Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αποκαλύπτει τον λόγο που απείχε από τα social media

αλεκσανδρακι

«Δεν μιλούσα ούτε με τη μητέρα μου και τον αδερφό μου. Για 15 μέρες με ψάχνανε κι εκείνοι» είπε το μοντέλο μεταξύ άλλων 

Συνέντευξη στο Πρω1νό παραχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, αλλά και για το… Survivor. Το μοντέλο εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θέλησε να αποτραβηχτεί από τα social media και να μείνει για κάποιο διάστημα μόνη της.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις φήμες που την ήθελαν να περιμένει το πρώτο της παιδί: «Εξαφανίστηκα ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, χρειάστηκα χρόνο με τη Δήμητρα. Απείχα από τα social media, έπρεπε να βρω τα πατήματά μου. Έμενα στο δέντρο και δεν πήγαινα στο δάσος. Η φαντασία του ανθρώπου οργίαζε το διάστημα που απείχα. Από εγκυμοσύνη, γάμο, Survivor… Από το άγχος, είχα καθυστέρηση και πήγα και πήρα τεστ εγκυμοσύνης. Δεν μιλούσα ούτε με τη μητέρα μου και τον αδερφό μου. Για 15 μέρες με ψάχνανε κι εκείνοι. Ότι έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή, δεν πρόκειται να το εκθέσω ποτέ ξανά. Το δικό μου νυφικό θα είναι βασιλικό. Όλα τα νυφικά θα έχουν ονόματα από βασίλισσες... Όταν ανοίγεις σε κάποιον την πόρτα του σπιτιού, αυτός κοιτά να μπει μέσα και να σου χαλάσει το σπίτι. Το πιο light είναι ότι φίλη μου έχει προσπαθήσει να προσεγγίσει σύντροφό μου, υπάρχουν και χειρότερα» εξομολογήθηκε.

Όσο για τη συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο Survivor και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στη “Φάρμα”, σχολίασε: «Το Survivor το βλέπω. Ο Τριαντάφυλλος είναι σαν γυναίκα που έχει δύσκολες μέρες. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να φαίνεται Barbie, αλλά είναι σκυλί και θα αντέξει στη Φάρμα».


Protothema.gr