Σάββατο, Ιουνίου 5

Ασίγαστος ο πόλεμος… Ο Σωτήρης Καλυβάτσης καρφώνει πάλι τον Αντώνη Κανάκη: «Δεν μιλάμε. Θέλω να περπατάω με ψηλά το κεφάλι»!

download (29)

Όλα δείχνουν πως αυτοί οι δυο δεν θα ξαναβρεθούν ποτέ… Στην εκπομπή Happy Day και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος απάντησε και για τον Αντώνη Κανάκη, ρίχνοντας μια καρφάρα… «ΝΑ» μετά συγχωρήσεως:


«Είχα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Κανάκη και κάποιους άλλους. Συνειδητά κάποια στιγμή αποχώρησα από τα μαγαζιά γιατί θέλω να περπατάω πάντα με ψηλά το κεφάλι. Δεν μου ταιριάζει να είμαι επιχειρηματίας της νύχτας. Όχι, δεν έχουμε σχέσεις τώρα με τον Αντώνη. Εκείνο το κεφάλαιο το παλιό έχει κλείσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.


Το Survivor, τα λεφτά και η… κοτσάνα! 
«Αν υπάρχει ηθοποιός ή παρουσιαστής που να μην έχει χάσει λεφτά, θέλω να τον γνωρίσω. Παλιότερα έβαζα δικηγόρους και διεκδικούσα λεφτά που μου χρωστούσαν. Κάθε χρόνο μου έκαναν πρόταση για το Survivor, αλλά τώρα σταμάτησαν. Δεν θα πήγαινα ούτε για τα λεφτά. Εσωτερικά είμαι… σπασμένος, έχω κάνει δύο εγχειρήσεις στη μέση. Νεότερους έχω πάει και σε κατασκήνωση, έχω μείνει και σε ιγκλού, σε πάγους», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.
Και πρόσθεσε: «Κάνω ταξίδια με το σκάφος, μόνος μου, με φίλους, με την Ηρώ, έχουμε και οι δύο δίπλωμα. Σπίτι συνήθως κυκλοφορώ ημίγυμνος. Δεν έχω πρόβλημα με τις δουλειές του σπιτιού, τις κάνω όλες. Η κουζίνα είναι δικιά μου, δεν αφήνω εύκολα να μπει κάποιος. Δεν έχω καλή σχέση με τα χρήματα, μου προκαλούν ταλαιπωρία. Δεν πάω διακοπές στη Μύκονο, δεν μπορώ να περιμένω στην ουρά για να μπω σε ένα μαγαζί. Παλαιότερα είχα το δικό μου κλαμπ, αλλά μετά ανακάλυψα ότι και αυτό κοτσάνα είναι».

https://patkiout.gr/showbiz/asigastos-o-polemos-o-sotiris-kalyvatsis-karfonei-pali-ton-antoni-kanaki-den-milame-thelo-na-perpatao-me-psila-to-kefali/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .