Τετάρτη, Ιουνίου 23

Βίος και πολιτεία ο δράστης της επίθεσης στη Μονή Πετράκη Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021, 22:21 Βίος και πολιτεία ο δράστης της επίθεσης στη Μονή Πετράκη Για την κατοχή 1,8 γραμμαρίου κοκαΐνης θα βρισκόταν αντιμέτωπος σήμερα με το συνοδικό δικαστήριο ο ιερέας Θεοφύλακτος Κόμβος, ο οποίος έριξε βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η οποία πιθανά θα έφερνε την οριστική καθαίρεση του. Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα του τοπικού τύπου της Βέροιας, ο 37χρονος αρχιμανδρίτης έχει εξαιρετικά πλούσιο παρελθόν παράτυπων και, συχνά, παράνομων συμπεριφορών.

Βίος και πολιτεία ο δράστης της επίθεσης στη Μονή Πετράκη

Για την κατοχή 1,8 γραμμαρίου κοκαΐνης θα βρισκόταν αντιμέτωπος σήμερα με το συνοδικό δικαστήριο ο ιερέας Θεοφύλακτος Κόμβος, ο οποίος έριξε βιτριόλι σε επτά μητροπολίτες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η οποία πιθανά θα έφερνε την οριστική καθαίρεση του.  

Όπως προκύπτει από δημοσιεύματα του τοπικού τύπου της Βέροιας, ο 37χρονος αρχιμανδρίτης έχει εξαιρετικά πλούσιο παρελθόν παράτυπων και, συχνά, παράνομων συμπεριφορών.

Μαρτυρίες τον θέλουν να έχει εμπλακεί σε υποθέσεις οικονομικής φύσης, ενώ ήταν πρωταγωνιστής σοβαρών επεισοδίων που είχαν γίνει το 2015 έξω από εκκλησία  χωριού στην Ημαθία.  Σε εκείνα τα επεισόδια είχε χρειαστεί η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Σύμφωνα με όσα διηγήθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής, την επόμενη ημέρα ο ιερέας κυκλοφορούσε με ένα καδρόνι και απειλούσε πολίτες. Για το λόγο αυτό, ο ιερέας, ο οποίος είχε χειροτονηθεί στη Λιβύη, μετατέθηκε στο Καλοχώρι από την Αγία Βαρβάρα Ημαθίας.

Το 2018, ο Θεοφύλακτος Κόμβος συνελήφθη με ποσότητα κοκαΐνης, την οποία είχε κρύψει μέσα στο ράσο του. Όπως ισχυρίστηκε, την είχε για προσωπική χρήση. Αν και η δίκη του δεν έχει γίνει, είχε αποσχηματισθεί σε πρώτο βαθμό και η σημερινή ήταν η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Μετά την σημερινή πράξη του, πάντως, ο ιερέας δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας. «Τους επιτέθηκα γιατί με καθαίρεσαν» είπε με κυνισμό. 

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια του 2015 

 

https://www.zougla.gr/greece/article/vios-ke-politia-o-iereas-me-to-vitrioli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .