Τετάρτη, Ιουνίου 30

Τζώνυ Θεοδωρίδης: Στα 59 του έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά

johnny__1_

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook

Την πατρότητα για τρίτη φορά απολαμβάνει ο Τζώνυ Θεοδωρίδης. Ο ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από σειρές της δεκαετίας του ’80 αλλά και τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου απέκτησε ένα κοριτσάκι.

Τη χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από το Facebook, βάζοντας μια φωτογραφία της εγκυμονούσας συζύγου του, Σύλβιας Δημητρακοπούλου και της πρώτης τους κόρης. «Σας ευχαριστώ πολύ για το σημερινό δώρο. Ήρθε και η άλλη αδερφούλα».



Στη συνέχεια, ανήρτησε μια φωτογραφία της νεογέννητης Δανάης, όπως θα είναι το όνομά της. «Ρε δεν σας ξέρω, αλλά ευχαριστούμε για τις όμορφες ευχές σας, θα τα πούμε μόλις βγω από εδώ που με έχουν κρυμμένη… Φιλιά Δανάη» έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα.



Ο Τζώνυ Θεοδωρίδης τον Νοέμβριο του 2019 είχε αποκτήσει το πρώτο του παιδί με την κατά 18 χρόνια μικρότερη σύντροφό του Σύλβια Δημητρακοπούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .