Κυριακή, Μαΐου 23

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ Η ΚΑΡΟΛΑΙΝ;;; ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ “ΑΒΑΤΟ” ΣΚΛΗΡΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ – ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, Η “ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ” ΚΑΜΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΤΥΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ… “V FOR ZAKONE”

images

Εκτεταμένο δίκτυο πληροφόρησης ακόμη και εντός φυλακών της χώρας έχουν ενεργοποιήσει οι Αρχές προκειμένου να υπάρξει προσέγγιση κομβικών πληροφοριοδοτών για την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Στις φυλακές Αλικαρνασσού έχει διαβιβαστεί έγγραφο από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με το οποίο ζητούσε λίστα αποφυλακισθέντων για ειδεχθή εγκλήματα, όπως οι ληστείες μετά φόνου ή οι βιαιοπραγίες στη διάρκεια ληστειών. Έμφαση δίνεται σε συγκεκριμένες ομάδες κρατουμένων, το modus operandi των οποίων συνάδει

με το προφίλ των καταζητούμενων δραστών για την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης.

Το άβατο των Γεωργιανών

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, οι αξιωματικοί προσπαθούν να “διεισδύσουν” στο άβατο των Γεωργιανών κρατουμένων, προσπαθώντας να αντλήσουν κρίσιμες πληροφορίες, που ενδεχομένως να τους βοηθήσουν να ξετυλίξουν το κουβάρι. Η συγκεκριμένη επιχείρηση παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες, όμως οι αξιωματικοί προσδίδουν σε αυτή μεγάλη βαρύτητα. Οι Γεωργιανοί ποινικοί θεωρούνται ιδιαίτερα σκληροί, ενώ μεταξύ τους υπάρχει συσπείρωση, αφοσίωση και εχεμύθεια, ιδιαίτερα ανάμεσα στα μέλη της αποκαλούμενης Γεωργιανής μαφίας, της διαβόητης Vor V Zakone ή «κλέφτης του νόμου».

779136_b3d9378c11-866fb482a9944439

«VOR V ZAKONE»

Οι φέροντες τον τίτλο «VOR V ZAKONE» αποτελούν τους καθοδηγητές των οργανώσεων και εμπνέουν τον σεβασμό του συνόλου των μελών της ομάδας. Κύριο χαρακτηριστικό των οργανώσεων αυτού του τύπου, αποτελεί η πίστη και η αφοσίωση στην «ομάδα», η οποία διασφαλίζεται από το γεγονός ότι τα μέλη της έχουν κοινή εθνική και οικογενειακή βάση.

Tα μέλη φέρουν στο σώμα τους χαρακτηριστικά τατουάζ με αστέρια, τα οποία σε περίπτωση αποτυχίας «ξηλώνονται» με ξυράφι, όπως περιγράφει στο Cretalive σωφρονιστικός υπάλληλος. Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι κυκλοφορούν στη φυλακή με μία πλαστικοποιημένη ταυτότητα του φερόμενου αξιώματος στο λαιμό.

Το Νο2

Στις φυλακές Αλικαρνασσού οι Γεωργιανοί κρατούμενοι είναι περίπου 60-65. Σύμφωνα με σωφρονιστικούς υπαλλήλους, μεταξύ αυτών, βρίσκεται και υψηλόβαθμο στέλεχος της Γεωργιανής μαφίας στην Ελλάδα, το οποίο έχει καταφέρει να αναρριχηθεί, όπως υποστηρίζουν, στο Νο2 της ιεραρχίας. Αυτός φέρει και το αξίωμα Vor. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, πρόκειται για 38χρονο, τα στοιχεία του οποίου είχαν γίνει γνωστά όταν εξαρθρώθηκε από την ΕΛΑ.Σ. μια πολυμελής συμμορία που εισέβαλαν σε βίλες στα βόρεια προάστια της Αθήνα, με λεία εκατομμυρίων ευρώ. Πήρε το δακτυλίδι της διαδοχής από άλλους συμπατριώτες του.

Σημειώνεται ότι σε ό,τι αφορά στους αποφυλακισθέντες του τελευταίου χρόνου, οι πληροφορίες, μεταξύ άλλων, κάνουν για Γεωργιανό που είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη ως μέλος της συμμορίας που «σιδέρωνε» ηλικιωμένους κατά τη διάρκεια των ληστειών που διέπραττε.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a1%ce%91%ce%93%ce%94%ce%91%ce%99%ce%95%ce%a3-%ce%95%ce%9e%ce%95%ce%9b%ce%99%ce%9e%ce%95%ce%99%ce%a3-%ce%98%ce%a5%ce%9c%ce%91-%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%93%ce%95%ce%a9%ce%a1%ce%93%ce%99%ce%91%ce%9d/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .