Δευτέρα, Ιουνίου 7

Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ! ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ! ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ 16ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ – ΣΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ – Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ

αστυνομια

Σύλληψη νεαρού μετά από επίθεση κατά 16χρονης στα Γλυκά Νερά. Ο συλληφθείς την ακινητοποίησε στη μέση του δρόμου και της κατέβασε το σορτσάκι.

Τον τρόμο έζησε μια 16χρονη κοπέλα σε γειτονιά των Γλυκών Νερών, όταν δέχθηκε σεξουαλική επίθεση, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της. Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στις 23:00 του Σαββάτου.

Η 16χρονη διέσχιζε την πλατεία στην περιοχή Φούρεσι όταν την πλησίασε ένας νεαρός, την ακινητοποίησε και, αφού της κατέβασε το σορτσάκι, άρχισε να τη χαϊδεύει.


Σε κατάσταση σοκ, η 16χρονη κατάφερε να ξεφύγει και άρχισε να καλεί σε βοήθεια τρέχοντας προς το σπίτι της.

Οι γονείς της ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα περιπολικά του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας εντόπισαν τον δράστη, βάση της περιγραφής που είχε δώσει το θύμα, και τον προσήγαγαν.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής που ζει στον Γέρακα. Ο ίδιος εξετάζεται και σε σχέση με άλλες, παρόμοιες, επιθέσεις που έχουν γίνει στην ευρύτερη περιοχή.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .