Παρασκευή, Ιουνίου 4

Πες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις---Χρυσοχοΐδης: Δεν υπάρχει αύξηση της εγκληματικότητας – Ελεύθεροι 117 σκληροί ποινικοί λόγω ν. Παρασκευόπουλου

Και εσείς ως κυβέρνηση  τι κάνατε για να αλλάξετε αυτό το νόμο έκτρωμα των Συριζαίων; Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ !

Κάποιος να του πει ότι είναι στη Νέα Δημοκρατία  ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη!

Έδωσε στοιχεία με τις αποφυλακίσεις λόγω του περιβόητου νόμου Παρασκευόπουλου

Από το βήμα της Βουλής ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έδωσε στο φως της δημοσιότητας τα στοιχεία με τις αποφυλακίσεις λόγω του περιβόητου νόμου Παρασκευόπουλου. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτά τα τελευταία δύο χρόνια αποφυλακίστηκαν 117 σκληροί ποινικού, καθώς εισήχθησαν στις ευεργετικές διατάξεις του συγκεκριμένου νόμου,

που έφερε ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης. Να θυμίσουμε ότι σχετικές καταγγελίες είχε κάνει και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης αναρωτήθηκε αν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ευχαριστημένοι με την εφαρμογή του συγκεκριμένου νόμου, έκανε ειδική αναφορά σε συγκεκριμένο ποινικό, οποίος ευεργετήθηκε από τις διατάξεις. Ο ίδιος είχε φυλακιστεί το 2015 σε 14 χρόνια κάθειρξη και τελικά αφέθηκε ελεύθερος 4 χρόνια αργότερα, ήτοι τον Αύγουστο του 2012. Σύμφωνα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο αλλοδαπός 20 ημέρες μετά επανέρχεται στην παρανομία και διαπράττει ληστεία με απόπειρα φόνου! «Tον Φεβρουάριο του 2020 εντοπίζεται και καταδιώκεται από την Ελληνική Αστυνομία. Πυροβολεί για να σκοτώσει αστυνομικούς. Αυτός καταζητείται. Ξέρετε πόσες περιπτώσεις τέτοιες έχουμε; Μόνο στην Αττική και μόνο στο τμήμα Κλοπών - Διαρρήξεων υπάρχουν 177 περιπτώσεις την τελευταία διετία. Και όλοι αυτοί είναι έξω και επαναλαμβάνουν τα άγρια εγκλήματα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .