Παρασκευή, Ιουνίου 4

Τραγέλαφος: Αντί να κυνηγήσει το οργανωμένο έγκλημα η κυβέρνηση συστήνει ειδική μονάδα αποτροπής... πάρτι


Τραγέλαφος: Αντί να κυνηγήσει το οργανωμένο έγκλημα η κυβέρνηση συστήνει ειδική μονάδα αποτροπής... πάρτι

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη την ώρα που το οργανωμένο έγκλημα αλωνίζει στη χώρα, συστήνει ομάδες και κλιμάκια τα οποία θα κυνηγούν τα πάρτι σε όλη τη χώρα και ειδικά στη Μύκονο, καθώς φαίνεται πως έχουν ως στόχο οι Έλληνες να μην χαλαρώσουν ούτε μία στιγμή από τη συνεχή πίεση, οικονομική και ψυχολογική, που βρίσκονται εδώ κι ενάμιση χρόνο. 

Συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την ενεργοποίηση ειδικής ομάδας ελέγχου για την αποτροπή των πάρτι, υπό την εποπτεία της Γενικής Γραμματείας και της Αστυνομίας,

τονίζοντας ότι όποιος διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις, θα αναλαμβάνει και τις ευθύνες, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε γενικότερο επίπεδο, καθώς η διασπορά σε μία κοινότητα, θα την οδηγεί σε μέτρα.

«Προφανώς παρακολουθούμε την κατάσταση. Να ξεκαθαρίσω, συζητάμε την αυστηροποίηση του πλαισίου για τα κορονοπάρτι. Ενεργοποιείται ειδική μονάδα ελέγχων και συγκεκριμένο σχέδιο της ΕΛΑΣ όχι μόνο για τη Μύκονο. Παράνομα πάρτι σημαίνει διασπορά και διασπορά σημαίνει αύξηση κρουσμάτων που σημαίνει συρροές που σημαίνουν μέτρα που σημαίνουν ζημιά στις τοπικές οικονομίες, είναι ώρα ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες τους», ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός Υγείας ανακοίνωσε επίσης αλλαγές στους όρους εισόδου στη χώρα και στον αριθμό των ατόμων που συνθέτουν τα γκρουπ τουριστών στις ξεναγήσεις.

Υπενθυμίζουμε πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης είπε σήμερα πως «δεν αφορούν» τους πολίτες οι καθημερινές δολοφονίες των ανθρώπων της νύχτας. 


https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/992177_tragelafos-i-kyvernisi-systinei-eidiki-monada-apotropis-party

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .