Πέμπτη, Ιουνίου 17

ΩΡΑ 19:31: “ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ” ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ Η ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΪΝ. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ ΑΛΦΡΕΝΤ ΧΙΤΣΚΟΚ. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

mpampis- glyka-nera

17/06/2021 19:31 ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συνεχίζεται έως αυτήν την ώρα η κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής του 32χρονου συζύγου της 20χρονης Καρολάϊν, που δολοφονήθηκε, τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου, δίπλα στο μωρό της, μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά.

Ο πιλότος σύζυγός της, που αποτελεί τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα της ανθρωποκτονίας, μεταφέρθηκε αμέσως μετά το μνημόσυνο της συζύγου του, που τελέστηκε το πρωί, στην Αλόννησο, με τη συνοδεία αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, στον 11-ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου

καταθέτει εκ νέου και καλείται να δώσει εξηγήσεις σχετικά με ορισμένα «θολά» σημεία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα νεότερα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, είναι τα εξής: Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβαδίζει χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος. Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.

Επίσης, «φως» στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ρίχνει και το βιομετρικό ρολόϊ – κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή.

Με τα νεότερα στοχιεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, πιστεύει ακράδαντα ότι είναι πλέον θέμα χρόνου και ειδικότερα ωρών η εξιχνίαση της υπόθεσης.

Κατά πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, πριν από την δολοφονία, υπήρξε άγριος τσακωμός θύματος και συζύγου. “Είσαι ηλίθιος”, φέρεται να είπε η σύζυγος στον άντρα της. Είναι αυτό ικανό να στοιχειοθετήσει- μαζί με άλλα τεκμήρια- την ενοχοποίηση του συζύγου; Όλα δείχνουν πως: Ναι, είναι. Ίδωμεν και με προσμονή για τις επίσημες ανακοινώσεις. 

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a9%ce%a1%ce%91-1931-%ce%95%ce%99%ce%a3%ce%91%ce%99-%ce%97%ce%9b%ce%99%ce%98%ce%99%ce%9f%ce%a3-%ce%a4%ce%a3%ce%91%ce%9a%ce%a9%ce%98%ce%97%ce%9a%ce%91%ce%9d-%ce%9a%ce%91%ce%99-%ce%a4%ce%97/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .