Παρασκευή, Ιουνίου 18

55χρονη στα Καλάβρυτα και άλλοι 5 συμπολίτες της άφησαν την τελευταία τους πνοή μετά το εμβόλιο της Pfizer

Λεπτο προς λεπτο το παγκοσμιο θριλερ

Στη Θεσσαλονίκη 45χρονος άνδρας με καταγωγή από τις Σέρρες έφυγε επίσης μετά τη 2η δόση του εμβολίου της Pfizer

Τουλάχιστο 5 άνθρωποι μόνο από τη περιοχή Καλαβρύτων έφυγαν εντελώς ξαφνικά από τη ζωή.

Η πλέον πρόσφατη απώλεια ήταν μιας 55χρονης γυναίκας η οποία κατέληξε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων παθαίνοντας αλλεργικό σοκ αμέσως μετά 2η δόση του εμβολίου της Pfizer/BionTech.

H γυναίκα αμέσως μετά τον εμβολιασμό της κατέρρευσε. Είχαν προηγηθεί άλλοι 4 θάνατοι συμπολιτών της οι οποίοι συνέπεσαν χρονικά με το συγκεκριμένο εμβόλιο.

Στη Θεσσαλονίκη 45χρονος άνδρας με καταγωγή από τις Σέρρες έφυγε επίσης μετά τη 2η δόση του εμβολίου της Pfizer. Την ίδια στιγμή σε Νοσοκομείο του Ντουμπάι νοσηλεύεται 32χρονη Ελληνίδα η οποία μετά τη 2η δόση του εμβολίου της Pfizer υπέστη θρόμβωση στο λαιμό.

Η Διευθύντρια του Νοσοκομείου Καλαβρύτων ζητά από τους δημοσιογράφους να περιμένουν να βγάλει επίσημη ανακοίνωση το Νοσοκομείο. Περιμένουμε…

 

Στο μεταξύ διαβάζουμε διαρκώς και παντού για “ξαφνικούς” θανάτους!

Από το kalavrytapress.gr>

«Έφυγε» από τη ζωή, στα 79 του χρόνια ο συμπατριώτης μας Βασίλης Π. Μητρόπουλος γεννημένος στην Κλειτορία στις 13-3-1942. Ήτανε μία δυνατή προσωπικότητα, δουλευταράς, γλεντζές και καλός οικογενειάρχης.

Ο «Πανάγος», ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, όχι μόνο στην κοινωνία της Κλειτορίας όπου έζησε, αλλά και σε ολόκληρο τον Δήμο Καλαβρύτων, αφού εργάστηκε σκληρά από την 10ετια του 1960 κάνοντας γνωστή την ξυλεία καρυδιάς του τόπου μας σε όλη την Ευρώπη όντας πρωτοπόρος εξαγωγέας, μέχρι και στο τέλος της ζωής του έφυγε αρχοντικά!

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Κλειτορία το Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 και ώρα 12:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κλειτορίας.

Η αναγγελία του θανάτου του σκόρπισε βαθιά θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κλειτορίας.

Στους οικείους εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

 

Άλλη μια απώλεια μετρούν τα Καλάβρυτα…

Τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021, έχασε τη μάχη με τη ζωή ο συμπατριώτης μας Βασίλης Σταθούλιας, σε ηλικία 88 ετών.

Ο κυρ Βασίλης, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, όχι μόνο στην κοινωνία των Καλαβρύτων όπου έζησε, αλλά και σε ολόκληρη τον Δήμο, αφού εργάστηκε από την 10ετια του 1960 στο Αγροτικό Κτηνιατρείο Καλαβρύτων, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει το Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 στις 12μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Καλάβρυτα και θα ταφεί στον οικογενειακό τάφο στους Κάτω Λουσούς Αχαιας.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/65chroni-sta-kalavryta-kai-alloi-5-sympolites-tis-afisan-tin-teleytaia-toys-pnoi-meta-to-emvolio-tis-pfizer/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .