Τρίτη, Ιουνίου 1

ΝΕΟ ΘΥΜΑ! Πέθανε (ξαφνικά) 60χρονη μετά από τον εμβολιασμό της στην Κομοτηνή...

Μούγγα στη στρούγκα τα Μ.Μ.Ε


Ξημερώματα Δευτέρας έφυγε από τη ζωή μια 60χρονη γυναίκα στην Κομοτηνή, η οποία, δύο ημέρες νωρίτερα, είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού με AstraZeneca. 

Η γυναίκα, που πέθανε στο σπίτι της, νωρίτερα φέρεται πως είχε αισθανθεί αδιαθεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες του xronos.gr, ο σύζυγός της κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήδη η άτυχη γυναίκα δεν είχε πια τις αισθήσεις της. Ο θάνατός της διαπιστώθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, ενώ, όσον αφορά σε τυχόν υποκείμενα νοσήματα, η μόνη πληροφορία είναι πως έπαιρνε χάπια για τη χοληστερίνη.



Σύμφωνα, επίσης, με πηγές του xronos.gr, το Σάββατο η 60χρονη είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου της AstraZeneca στο Κέντρο Υγείας Ιάσμου. Αύριο, Τρίτη 1η Ιουνίου, αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου της.

 http://www.press-gr.com/2021/06/60.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .