Δευτέρα, Ιουνίου 28

Επίθεση «γοητείας» του άντρακλα. Να σου δώσω 150 ευρώ να κάτσεις στη βελόνα μου;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ 5 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Ο Λιγνάδης, μάλλον είχε και άλλο ρόλο εκτός από τα περίφημα μαθήματα φωνητικής που έκανε στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Του ενστάλαξε ιδέες για το πως να προσεγγίζει την νεολαία. Θα σε κάνω φίρμα και ηθοποιάρα, υπόσχονταν ο Λιγνάδης στα υποψήφια ανήλικα και ενήλικα θύματά του. Ο συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και επί πολλές δεκαετίες στενός του φίλος, καταδικασμένος για παιδεραστία, Νίκος Γεωργιάδης, είχε μία πιο εμπορική και άμεση σχέση με τα ανήλικα Ρουμανάκια. Τους έδινε κατευθείαν τα ευρώπουλα για να του κάτσουν.

Δεν μου προκαλεί εντύπωση λοιπόν, η χυδαιότητα και το ανήθικο εκ μέρους του άντρακλα, προκειμένου να δωροδοκήσει τους νέους, προκειμένου να εμβολιαστούν. Ο Μητσοτάκης και οι υπόδοικοι και καταδικασμένοι φίλοι του, είχαν ακριβώς την ίδια μεθοδολογία για να καταστρέψουν σωματικά και ψυχικά, νέους ανθρώπους. Δείξε μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι, λέει η παροιμία.

Ξέρουμε μέχρι στιγμής από τα πιο έγκυρα και παγκόσμια επιδημιολογικά δεδομένα, ότι οι νέοι είναι αυτοί που έχουν απειροελάχιστες πιθανότητες να νοσήσουν βαριά από τον κορωνοϊό, ενώ αντιθέτως και πάλι με τα πιο έγκυρα και επικαιροποιημένα στοιχεία, οι παρενέργειες και οι κίνδυνοι από το εμβόλιο για τους νέους ανθρώπους, είναι πολύ μεγαλύτεροι από αυτούς του κορωνοϊού.

Επίσης, η μεταδοτικότητα του ιού στις ευπαθείς, ηλικιακά, ομάδες, είναι ανεξάρτητη από το αν θα εμβολιαστούν οι νέοι, καθώς το εμβόλιο δεν εμποδίζει την μεταδοτικότητα της ασθένειας. Γιατί λοιπόν, θέλει ο Μητσοτάκης , είτε εκβιάζοντας και απειλώντας, είτε δωροδοκώντας τους νέους ανθρώπους, να εμβολιαστούν, όταν ακόμα δε γνωρίζουμε τις μεσο-μακροπρόθεσμες παρενέργειές τους; Γιατί τους βάζει στον κίνδυνο να πάθουν μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες; Εάν πάθει κάτι ο νέος ή η νέα από τα πειραματικά εμβόλια, τα 150 ευρώ της προπληρωμένης κάρτας, που μπορούν να τα εξαργυρώσουν οι οικογένειές τους; Στους γιατρούς ή στο γραφείο τελετών;

Είναι φοβερά άρρωστη η αντίληψη αυτού του ανθρώπου, που δυστυχώς κυβερνά τη χώρα, για τους νέους. Γιατί τόσο μένος απέναντι στα νέα παιδιά; Μήπως τελικά, πρέπει να ζητήσουμε την ψυχιατρική εξέταση του Πρωθυπουργού;  Πρώτα κατέστρεψε οικονομικά την νεολαία με τα αχρείαστα lockdown. Δημιούργησε τεράστια ψυχικά προβλήματα σε ηλικίες από 5 έως 18 χρόνων με τους εγκλεισμούς και τώρα, θέλει να παίξει στα ζάρια την υγεία τους, με αντάλλαγμα 150 ευρώ!

Μήπως τελικά, πρέπει να εισάγουμε στο δημόσιο διάλογο με τον πιο σοβαρό, επίσημο, εθνικό και δημοψηφισματικό τρόπο, το ζήτημα να τεθεί εκτός Συνταγματικού πλαισίου η ΝΔ; Πόσα εγκλήματα κατά της χώρας και κατά της ανθρωπότητας πρέπει να διαπράξει αυτό το κόμμα τελικά, για να το θέσουμε εκτός νόμου;

Πόσοι πρέπει να πεθάνουν, να καταστραφούν οικονομικά και ψυχικά, ώστε η κοινωνία, η πολιτική και οικονομική τάξη της χώρας, να ξεσηκωθεί απέναντι στο κόμμα-δολοφόνο;

Πόσοι;

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

 https://theflagreport.com/epithesi-goiteias-tou-antrakla-na-sou-doso-150-evro-na-katseis-sti-velona-mou/

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .