Πέμπτη, Ιουνίου 3

Η κυβέρνηση ΚΟΥΛΗ μοιράζει τα 30 αργύρια υπέρ του λαθρεποικισμού της Χώρας από μουσουλμανικές ορδές

«Λεφτόδεντρα» στους δήμους η λύση για το Μεταναστευτικό, κατά τον Μηταράκη

Με γήπεδα ποδοσφαίρου και επισκευές σε σχολεία προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι της μετατροπής των ακριτικών περιοχών της χώρας μας σε… «μουσουλμανοχώρια» ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, ο οποίος συνεχίζει να… μοιράζει λεφτά, για να φέρει εις πέρας την αποστολή του!

Όπως ανακοινώθηκε χθες από το Ταμείο Αλληλεγγύης του υπουργείου του, εγκρίθηκαν «στο πλαίσιο της στήριξης των τοπικών κοινωνιών που συμβάλλουν στη διαχείριση του Μεταναστευτικού»… Όπως μάλιστα υποστήριζαν κάτοικοι περιοχών, είναι ακριβώς αυτά τα «προγράμματα» που έκαναν εκλεγμένους δημοτικούς άρχοντες να κάνουν στροφή 180 μοιρών μετά την εκλογή τους!

Έτσι, κατόπιν πρόσκλησης του υπουργείου, οι δήμοι Δυτικής Λέσβου, Χίου και Ζηρού χρηματοδοτούνται με συνολικό ποσό 875.000 ευρώ για δημοτικά έργα, έπειτα από προτάσεις που κατέθεσαν, κατά την κρίση τους και βάσει των τοπικών αναγκών. Συγκεκριμένα, στη Δυτική Λέσβο θα δοθούν 90.000 ευρώ για «ανακατασκευή του γηπέδου 5×5 στη Σκάλα Συκαμνιάς, στον Δήμο Χίου 380.000 ευρώ για επισκευή και συντήρηση δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων, ενώ στον Δήμο Ζηρού στην Πρέβεζα θα δοθούν 400.000 περίπου ευρώ για επισκευές σε λύκειο και τη βελτίωση εγκαταστάσεων του δημοτικού γηπέδου».

Το Μεταναστευτικό ως οικονομικό ζήτημα
Κάποιοι, απ’ ό,τι φαίνεται, αντιμετωπίζουν το Μεταναστευτικό αποκλειστικά ως οικονομικό ζήτημα και θεωρούν ότι μπορούν με τέτοιου είδους «μπιχλιμπίδια», τα οποία καλούνται να διαχειριστούν οι δημοτικές Αρχές, να «εξαγοράσουν» τις συνειδήσεις αυτών που αντιστέκονται στον εποικισμό της χώρας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .