Παρασκευή, Μαΐου 21

Yπάρχουν κρυμμένοι σκελετοί στη πίσω αυλή;

O Bill Gates πίσω από τη μάσκα του σπασίκλα

Γιατί τα αμερικανικά ΜΜΕ συνθλίβουν το προφίλ του Φιλάνθρωπου εκατομμυριούχου;

Aίφνης το προφίλ του συμπαθούς σπασίκλα Φιλάνθρωπου γίνεται θρύψαλα και αρχίζει να ξεπροβάλει το σκοτεινό πρόσωπο του φίλου ενός καταδικασθέντα παιδόφιλου ο οποίος πέθανε κάτω από άγνωστες συνθήκες σε φυλακή του Μανχάταν.

Βy Clockwork Orange Times Team

Έχει μείνει πίσω να σαπίζει στη φυλακή η πρώην φίλη του Epstein και καμιά δεκαριά θύματά του που ζητούν δικαίωση.

Eίναι μάλιστα ο δικηγόρος τους που ζητά από τον Bill Gates να προσέλθει και να καταθέσει οικειοθελώς ότι γνωρίζει.

Tι είναι όμως αυτό που έκανε τα τις ναυαρχίδες των διεθνών ΜΜΕ και κυρίως των Αμερικανικών να κάνουν θρύψαλα το προφίλ του Φιλάνθρωπου Bill Gates; Γιατί έχουν αρχίσει ήδη να δημοσιογραφικά panzer να μπουκάρουν στην πίσω αυλή του Άρχοντα των Εμβολίων;

O μεγαλοδικηγόρος Spencer Kuvin ο οποίος εκπροσωπεί 9 θύματα του νεκρού παιδόφιλου και εμπλεκόμενου σε sex trafficking μιλώντας στην εφημερίδα Sun υποστηρίζει ότι η Melinda Gates ξεκίνησε τις διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου μετά τη σύλληψη του Jeffrey Epstein. Σας θυμίζουμε ότι ο Epstein βρέθηκε νεκρός σε φυλακή του Μανχάταν.

Οι φημολογούμενες επαφές του Φιλάνθρωπου με τον Παιδόφιλο είχαν ξεκινήσει το 2013.

Ο δικηγόρος απεκάλυψε ότι ο Φιλάνθρωπος (και παγκόσμιος αυτοκράτορας των εμβολίων) αγόρασε έπαυλη δίπλα στον Παιδόφιλο.

Κάλεσε μάλιστα τον Gates να συνεργαστεί με τις Αρχές και να δώσει ότι πληροφορίες γνωρίζει για τη διαλεύκανση της υπόθεσης για την οποία βρίσκεται στη φυλακή η Ghislaine Maxwell στενή φίλη και πρώην ερωμένη του Epstein.

Ο Gates και ο μακαρίτης δισεκατομμυριούχος παιδόφιλος συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2011, τρία χρόνια αφότου ο Epstein είχε δηλώσει την ενοχή του για πρόσκληση ανηλίκου στη Φλόριντα και είχαν συναντηθεί σε πολλές περιπτώσεις.

«Το ζήτημα του Gates είναι παρόμοιο με αυτό του πρίγκιπα Andrew», δήλωσε ο Kuvin στη Sun, αναφερόμενος στο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ που έχει κληθεί πολλές φορές να δώσει στοιχεία για τη σχέση του με τον Epstein.

«Πως μπορείς να έχει επαγγελματικές συναντήσεις με ένα τέτοιο άτομο; Αμφισβητώ τον ηθικό χαρακτήρα του καθένα που επιλέγει να πραγματοποιήσει επαγγελματικές συναντήσεις με κάποιον που έχει επιδείξει τέτοιου είδους συμπεριφορά και έχει αποδεχτεί αυτόν τον τύπο συμπεριφοράς. Όσον αφορά τον Bill Gates, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν γνώριζε την πλήρη έκταση των κατηγοριών που ασκήθηκαν κατά του Epstein. Και όμως συνέχισε να συναντιέται μαζί του. Αυτό δείχνει τουλάχιστον κακή κρίση».

 

Ο Gates έχει αρνηθεί ότι γνώριζε για τα αδικήματα που βάραιναν τον Epstein κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε από τις συναντήσεις μαζί του. Ο πρίγκιπας Andrew αρνήθηκε επίσης οποιαδήποτε παράνομη πράξη, όσον αφορά τις σχέσεις του με τον μακαρίτη παιδόφιλο.

Ενώ αρχεία δείχνουν ότι ο Gates απόλαυσε πτήση με τη διαβόητη Lolita Express, το ιδιωτικό πολυτελές τζετ του Epstein το 2013, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε σε ποιον ανήκε το τζετ.

Η Melinda Gates φέρεται να είχε ενοχληθεί από τη σχέση του τότε συζύγου της με τον Epstein το 2013, λέγοντας σε φίλους πόσο άβολα ένιωθε ότι ήταν στην παρέα του και ότι ήθελε «να μην έχει καμία σχέση με αυτόν», ανέφερε η ιστοσελίδα Daily Beast.

Ο Spencer Kuvin πρόσθεσε στη Sun ότι ο χρόνος του διαζυγίου, η διαδικασία του οποίου πιστεύεται ότι ξεκίνησε το 2019, από τη Μελίντα, περίπου τη στιγμή της σύλληψης του Epstein με κατηγορίες για sex trafficking «φαίνεται ύποπτος».

Τώρα, ζητά από τον Gates να προσέλθει στις αρχές και να παραδώσει σε εισαγγελείς κάθε πληροφορία που έχει σχετικά με τον Epstein και την υπόθεση Ghislaine Maxwell.

Η φυλακισμένη Maxwell, 59 ετών, αρνείται κάθε κάθε κατηγορία και έχει δηλώσει αθώα για τις κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και το sex trafficking σχετικά με την τέσσερις έφηβες που φέρεται να προμήθευσε τον πρώην εραστή της, Epstein, μεταξύ 1994 και 2004.

Ο Kuvin ανέφερε ότι «Θυμηθείτε ότι υπάρχει μια συνεχιζόμενη έρευνα σχετικά με την Ghislaine Maxwell. Έτσι, αν ο κ. Gates έχει πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε αυτήν την έρευνα, θα έλεγα ότι πρέπει να προσέλθει στις αρχές.

Όπως έχω πει σε σχέση και με τον Πρίγκιπα Andrew, ο κ. Gates πρέπει να παρουσιάσει και να προσφέρει εθελοντικά κάθε πληροφορία που πιστεύει ότι θα μπορούσε να βοηθήσει σε αυτήν την έρευνα. Και πιστεύω ότι πρέπει να εξεταστούν περισσότεροι άνθρωποι, όχι μόνο ο Bill Gates, όχι μόνο η Ghislaine Maxwell, αλλά πάντα έλεγα ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγαλύτερο δίκτυο ανθρώπων που πρέπει να λογοδοτήσουν για τις διασυνδέσεις τους με τον Jeffrey Epstein.

Γνωρίζουμε ότι πολλοί άλλοι άνθρωποι είχαν συναντήσεις με τον Epstein. Είναι σαν να ξεφλουδίζεις αργά τα στρώματα ενός κρεμμυδιού έως ότου να φτάσεις στην καρδιά του. Πρόκειται για άτομα υψηλού κοινωνικού προφίλ που συνέχισαν να έχουν σχέσεις με τον Epstein παρά τα όσα ήταν γνωστά για τη δράση του.

Υπάρχουν ακαδημαϊκά ιδρύματα και επιχειρηματίες που συνέχιζαν να συνεργάζονται με τον Epstein ακόμα και μετά την ομολογία του σχετικά με το τι είχε κάνει σε νεαρά κορίτσια», συμπλήρωσε.

Να σημειώσουμε ότι ο Bill Gates έχει δηλώσει ότι «Τον συνάντησα [Epstein]. Δεν είχα επιχειρηματική σχέση ή φιλία μαζί του».

Για δεκαετίες, ο Bill Gates έχει δημιουργήσει το δημόσιο πρόσωπο ενός παράξενου αλλά ευχάριστου φιλάνθρωπου καθόλου “απειλητικού” σε αντίθεση με τα πιο επιθετικά προφίλ των  Elon Musk και Jack Dorsey του Twitter.

To Βusinessinsider.com εκτιμά πλέον ότι καταρρέει το προφίλ του συμπαθούς σπασίκλα_Bill Gates crafted a public image as a likable, nerdy do-gooder.

Ο Gates συνέχισε να καλλιεργεί αυτήν την προσωπικότητα – δεσμεύοντας να δώσει το μισό πλούτο του μέσω του The Giving Pledge και να επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην υγειονομική περίθαλψη και να αντιμετωπίσει την κλιματική κρίση μέσω του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates – καθώς τα χρήματά του πολλαπλασιάστηκαν.

Ωστόσο, νέες αναφορές για τον ιδρυτή της τεχνολογίας μετά το εκκρεμές διαζύγιό του από τη σύζυγό του των 27 ετών προσφέρουν μια λιγότερο κολακευτική εικόνα του άνδρα. Αναφορές από τους The New York Times και το The Wall Street Journal δείχνουν ότι ο Gates μερικές φορές, αντιμετώπιζε τον χώρο εργασίας σαν ένα σημείο για καμάκι προς τις γυναίκες που εργάστηκαν γι ‘αυτόν.

Αρκετοί υπάλληλοι εκμυστηρεύτηκαν στους Times ότι επιδείκνυε «αδέξια» και «αμφισβητήσιμη» συμπεριφορά στο χώρο εργασίας.

Η ιδέα ότι ο Γκέιτς θεωρούσε τον χώρο εργασίας ως σημείο για να τη πέσει σε γυναίκες και να ζητήσει ερωτικά ραντεβού μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη, λαμβάνοντας υπόψη την προέλευση του γάμου του. Ο Gates συνάντησε και ξεκίνησε να γνωρίζει τη Μελίντα το 1987 αφού εκείνη ανέλαβε δουλειά ως διευθύντρια μάρκετινγκ στη Microsoft.
Συναντήθηκαν σε δείπνο εργασίας σε συνέδριο και ο κεραυνοβολήθηκε.  Χρησιμοποίησε συνδέσεις που είχε η μητέρα του στο Πανεπιστήμιο Duke για να τσεκάρει το προφίλ της Melinda που σπούδαζε εκεί και στη συνέχεια, αφού τον απέρριψε επανειλημμένα, τελικά βγήκε ραντεβού μαζί του. Έφυγε από την εταιρεία το 1996, δύο χρόνια μετά το γάμο τους, για να επικεντρωθεί στην ανατροφή μιας οικογένειας.

Η Wall Street Journal της Κυριακής ανέφερε ότι το διοικητικό συμβούλιο της Microsoft προσέλαβε δικηγορική εταιρεία για να ερευνήσει τον Γκέιτς το 2019 έπειτα από ισχυρισμούς ότι ξεκίνησε μια σχέση με μία υπάλληλο της εταιρείας το 2000 – μόλις έξι χρόνια μετά τον γάμο του.

Αλλά η αποκάλυψη αυτής της υπόθεσης συμπληρώθηκε με αναφορές από τους The New York Times, οι οποίοι ανέφεραν  ότι ο Γκέιτς προσπάθησε να κυνηγήσει αρκετές γυναίκες που εργάστηκαν γι ‘αυτόν.

Οι εργαζόμενοι περιέγραψαν τουλάχιστο δύο περιπτώσεις γυναικών στις οποίες την έπεσε ο ανέφεραν ότι ο Gates με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια περίεργη δυναμική στο χώρο εργασίας.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις λέγεται ότι συνέβη το 2006, όταν προφανώς έστειλε email σε μια γυναίκα υπάλληλο της Microsoft για να της ζητήσει να δειπνήσει μετά από μια παρουσίαση.

“Αν αυτό σας κάνει να νιώθετε άβολα, προσποιηθείτε ότι δεν συνέβη ποτέ”, έγραψε ο Γκέιτς, σύμφωνα με ένα email που διαβάστηκε στους δημοσιογράφους των New York Times.

Αρκετά χρόνια αργότερα, ο Γκέιτς λέγεται ότι είχε καταδιώξει μια γυναίκα που ταξίδευε μαζί του σε ένα ταξίδι για το Ίδρυμα Γκέιτς. Η γυναίκα, η οποία μίλησε με τους The New York Times ανώνυμα, είπε ότι το διασκέδασε αλλά ένιωθε άβολα.

Είναι δύσκολο να πούμε σε ποιο βαθμό η συμπεριφορά του Γκέιτς δημιούργησε μια ανεκτική στάση απέναντι σε σεξουαλικό παράπτωμα στη Microsoft. Ωστόσο, ένα άρθρο του Quartz του 2019 αποκάλυψε ιστορίες από πολλές γυναίκες που δήλωσαν ότι βίωσαν σεξουαλική παρενόχληση στον οργανισμό.

Kι εάν αυτή η πλευρά του χαρακτήρα του μπορεί να μοιάζει οικεία για πολλούς άνδρες δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με την προσπάθεια να στήσει έναν μηχανισμό παγκόσμιας διακυβέρνησης δια μέσω της Υγείας και πιο συγκεκριμένα των Εμβολίων.

Ιδού η GHG [Global Health Governance]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .