Δευτέρα, Ιουνίου 21

Αγάντα να κατεβάσει ο Μήτσος γάλα


Υπάρχει ένα βιβλίο που έχει γίνει και ταινία, με ένα ψυχιατρείο έξω από το Παρίσι, όπου οι ψυχασθενείς έχουν καταλάβει τη διεύθυνση και έχουν κλειδώσει και χαπακώσει στα υπόγεια τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, όπου πάει ένας νέος ψυχίατρος, αναλαμβάνει καθήκοντα και στην αρχή δεν παίρνει χαμπάρι και μετά γίνεται της Κορέας.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Δεν θυμάμαι τον τίτλο, αλλά ήταν φοβερή ταινία και κάπως έτσι μοιάζουν τα πράγματα στη χώρα, όπου σαλεμένες και απροσάρμοστες μειονότητες έχουν καβαλήσει στον σβέρκο την πλειονότητα, τη λογική, την ίδια τη φύση, και κάθε τόσο ασχολούμαστε με ό,τι παπάτζα κατεβάσει η γκλάβα του πολιτισμικού μαρξισμού.

Πήγε λοιπόν να γίνει ένα συνέδριο για τη «Γονιμότητα και την αναπαραγωγική αυτονομία» και επειδή το σποτ του συνεδρίου έλεγε σκληρές αλήθειες για την ανάγκη ενημέρωσης των γυναικών για τον ρόλο της ηλικίας, αφού προβεβηκούσης μειώνεται η γονιμότητα και αυξάνονται οι κίνδυνοι για μητέρα και κυοφορούμενο, βγήκαν όλοι οι καλικάντζαροι της «πολιτικής ορθότητας» και στήσανε χορό.

Η ΠτΔ απέσυρε την αιγίδα της, η ΕΡΤ και η κυβέρνηση διά του αστροπέλεκα Λιβάνιου άδειασαν το συνέδριο και ακολούθησαν, ώσπερ μιμητικές κοκκινόκωλες μαϊμούδες, τηλεπερσόνες, τραγουδιάρες, ελαφρολαϊκοί φρούληδες, ντιντήδες, παρουσιάστριες, η σάρα και η μάρα του life style και μερικοί που πάντα γλείφουν το δάχτυλο, το σηκώνουν ψηλά και πάνε κατά κει που φυσά ο δύσοσμος άνεμος, από την Αριστερά, τα μπαρ της Μυκόνου και τις πνευματικές ακαδημίες των πρωινάδικων.

Εξέχουσες προσωπικότητες εμέμφθησαν τους γιατρούς και τους ιεράρχες που θα συμμετείχαν. Απορώ πώς το Έθνος πορεύτηκε τόσους αιώνες χωρίς κομμωτές, μοντέλα, παρουσιάστριες, αναλυτές μόδας, τηλεριαλιτζούδες και άλλους πνευματικούς ταγούς, που ανάμεσα σε κουτσομπολιό, βρακιά, τραγουδάκια κάνουν και κοινωνική παρέμβαση.

Αν ήταν συνέδριο για τα «δικαιώματα» του παρενδυτικού πιτσιλωτού λαγού ή του ριγέ γκέι κοάλα, για την ενσωμάτωση, έτσι λέγεται χαριτωμένα το μπαστάκωμα όσων μπουκάρουν παράνομα, η ΠτΔ και όλοι αυτοί οι φελλοί που κάνουν ορθοπολιτικες δηλώσεις αγανάκτησης θα διαρρηγνύανε τα ιμάτιά τους υπέρ.

Τώρα ενοχλήθηκαν λέγοντας ψέματα πως η γυναίκα τάχα εμφανίζεται στο βίντεο χωρίς ελεύθερη βούληση και ως μέρος της αναπαραγωγικής διαδικασίας. Το πρώτο είναι ψευδές και το δεύτερο ψυχεδελική παράνοια, διότι έχω την αμυδρά εντύπωση ότι εξαπανέκαθεν, από τότε που βγήκαν οι πέτρες και κυνηγούσαμε τα μαμούθ με τσεκούρια από σχιστόλιθο, η μάνα ήταν και είναι βασικό κομμάτι της αναπαραγωγικής διαδικασίας. Χωρίς αυτήν, δεν.

Μέχρι τώρα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, ο Φρούλης ή άλλος χαριτωμένος δεν έχει μείνει έγκυος. Το προσπαθεί νυχθημερόν, πονάει γι΄ αυτό, αλλά τζίφος. Αλλιώς θα του είχε κάνει βίντεο η Στέγη Γραμμάτων και Εμετού.

Ποιον ενοχλεί η αλήθεια για την υπογεννητικότητα; Όσους μισούν το Εθνος, στην ουσία αδιαφορούν για τις γυναίκες και επιθυμούν να λύσουν το πρόβλημα του δημογραφικού μαρασμού με τη βλαμμένη μέθοδο Μπίστη, με εισαγωγή μουσαφιραίων.

Βέβαια, αφού τοποθετήθηκε η πνευματική ηγεσία του τόπου, η Γαρμπή και η Συνατσάκη, τι να πούμε τώρα; Τι να τους κάνεις τους γιατρούς, τους ιεράρχες, όταν ρίχνει δυο τάλαρα άποψη η διάδοχος της Υπατίας, Ελεονώρα Μελέτη; Έχουν δικαίωμα; Βεβαίως, αλλά να κριθεί κατά την αξία και τον φορέα της άποψης.

Αν η αλήθεια δεν σας αρέσει, σιγήστε τη, συκοφαντήστε τη, διαστρεβλώστε τη. Ας πεθάνει η χώρα, ας μην ολοκληρωθεί η ζωή των γυναίκων, που ναι, η μητρότητα το κάνει αυτό.
Θα πουν βέβαια κάτι οργισμένες, τι να τα κάνετε τα παιδιά, αφού θα έρθουν οι νταβραντισμένοι και επιδοτούμενοι που στέλνει ο Ερντογάν και όταν υπάρχουν οι γάτες; Οργή στα κοινωνικά δίκτυα; Σοβαρά; Οργή για τον κάλο στον εγκέφαλο όσων υποστηρίζουν τον θάνατο και τον εποικισμό.

Η επόμενη πίστα είναι να κηρυχθεί η εμμηνόπαυση ανύπαρκτη και φασιστική. Αφού έχουμε «γυναίκες» με όλα τα καλαμπαλίκια τους ακέραια, που κατουράνε όρθιες, και «άντρες» με μήτρα, γιατί έτσι νιώθουν, να το ρυθμίσει και αυτό ο πολιτισμικός μαρξισμός που προσκυνάει και η κυβέρνηση του Κυριάκου.

Υπάρχει μια μικρά τεχνική δυσκολία για να γκαστρωθεί ο Μήτσος, αλλά συνεχίζονται οι προσπάθειες. Δεν μπορεί, κάποια ινφλουένσερ, κάποια τηλεπερσόνα, βοηθός πιστολάκι, θα βρει τη λύση. Αρκετά με την ακροδεξιά φύση και τη φασιστική ιατρική, κατασκευάσματα του ιμπεριαλισμού και του καπιταλισμού, που εμποδίζουν την μπρόοδο.

Νομίζω, το ζήτημα της αναπαραγωγής, τεκνοποιίας, δημογραφικού κ.λπ., αφού τοποθετήθηκε η πρωτοβάθμια Ακαδημαϊκή Επιτροπή από τραγουδιάρες και ινφλουένσερ, πρέπει να πάει στη Δευτεροβάθμια Ακαδημαϊκή Επιτροπή, όπου είναι η βαριά πνευματική διανόηση, Φαίη Σκορδά, Φώτης Σεργουλόπουλος κ.λπ. Είδαμε πού φτάσαμε με την πνευματική καθοδήγηση, το «παπαδαριό», όπως λένε κάτι διακορευμένες Εστιάδες της «προόδου», που είχαμε τόσους αιώνες. Ας εμπιστευθώμεν τα βαριά χαρτιά της επιστήμης και του πνεύματος.

Σημειωτέον πάντως πως η πραγματικότητα έχει ένα ελάττωμα: υπάρχει και έρχεται και σας το τρίβει στα μούτρα.

Φυσικά και η υπογεννητικότητα για να αντιστραφεί θέλει καλύτερη οικονομία, ολοήμερα σχολεία, καλή υγεία και πρόνοια κ.λπ. Όμως πρωτίστως χρειάζεται παλινόρθωση του υγιούς μοντέλου που έφτιαξε η Φύση: της Οικογένειας με επίκεντρο κάθε πολιτικής τη Μάνα και εν προκειμένω την Ελληνίδα Μάνα. Από ηλίθιους, παρδαλές και φρούληδες έχουμε πλεόνασμα. Οταν προμοτάρεις τα pride και σαμποτάρεις συνέδρια για τη γονιμότητα, όταν το πρότυπο στον δημόσιο λόγο είναι εγωιστικό, μηδενιστικό, εχθρός της οικογένειας, έχεις ραντεβού να γίνεις Χετταίος: κουφάρι στο νεκροταφείο των Εθνών.

Έχουμε περίσσευμα ασυδοσίας και εγωισμού, όχι έλλειμμα ελευθερίας. Υστερούμε στα Ελληνόπουλα και αυτά Ελληνίδες τα γεννάνε. Γυναίκες. Κανονικές. Μόνο. Με το αιδοίον τους, σάλπιγγες, ωοθήκες, μήτρα και ό,τι προέβλεψε η σοφή Φύση. Στη Γυναίκα χρωστάμε πρωτίστως την αλήθεια. Φυσικά και it takes two to tango, όμως κακά τα ψέματα, η Μάνα είναι η πηγή της ζωής, το κέντρο της οικογένειας και ειδικά στα πρώτα χρόνια του παιδιού, πάντα αλλά κυρίως τότε, και είναι αδήριτη ανάγκη εθνικής επιβίωσης και κοινής λογικής η στήριξη, ενθάρρυνση και προστασία της.

Ξέρω πως αγανακτούν οι σύντροφοι, οι συντρόφισσες και οι «κεντροδεξιοί» χρήσιμοι ηλίθιοι του πολιτισμικού μαρξισμού, αλλά η σύλληψη, κυοφορία και γέννηση απαιτεί αυτό το καπιταλιστικό κατασκεύασμα που λέγεται μήτρα και τα παρελκόμενά της, και κοίτα, ρε, κάτι πράγματα, τι ύπουλος που είναι ο φασισμός, τι αίσχος! Μήτρα έχουν μόνο οι γυναίκες! Πώς το επιτρέψαμε τόσα χρόνια; Πρέπει να γίνουν πορείες ν’ αλλάξει αυτό. Πού πάμε, ρε φίλε, πού είναι το κράτος;

Και μάλιστα τα αναπαραγωγικά όργανα τα έφτιαξαν έτσι προφανώς κάποιοι ακροδεξιοί τύπου Τζήμερου – Κρανιδιώτη, που γερνάνε. Ο ιμπεριαλισμός και ο καπιταλισμός είναι ύπουλοι, τόσο πολύ που σκέφτηκαν ακόμη κι αυτό.

Η εμμηνόπαυση είναι κομμάτι των σύγχρονων SS, φράγμα για την ελευθερία μας, και πρέπει να μαζευτούμε πεντέξι να φτιάξουμε μια τριμελή επιτροπή, να θέσουμε το ζήτημα στα πρωινάδικα, να αποφανθούν οι ειδικοί/-ές.

Αγάντα να γκαστρωθεί και κατεβάσει ο Μήτσος γάλα, άλλως γάτες δώρο από την κυρία Πρόεδρο να τις σαλαγάτε σαν τα πρόβατα και καλώς να ορίσει ο Μαχμούτ και τα τρακόσια ξαδέρφια του, που θα είναι η λύσις, βεβαίως βεβαίως. Σημειωτέον πως αγαπώ πολύ και τις γάτες. Είναι εθνωφελείς, πιάνουν ποντίκια, κατσαρίδες, είναι καλή παρέα. Προσφέρουν πολλά, σε αντίθεση με τους Αποστόλους του Μαρασμού.newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .