Σάββατο, Μαΐου 1

Η ΕΡΕΥΝΑ-ΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ “ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ” Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΜΠΟΥΡΛΑ: ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ PFIZER ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ 8 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥ ΜΟΔΙΣΤΡΟΥ (ΦΩΤΟ)

ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ

Μέχρι τώρα οργιάζει σε όλα τα συστημικά μέσα ενημέρωσης η προπαγάνδα ότι το Ισραήλ αποτελεί χώρα υπόδειγμα στην αντιμετώπιση του κορονοϊού και ότι ηγείται διεθνώς στο πρόγραμμα του εμβολιασμού. Κι αυτό το αποδίδουν στο γεγονός ότι έχει εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και μάλιστα με το εμβόλιο της Pfizer αφού εξάλλου είναι και Εβραίος ο επικεφαλής της, ο γνωστός –πτυχιούχος της Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης- Μπουρλά.

Πανηγυρίζουν λοιπόν μέχρι και ότι …βγάζουν τις μάσκες εκεί, για να μας πείσουν πόσο ασφαλή είναι τα εμβόλια και μάλιστα της νέας τεχνολογίας MRNA, τα οποία –και ειδικώς της Pfizer- ετοιμάζονται όπως ανακοίνωσε ο Μαργαρίτης Σχοινάς να τα επιβάλλουν μονοπωλιακά σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και φυσικά και στην Ελλάδα – υπόθεση για την οποία σκίζεται προσωπικά και ο Κούλης Χρυσός. Τέτοια μπίζνα θα την άφηνε να πάει ….χαμένη; Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Είναι όπως τα παρουσιάζουν ή ως συνήθως κρύβουν πάλι πολλά;

Την αφορμή για να τεθούν συγκεκριμένα ερωτήματα και να βρεθούν αποκαλυπτικές απαντήσεις έδωσε, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ο θάνατος ενός «επωνύμου» Εβραίου, ενός celebrity, που είχε εμβολιαστεί προηγουμένως και με τις δύο δόσεις της Pfizer του Μπουρλά. Πρόκειται για τον 59χρονο Alber Elbaz, έναν από τους πιο γνωστούς Ισραηλινούς σχεδιαστές ο οποίος ζούσε και εργαζόταν στην Γαλλία. Για το πόσο μεγάλο όνομα στο χώρο της μόδας ήταν αρκεί το ότι κορυφαίες ηθοποιοί του παγκόσμιου κινηματογράφου όπως η Ντέμι Μουρ, η Νικόλ Κίτμαν, η Κατρίν Ντενέβ και η Κέιτ Μος ήταν μερικά από τα αστέρια που έχει ντύσει όλα αυτά τα χρόνια, όπως και η Μέρυλ Στρηπ η οποία κέρδισε το Όσκαρ για την Iron Lady τυλιγμένη σε φόρεμα Lanvin. Αρχικά η αιτία θανάτου του ήταν «άγνωστη», αλλά ο ισραηλινός Τύπος στη συνέχεια έγραψε ότι πέθανε από την «νότιο αφρικανική παραλλαγή του COVID-19» αν και προηγουμένως «εμβολιάστηκε πλήρως». Ο Elbaz πέθανε σε αμερικανικό νοσοκομείο στο Παρίσι το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο θάνατός του χαρακτηρίστηκε από πολλούς μάλιστα ως «ξαφνικός».

Alber-Elbaz-DEAD

Ο θάνατός του έδωσε και την αφορμή για να βρεθεί η ύπαρξη μιας επιστημονικής μελέτης η οποία ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ αυτές τις πλασαριζόμενες βεβαιότητες που εμφανίζουν τον εμβόλιο ως πανάκεια. Μια μελέτη την οποία έχουν φροντίσει φυσικά να «εξαφανίσουν» από τα μέσα ενημέρωσης για να μην τους χαλάει το story που τους βολεύει λόγω του τζίρου των δεκάδων δις διεθνώς αλλά και της προσπάθειας να «φυλακιστεί» και να χειραγωγηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός.
—————————— ———–
Μέσα στον Απρίλιο λοιπόν ολοκληρώθηκε η «απαγορευμένη» ισραηλινή μελέτη από την οποία προέκυψε ότι η νοτιοαφρικανική μετάλλαξη του κορονοϊού μπορεί «να αποφύγει μέρος της προστασίας του εμβολίου Pfizer-BioNTech». Η μελέτη αυτή μπορεί να μην έχει αξιολογηθεί πλήρως ακόμη αλλά έχουν τεράστιο ενδιαφέρον τα μέχρι τώρα ευρήματά της τα οποία φιλοξενούνται -ως …απαγορευμένα που είναι- μόνο σε ορισμένα ειδικά έντυπα και μέσα του εξωτερικού.

Οι ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ και η μεγαλύτερη οργάνωση υγειονομικής περίθαλψης στο Ισραήλ με την επωνυμία Clalit έκαναν το εξής: Εξέτασαν σχεδόν 400 άτομα που είχαν θετικά αποτελέσματα στο κορονοϊό μετά και από τη λήψη τουλάχιστον μιας δόσης του εμβολίου. Αυτά τα συνέκριναν με τον ίδιο αριθμό ατόμων που είχαν επίσης μολυνθεί αλλά χωρίς να έχουν εμβολιαστεί.

Αυτό που βρήκαν είναι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τους που δημοσιεύθηκαν, πράγματι εντυπωσιακό. Διαπίστωσαν ότι ο λεγόμενος επιπολασμός –δηλαδή η αναλογία των ατόμων που επηρεάζονται- από την μετάλλαξη της Νότιας Αφρικής μεταξύ των ασθενών που έλαβαν δύο δόσεις του εμβολίου ήταν περίπου οκτώ φορές υψηλότερος από εκείνους που δεν είχαν εμβολιαστεί καθόλου!

Όπως έγραψαν οι ερευνητές στη μελέτη τους, το μεταλλαγμένο νοτιοαφρικανικό στέλεχος -γνωστό ως Β.1.351- είναι σε θέση να «σπάσει» ευκολότερα την προστασία του εμβολίου σε σχέση με αρχικό στέλεχος. Με άλλα λόγια δηλαδή όποιος έχει εμβολιαστεί κινδυνεύει περισσότερο από τη νοτιοαφρικανική μετάλλαξη σε σύγκριση με κάποιον που δεν έχει εμβολιαστεί καθόλου…

Μάλιστα ο καθηγητής Adi Stern, επικεφαλής της έρευνας, έκανε δήλωση στους The Times of Israel, παραδεχόμενος ότι με βάση τα πρότυπα του γενικού πληθυσμού περίμεναν οι παρενέργειες από την παραλλαγή της Νοτίου Αφρικής να μην είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό αλλά σε πολύ χαμηλότερο. «Μπορούμε να πούμε ότι είναι λιγότερο αποτελεσματικό (το εμβόλιο), αλλά απαιτείται περισσότερη έρευνα για να προσδιοριστεί ακριβώς πόσο» πρόσθεσε.

Ο καθηγητής Adi Stern
—————————— —–
Η μέχρι στιγμής εξήγηση που φαίνεται να «προτιμάται» είναι ότι ο νέος ιός μετάλλαξης «απέφυγε» το «εμβόλιο» της Pfizer. Υπάρχει όμως και το δεδομένο ότι σε αυτό το «νέο στέλεχος» βρέθηκαν θετικοί  πολλοί περισσότεροι άνθρωποι από αυτούς που είχαν κάνει τις ενέσεις του εμβολίου σε σχέση με εκείνους που δεν τις είχαν κάνει. Υπάρχει λοιπόν ανοικτό ακόμη για τους επιστήμονες το ενδεχόμενο να υπάρχει στην πραγματικότητα και μια άμεση συσχέτιση μεταξύ των εμβολιασμών και αυτού του «νέου στελέχους» Β.1.351. Αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος που τώρα Pfizer και BioNTech βιάζονται να δοκιμάσουν και μια τρίτη δόση του εμβολίου τους, θέλοντας να τεστάρουν «καλύτερα» την ανοσολογική απόκριση έναντι των νέων μεταλλάξεων. Με άλλα λόγια ο Μπουρλά θέλει να μετατρέψει τους εμβολιαζόμενους σε …πειραματόζωα για το «εμπόρευμά» του και τις πωλήσεις του…

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%97-%ce%95%ce%a1%ce%95%ce%a5%ce%9d%ce%91-%ce%a3%ce%9f%ce%9a-%ce%a0%ce%9f%ce%a5-%ce%95%ce%a7%ce%95%ce%99-%ce%95%ce%9e%ce%91%ce%a6%ce%91%ce%9d%ce%99%ce%a3%ce%95%ce%99-%ce%9f-%ce%95%ce%92%ce%a1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .