Σάββατο, Ιουνίου 12

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την Άννα Φόνσου: Έφτασε στο σημείο να φυλάει γάτες, για τα προς το ζην! (BINTEO)

fonsou1

Παρόλο που θεωρείται μία από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς στη χώρα μας καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ταινίες αλλά και θεατρικές παραστάσεις, ωστόσο η ίδια έχει ένα παράπονο όσον αφορά την καλλιτεχνική της πορεία.

 Ο λόγος για την Άννα Φόνσου, η οποία μίλησε στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό» και εξέφρασε το παράπονο της για το γεγονός ότι δεν έχει παίξει στην Επίδαυρο, ακόμη και ως μέλος του χορού.

«Στην Επίδαυρο δεν έχω παίξει τόσα χρόνια, τώρα θα παίξω; Το προσπάθησα τόσο. Είχα πει να με βάλουν στον χορό έστω και με μουτσούνα, αν τους θίγω να φαίνομαι. Στο Εθνικό Θέατρο έχω κάνει τόσες αιτήσεις και μου είπαν μην κάνετε άλλη, έχουμε τις περσινές», δήλωσε χαρακτηριστικά στην δημοσιογράφο της εκπομπής.

Ωστόσο, η ίδια εκμυστηρεύτηκε πως έχει τύχει να απορρίψει προτάσεις οι οποίες δεν την εξέφραζαν και αποκάλυψε τη δουλειά που προτίμησε να κάνει την περίοδο που δεν ασχολούνταν με τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

«Μου έχει τύχει να μην έχω δουλειά, μου έκαναν κάτι προτάσεις που δεν μου άρεσαν, και πήγα και φύλαγα γάτες. Μια κυρία έφευγε ταξίδι και είχε 5-6 γάτες και μου λέει μήπως ξέρεις καμιά κοπέλα να της δίνω κάποια λεφτά τον μήνα να της ταΐζω τις γάτες και της λέω εγώ. Δεν το πίστεψε η γυναίκα και το έκανα δύο χρόνια. Και αν μου ξανατύχει θα το κάνω», τόνισε.

«Με ενοχλεί να με κρίνει μία μικρή που έχει βγει τρία χρόνια και δεν έχει κάνει τις σπουδές στις δικές μου Και δεν έχει ρωτήσει τι σπουδές έχω κάνει», είπε στην συνέχεια.

Στην ερώτηση αν την ενοχλεί που γράφουν την ηλικία της στο διαδίκτυο, εκείνη με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε: «Είμαι 90 plus. Δεν με ενδιαφέρουν οι ηλικίες γιατί βρίσκω κάτι ηλίθιες 20 χρόνων που δεν θα ήθελα να είμαι στην ηλικία τους και να μην έχω υποψιαστεί τίποτα από αυτά που γίνονται σε αυτόν τον κόσμο παρά μόνο ποιες έχουν κάνει πλαστικές εγχειρήσεις».

Αναφορικά με τις αισθητικές επεμβάσεις που κάνουν οι γυναίκες, η αγαπημένη ηθοποιός τάχθηκε υπέρ τους.

«Καλά κάνουν και έχουν κάνει. Εγώ δεν έχω κάνει γιατί φοβάμαι τις εγχειρήσεις αλλιώς θα είχα κάνει από την κορυφή μέχρι τα νύχια», δήλωσε.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός γάμου, η Άννα Φόνσου δήλωσε: «Η εγγονή μου θέλει να με παντρέψει. Εγώ δεν το θέλω. Αλλά ακόμη και όταν ήμουνα παντρεμένη ζούσαμε με το σύζυγό μου σε ξεχωριστά σπίτια. Το τραγούδι που είχε γράψει ο σύζυγός μου για μένα ήταν το “Ετοιμάζω ταξίδι”.».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .