Δευτέρα, Ιουνίου 7

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΑΛΩ! ΤΟ ΚΑΤΑΠΑΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥΣ

ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η κυβέρνηση έφερε ξανά στο προσκήνιο τη συζήτηση για προνόμια σε εμβολιασμένους, καθώς το πρόγραμμα «Ελευθερία» «βουλιάζει».

Παρά το αφήγημα της κυβέρνησης οι αριθμοί των εμβολιασμένων παραμένουν χαμηλοί και κυρίως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως έχει πέσει ο αριθμός των πολιτών που εμβολιάζεται ανά ημέρα.

Έτσι, εξαιτίας του κινδύνου να γκρεμιστεί το τείχος ανοσίας προτού καν χτιστεί, η κυβέρνηση επανέφερε τη συζήτηση περί προνομίων και υποχρεωτικότητας!


Σήμερα νωρίς το πρωί πήραν θέση στον ΣΚΑΪ οι αγαπημένοι καθηγητές της κυβέρνησης Χαράλαμπος Γώγος, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος και Νίκος Καπραβέλος, οι οποίοι ζήτησαν να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός!

Λίγη ώρα αργότερα η συζήτηση συνεχίστηκε και από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, ο οποίος επιβεβαίωσε πως υπάρχει σχετική συζήτηση στην κυβέρνηση και πιθανόν οι ανακοινώσεις θα γίνουν μέσα στον Ιούνιο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κυβέρνηση εξετάζει προνόμια α λα Ισραήλ για τους εμβολιασμένους, ώστε να πείσει όσους είναι διστακτικοί.

Ουσιαστικά το αργότερο από τον Ιούλιο η καθημερινότητα στην Ελλάδα θα «τρέχει» σε δύο «ταχύτητες», καθώς πρόκειται να δοθούν στοχευμένα προνόμια σε όλους εκείνους που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Σε πρώτο πλάνο θα τεθεί ο χώρος της εστίασης αλλά και τα θέατρα και οι κινηματογράφοι, οι κλειστοί χώροι των οποίων δεν αποκλείεται να λειτουργήσουν μόνο για τους εμβολιασμένους.

Ακόμη, ενδεχομένως από τον Ιούλιο, να ισχύσει η άρση της υποχρέωσης των πλήρως εμβολιασμένων να προσκομίζουν self tests στην εργασία τους και στα γυμναστήρια.

Ανάλογο μέτρο θα ισχύσει και για τα ταξίδια με πλοίο και αεροπλάνο, καθώς θυμίζουμε πως οι μετακινήσεις με τα δύο μέσα γίνονται μόνο με την προσκόμιση αρνητικού self test ή πιστοποιητικού εμβολιασμού.

Τέλος η όποια συζήτηση για απαλλαγή των μασκών για τους εμβολιασμένους, τόσους ανοικτούς όσο και τους κλειστούς χώρους, θα επανέλθει όχι νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο.

«Χείμαρρος» η πρώην πρωθυπουργός Β.Θάνου: «Αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και τα προνόμια»!


«Ράπισμα» σε κυβέρνηση και λοιπούς «ειδικούς» από την ανώτατη δικαστικό Βασιλική Θάνου, η οποία διετέλεσε πρωθυπουργός στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του 2015.

Η δικαστικός τόνισε ξεκάθαρα πως «κάθε υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι αντισυνταγματικός», προσθέτοντας παράλληλα πως «κανείς δεν πρέπει να υποστεί πίεση με πολιτικά, κοινωνικά ή άλλα μέσα, προκειμένου να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί»!

 

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a4%ce%9f-%ce%a3%ce%a5%ce%9d%ce%a4%ce%91%ce%93%ce%9c%ce%91-%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%a7%ce%a9%ce%a1%ce%91%ce%a3-%ce%95%ce%91%ce%9b%ce%a9-%ce%a4%ce%9f-%ce%9a%ce%91%ce%a4%ce%91%ce%a0%ce%91%ce%a4%ce%91/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .