Το πειραγμένο “βιβλίο της ζωής “….

Το “βιβλίο της ζωής”
 
Το σχέδιο του Θεού για τον καθένα μας 
Ο “γενετικός κώδικας ” μου  , είναι το βιβλίο της ζωής μου , είναι  σχεδιασμένος  από τον Θεό και  διαφορετικός για κάθε άνθρωπο
.Έχει “πληροφορίες” που ο Θεός έχει επιτρέψει στον άνθρωπο να  ανακαλύψει  μέχρι ένα σημείο για την δική μας ωφέλεια ,όχι για να τον “πειράζουμε ” .
περιέχει και τις αόρατες πνευματικές πληροφορίες για την “ψυχή ” του κάθε ανθρώπου .
Περιέχει επίσης και το “πνευματικό” ιστορικό του ανθρώπου ,σκέψεις ,λόγια ,πράξεις  που θα ξεδιπλωθούν μπροστά μας κατά την φοβερά ημέρα της κρίσεως μας .
Έχει σκοπό να με  βοηθήσει ως “εφόδιο ” από τον Θεό για να σωθώ  
ο Θεός γνωρίζει την “προαίρεση ”  μου , την “κλίση ” μου και με εφοδιάζει με τον κατάλληλο  γενετικό κώδικα  που θα με οδηγήσει στην σωτηρία της ψυχής μου .
Όλα οδηγούν στην “σωτηρία ” αν τα αποδεχτούμε   
Ο Θεός ξέρει γιατί με έκανε κοντό , ψηλό ,τριχωτό ή καραφλό  ,χοντρό ή αδύνατο  κ.α χαρακτηριστικά  ,ακόμα και τις ασθένειες που θα περάσω ,”παιδαγωγικά ”  τις γνωρίζει , η επιστήμη το λέει κληρονομικότητα  …
Δεν πειράζουμε τις ρυθμίσεις 
Κι όμως εγώ δεν αποδέχομαι το “θέλημα του Θεού ” πάνω μου  και αντιδρώ  .
Ο Θεός δεν μπορεί να επέμβει στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου ,αλλά όταν  θέλω να “πειράξω ” να “παίξω ” με κάποιες ρυθμίσεις  ,επεμβαίνοντας  στις “ρυθμίσεις” του Θεού σε μένα ,
το μόνο που θα καταφέρω είναι να απομακρυνθώ από τον Θεό ,να απομακρυνθώ από το Θέλημα του   ,να  προσπαθήσω να “μεταλλάξω ” τις ρυθμίσεις που έχει κάνει για μένα και που θα καταλήξω ;
Εκεί που κατέληξε και ο “εωσφόρος ” έγινε ΔΑΙΜΟΝΑΣ …
Το βιβλίο της ζωής “εις μετάνοιαν άγει ”  
Πάνω και μέσα  στον “γενετικό κώδικα” ο Θεός  καταγράφει   τις  πληροφορίες που θα βοηθήσουν τον άνθρωπο να “σωθεί”  η αθάνατη “ψυχή” του  και όχι  το υλικό και φθαρτό του σώμα .
 Αν εγώ προσπαθήσω να το  ” χακάρω  ” θα καταστραφώ ,θα διαλυθώ , θα “χαράξω” τον εαυτό μου  , 
 
Είναι και πνευματικό βιβλίο 
Μέσα στον γενετικό μας κώδικα καταγράφονται και “πνευματικές ” πληροφορίες από  την διάρκεια της  επίγειας ζωής μας .
Αυτό το “τεφτέρι ” είναι που καταγράφει τις σκέψεις μου ,τα λόγια μου ,τις πράξεις μου ,αυτές που θα με κρίνουν  .
Με αυτό το “βιβλίο της  ζωής .
Έχει δυνατότητα καταγραφής 1000 ετών κατά τους επιστήμονες ,οι πρώτοι άνθρωποι κατά την παλαιά διαθήκη  ζούσαν  1000 χρόνια …
 
Βλασφημία  του Αγίου Πνεύματος 
Κάθε επέμβαση στον “γενετικό κώδικα”  του ανθρώπου ,θα αποδειχτεί σύντομα καταστροφική  για αυτούς που θα πιστέψουν ότι μπορούν να παίζουν με τον Θεό ,για την ακρίβεια  να το παίζουν Θεοί..
Η ένδειξη της αποστασίας..
Η αποστασία της ανθρωπότητας ,επέτρεψε στις “δαιμονικές ” δυνάμεις   να  κατασκευάσουν έναν τεχνητό ιό .
Αν εσείς βλέπετε “εργαστήρια ” και “χώρες” ,πίσω από όλα αυτά κρύβονται  οι “πνευματικές ” δυνάμεις που κινούν όλα αυτά .
Σε αυτές τις “πνευματικές ” δυνάμεις ” εμείς δίνουμε  την θέληση μας και αυτές ενεργούν  .
Αν επιστρέψουμε στον Θεό με μετάνοια ,θα διαλυθεί όλη αυτή η κατάσταση σαν “κονιορτός ” και έτσι θα γίνει ,αλλά θα διαλυθούμε πρώτα …
 
Ο σκοπός τους ήταν και είναι “πνευματικός ”  η καταστροφή της “ψυχής”  του ανθρώπου .
Αδιαφορούν για το σώμα μας ,την ψυχή μας θέλουν ,την ολοκληρωτική υποταγή μας ,μέσα από ένα κλίμα φόβου ,τρομοκρατίας  να μας επιβάλλουν να πειράξουμε κάτι που είναι  του Θεού ,να καταστρέψουμε με την θέληση μας την “εικόνα “του Θεού μέσα μας  .
Η ελευθερία  και η λογική μου , η κακή τους  διαχείριση 
Ο Θεός με  έπλασε ΕΛΕΎΘΕΡΟ αλλά και λογικό ,για να μπορώ να επιλέγω ανάμεσα στο  ΚΑΛΟ και το ΚΑΚΟ
Για να μην”μπλέκω” με το ΚΑΚΟ ,για να μένω κοντά στον ΘΕΟ προφυλαγμένος απο  το “ΚΑΚΟ ” .
Εγώ όμως απομακρύνθηκα με τις επιλογές μου ,την αμετανοησία μου ,τις αμαρτίες μου ,τον ΕΓΩΙΣΜΟ μου ,από τον ΘΕΟ ,από κάθε τι καλό και από κάθε καλό άνθρωπο που με αγαπάει πραγματικά ,όχι μόνο αυτό ,αλλά και θέλω το κακό του ,τον φθονώ .
Καί όχι μόνο αυτό έχω γίνει και “όργανο ” καταστροφής  των άλλων ,γιατί αν εγώ είμαι κατεστραμμένος ,προσπαθώ να διαλύσω να καταστρέψω και άλλους  ,αυτό που κάνει και ο “δαίμονας”  …δεν μετανοεί και προσπαθεί να πάρει κι άλλους στην κόλαση ..
Μας δίνει “σημεία ” συνεχώς 
Ό Θεός μας επιτρέπει τα πάντα ,είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ να κάνουμε τα πάντα ,αλλά υπάρουν επιλογές που μας φέρνουν κοντά του και επιλογές που μας απομακρύνουν απλά .
Μας κτυπάει καμπάνες ,καμπανάκια ,μας δίνει σημεία , μας προειδοποιεί ,αλλά δεν μπορεί να μας “μιλήσει” ευθέως γιατί θα   επέμβει στο “αυτεξούσιο ” .
Η απομάκρυνση από το θέλημα του Θεού ,από τον Θεό , έχει σημεία είναι η ταραχή ,ο φόβος , η ανησυχία ,η κακή διάθεση ..
“Δεῦτε πρός με πάντες οἱ κοπιῶντες καί πεφορτισμένοι, κἀγώ ἀναπαύσω ὑμᾶς.”
Αν γίνω “βδέλυγμα “
Πολύ φοβάμαι ότι  αν φτάσω σε κάποια  “πνευματικό” σημείο  ,αδειάσει η ψυχή μου απο την  “Χάρι” του Θεού , δεν υπάρχει επιστροφή .
Αυτό σημαίνει “βδέλυγμα της ερημώσεως ” 
Δαιμονικός άνθρωπος χωρίς πιθανότητα μετάνοιας και επιστροφής στην “Χάρι ” του Θεού .
 
Ένας “ληστής”  πήρε το πρώτο εισιτήριο ,γιατί όχι και εμείς ..
Η ελπίδα και το παράδειγμα μου είναι ο “ληστής ” στον σταυρό ,που μέσα σε μερικά λεπτά ,αφήνοντας πίσω του ένα καράβι αμαρτιών ,μετανόησε πραγματικά και “άρπαξε’ την ευκαιρία της σωτηρίας της ψυχής του .
Παίρνοντας το πρώτο εισιτήριο του παραδείσου .
τα αδύνατα παρά ανθρώποις, δυνατά παρά τω Θεώ εστί
Θέλω και ελπίζω να είμαι υπερβολικός ,μακάρι  να είμαι παράλογος και όλα αυτά να είναι υπερβολές και να αποδειχθούν σε βάθος χρόνου  φαντασίες  δικές μου,το ελπίσω αλλά και το εύχομαι ,δεν ξέρω …
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΏ .
το “πείραγμα” του “βιβλίου της ζωής “  να μην είναι  ,για αυτούς που θα το κάνουν ,η “καταστροφή“, η τελειωτική  και χωρίς επιστροφή απομάκρυνση από τον Θεό
Να μην είναι βλασφημία του Αγίου Πνεύματος” που οδηγεί στην καταστροφή ,αλλά ελπίζω ως “ληστές ” όσοι θα το κάνουν να τους δοθεί η ευκαιρία “Μετανοίας” και επιστροφής στην “Χάρι ” του Θεού .