχει ειπωθεί απο κανένα ΕΙΔΙΚΟΣΣΣ, Harvard, LSE κλπ ούτε απο καμμία παχατέλα του Μαξίμου - πως ο κορώνας δεν είναι σε μία ακριβώς εκδοχή όταν μπαίνει μέσα στο ανθρώπινο σώμα με την εισπνοή. Για το λόγο αυτό οι ακίδες στα ανθρώπινα κύτταρα που προσβάλλονται απο τον κορωναϊό δεν είναι απόλυτα ταυτόσημες. Αυτό σημαίνει πως ένα καλό εμβόλιο πρέπει να καλύπτει μια γκάμα απο διαφορετικές μεταλλάξεις του ιού. Αυτό υποτίθεται πως γίνεται με τις δύο δόσεις αθροιστικά στα όποια mRNA εμβόλια.

  • Στο μέλλον θα προστίθενται ανα τακτά διαστήματα εξειδικευμένες δόσεις που θα καλύπτουν περισσότερες μεταλλάξεις και παραλλαγές και βέβαια μπαίνει και ο παράγοντας αποτελεσματικότητας ανα περίπτωση παραλλαγής.
  • Ότι δεν πιάνει το εμβόλιο θα γίνεται επιδημικό κύμα. Για τον λόγο αυτό η χρήση περισσοτέρων εμβολίων σε συνδιασμό, μπορεί να αποβεί χρησιμότερη απο τη χρήση ενός μόνο εμβολίου. Αυτό θα αυξήσει τις παρενέργειες και τις καρκινογενέσεις για όσους είναι σε ανάπτυξη και γενικώς παράγουν κύτταρα π.χ. σε παιδιά, νέους και έγκυες γυναίκες. Σε αυτούς δεν πρέπει να γίνεται εμβολιασμός αλλά να ακολουθείται άλλη στρατηγική.

Σίγουρα η σημερινή επιτροπή της σαχλαμάρας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει πολυπαραμετρικές καταστάσεις που να αφορούν διαχρονικό εμβολιασμό για τον κορώνα και ειδικά μέτρα. Εχουν αποδειχθεί αποτυχημένοι, τεμπέληδες και άχρηστοι. 13033 θα φτάσουν οι νεκροί και θα φύγουν και άλλοι, αλφαδιά μεγάλη!

 https://zcode-gr.blogspot.com/2021/05/mrna.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .