Πέμπτη, Ιουνίου 10

Η ιστορία μιας νυμφομανούς: Από την ερωτική συνεύρεση με 6 άνδρες ταυτόχρονα στην πλήρη αποχή!

nimfo1_2

Στο απόγειο του σεξουαλικού της εθισμού, η Λόρι Τζέιντ Γούντραφ έκανε σεξ με δεκάδες άνδρες την εβδομάδα, ακόμα και όταν η ερωτική της διάθεση ήταν πεσμένη.

Η νυμφομανία της ήταν τόσο έντονη που την ανάγκαζε να πηγαίνει σε sex club σχεδόν κάθε βράδυ, όπου συνουσιαζόταν με έως και έξι διαφορετικούς άνδρες ταυτόχρονα.

Ανίκανη να ελέγξει τις ορμές της, χρησιμοποιούσε το σεξ ως μέσο ψυχολογικής ανακούφισης και, παρόλο που δεν κρατούσε λογαριασμό, πιστεύει ότι έχει κοιμηθεί με περισσότερους από 200 άνδρες.

Συνειδητοποιώντας ότι έχανε σταδιακά τον έλεγχο της ζωής της, η νεαρή γυναίκα αποφάσισε τελικά να αναζητήσει βοήθεια και κατάφερε με τον καιρό να «θεραπευτεί», όπως η ίδια ισχυρίζεται, από τον καταστροφικό εθισμό της στο σεξ.

Η 30χρονη σήμερα γυναίκα, που πλέον έχει να κάνει έρωτα 4 μήνες, έγραψε ένα βιβλίο εμπνευσμένο από τις εμπειρίες της με τίτλο «Ημερολόγιο μιας σεξομανούς».

Στο πλαίσιο μιας συνέντευξης για την προώθηση του βιβλίου της, η Γούντραφ (που έγινε μαμά πριν από 18 μήνες) περιγράφει στη Sun πώς η επιθυμία της για σεξ «φούντωνε» όλο και περισσότερο από την ημέρα που έχασε την παρθενιά της, στα 12 της χρόνια.

Στα 20 της χρόνια είχε ήδη αρχίσει να πηγαίνει σε sex party και όργια, πότε εν γνώσει των συντρόφων της και πότε εν αγνοία τους.

Παρόλο που τα social media είχαν αρχίσει ήδη να χρησιμοποιούνται τότε για διαδικτυακό φλερτ, η ίδια προτιμούσε σαφώς το Instagram για να ψαρεύει υποψήφιους εραστές. Όταν κάποιος άφηνε ένα κολακευτικό σχόλιο σε κάποια φωτογραφία της εκείνη του έστελνε μήνυμα στην ίδια ή σε άλλη πλατφόρμα, και του πρότεινε σεξ.

Παρά το γεγονός ότι είχε έξι μεγάλους δεσμούς στη ζωή της, ο εθισμός της ήταν τόσο ανεξέλεγκτος που οδηγούσε πάντα με μαθηματική ακρίβεια στον χωρισμό.

Το ίδιο συνέβη και με τον τελευταίο σύντροφό της, τον πατέρα του νεαρού γιου της, με τον οποίο χώρισε πριν από τέσσερις μήνες.

Έκτοτε είναι τελείως μόνη και, για πρώτη φορά στη ζωής της, προτεραιότητα δεν αποτελεί το σεξ αλλά το πολυαγαπημένο της μωράκι.

Όσο για το πώς κατάφερε να απεξαρτηθεί από το σεξ, η 30χρονη εξηγεί ότι αυτό που τη λύτρωσε τελικά ήταν η μητρότητα, σε συνδυασμό με τις συνεδρίες των Ανώνυμων Σεξομανών, στις οποίες πηγαίνει με θρησκευτική ευλάβεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .