ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΟΚΑΪΝΗΣ, ΣΤΗ ΒΙΛΑ “ΨΥΧΩ” ΤΟΥ ΧΙΤΣΚΟΚ. Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. “ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ”, ΜΕ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΒΙΑΙΟΣ. ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ. ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

pilotos-babis

Το έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου, βάσει εξακριβωμένων πηγών, λέει και βγάζει πάντα την αλήθεια. Διεισδύει εκεί όπου το Κράτος ενώ ξέρει, καλύπτει, γιατί το Κράτος είναι πανίσχυρο και ένας καλολαδωμένος σκληρός μηχανισμός ισοπέδωσης της αλήθειας, πολλές φορές “συνεργαζόμενος” με τις εγχώριες Μαφίες, κάθε είδους.

Για να αντλεί, να αποθηκεύει, να αξιοποιεί και κυρίως να επενδύει στην Ελληνική Παρα-Οικονομία αλλά και να δηλητηριάζει τις κοινωνικές υγιείς δυνάμεις του τόπου. Το Κράτος έχει “ταμίες”, παρατράπεζες, σκαμμένους τοίχους με εκατομμύρια μαύρο χρήμα που προμηθεύεται από τους “ταμίες” του και τους παρατραπεζίτες του. Κάθε ταμείο, έχει από πίσω του ένα λευκό κολλάρο που άλλες φορές φοριέται πάνω από μια αστυνομική στολή και άλλες φορές από κορυφαία πολιτικά πρόσωπα. Εκεί η Δικαιοσύνη θα έπρεπε να είχε τον πρώτο λόγο αλλά όσες φορές δικαστές προσεπάθησαν να ελέγχξουν τις παρατράπεζες, τώρα έχουν αποδημήσει εις τόπους χλοερούς.

Το Κράτος- με τα λεφτά της Μαφίας- πληρώνει δημοσιογράφους αλλά και κρατικούς υπαλλήλους για να αποπροσανατολίζουν και να δημιουργούν στρώματα ψεύτικης ενημέρωσης στον Ελληνικό Λαό: Είναι  οι συστημικοί αστυνομικοί ερευνητές αλλά και τα δημοσιογραφικά τους παρελκόμενα, τα οποία αγνοούν εσκεμμένα την αλήθεια. Επίσης οι ίδιοι παρακρατικοί, βάζουν πληρωμένους διαύλους να γράφουν ανώνυμα ψευτορεπορτάζ και ταίζουν ένα “τάγμα” αποτυχημένων Νεάντερταλ του βαλτωμένου Τύπου και των καθεστωτικών ΜΜΕ για να αποπροσανατολίζουν. Το φτηνό αλλά δοκιμασμένο κόλπο ειδικά σε χώρες πρώην ανατολικών μπλοκ, πάντα φέρνει αποτελέσματα διάβρωσης, σαν το οξύ που διαλύει το πρόσωπο. Είναι η λεγόμενη μαύρη ή κόκκινη προπαγάνδα.  

Ο πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, είναι πια ένα καμμένο πιόνι στο σύστημα των λευκών κολάρων, το οποίο αποκαλύφθηκε και σκότωσε για να τη γλυτώσει αλλά ενώ η αστυνομία γνώριζε πολλά από την πρώτη ώρα, μια ιατροδικαστής, δεν μάσησε και τους τίναξε το σύστημα στον αέρα αλλά και μια εξαιρετική επικεφαλής των Εγκληματολογικών εργαστηρίων της, που δεν πάτησαν την πεπονόφλουδα των διεφθαρμένων. Ο λεγόμενος Μπάμπης, είναι ένα σταγονίδιο στον ωκεανό της διαφθοράς. Δεν είναι τυχαίο ότι όλο και πιο συχνά τις τελευταίες μέρες, ακούγεται πως στη φυλακή- στην οποία απολαμβάνει κάθε είδους ευεργετήματα τα οποία θα πληθύνουν – δεν θα κάτσει παραπάνω από 6-8 χρόνια. Eαν βεβαίως ζήσει για να δικαστεί. Εάν του επιτρέψουν να ζήσει για να πάει η υπόθεση μέχρι την ακροματική διαδικασία.

Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου, όλη η αλήθεια μαζεμένη. Και θα υπάρξει και συνέχεια.

teaser26-6

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a5%ce%a0%ce%9f%ce%a8%ce%99%ce%95%ce%a3-%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%95%ce%9a%ce%a4%ce%95%ce%a4%ce%91%ce%9c%ce%95%ce%9d%ce%97-%ce%a7%ce%a1%ce%97%ce%a3%ce%97-%ce%9a%ce%9f%ce%9a%ce%91%ce%aa%ce%9d%ce%97/exofillo26-6