Τετάρτη, Ιουνίου 2

Περί αντισωμάτων και .. εμβολίων... - ΗΧΗΤΙΚΟ -


Νέα «γκάφα» του ... ακαταδίωκτου Μαγιορκίνη

Ο υποδειγματικός δημοσιογράφος Γ. Σαχίνης, αναφέρθηκε διεξοδικά, στο πως κατά την ενημέρωση της περασμένης Παρασκευής, ο επιδημιολόγος Γκ. Μαγιορκίνης μιλώντας εξ ονόματος της Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας, υπέπεσε σε νέο σοβαρό ολίσθημα.

Απαντώντας σε σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις ανακοινώσεις του FDA, όσον αφορά τις εξετάσεις για την ανίχνευση

αντισωμάτων μετά τον εμβολιασμό δήλωσε :

«Όσον αφορά τη χρήση των αντισωμάτων στην κλινική πράξη δεν υπάρχουν στοιχεία, αλλά δεν είναι και τα μόνα αντισώματα που δεν έχουν στοιχεία για την αποτελεσματικότητά τους».

Μας είπε δηλαδή δεν υπάρχουν στοιχεία για τη χρήση των αντισωμάτων στην κλινική πράξη ;

Και δεν έχουν στοιχεία – ποια τα ίδια τα αντισώματα ;

Ενδέχεται μήπως να χρησιμοποίησε, λάθος έκφραση μάλλον, προφανώς θα ήθελε να πει ότι έχουμε στοιχεία για την αποτελεσματικότητά τους ;

Δυστυχώς όμως η φράση είχε και συνέχεια : «Δηλαδή, για να το πω έτσι με απλά λόγια, οι κλινικές δοκιμές για τα εμβόλια έγιναν με βάση τις δόσεις και την αποτελεσματικότητα.

Δεν υπήρχαν στοιχεία για το να βρεθεί ακριβώς ποιο είναι το επίπεδο των αντισωμάτων».

Για όσους δεν κατάλαβαν, αν ίσχυε αυτή η δήλωση του κ. Μαγιορκίνη, που είναι σοβαρό ολίσθημα, τότε, απλά τινάζονταν στον αέρα το εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Αφού κατά την δήλωση αυτή, οι κλινικές μελέτες στηρίχτηκαν απλά στην αποτελεσματικότητα, ενώ δεν υπήρχαν στοιχεία για το να βρεθεί ακριβώς ποιο είναι το επίπεδο των αντισωμάτων, που δεν είναι και τα μόνα αντισώματα που δεν έχουν στοιχεία για την αποτελεσματικότητά τους !!!!

Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ στην προσπάθεια να αποδείξουν ότι δεν χρειάζεται να γίνονται εξετάσεις ανίχνευσης αντισωμάτων ή ότι δεν είναι ανάγκη να γίνονται εξετάσεις ανίχνευσης αντισωμάτων, το τράβηξαν μέχρι εκεί που δεν χρειάζονταν και μάλιστα τόσο που έθεσαν υπό αμφισβήτηση το ίδιο το εμβόλιο.

Γιατί όπως αναλύθηκε, δεν μπορείς από τη μια να λες ότι οι κλινικές μελέτες που χάρις στα αποτελέσματα τους δόθηκε η προσωρινή άδεια επείγουσας χρήσης στα εμβόλια βασίστηκαν στις μετρήσεις των αντισωμάτων και ότι κλινικές αυτές μελέτες στηρίχτηκαν στην αποτελεσματικότητα, ενώ δεν υπήρχαν στοιχεία για το να βρεθεί ακριβώς ποιο είναι το επίπεδο των αντισωμάτων, που δεν είναι και τα μόνα αντισώματα που δεν έχουν στοιχεία για την αποτελεσματικότητά τους κι από την άλλη να καλείς τον κόσμο να κάνει εμβόλια λέγοντάς του ως βαρύγδουπο επιχείρημα ότι πρέπει να ναι χαρούμενος !

Αίσθηση επίσης προκαλούν , τα όσα αποκάλυψε η ανάλυση ότι καταγράφει το CDC για το ίδιο θέμα, σε ευθεία αντίθεση με τα όσα είπαν στην επίσημη ενημέρωση της Παρασκευής, ο κ. Μαγιορκίνης και η κ. Παπαευαγγέλου, όπως μεταξύ άλλων λέει το CDC :

«Η βαρειά μορφή λοίμωξης που εκδηλώνεται με οξύ αναπνευστικό σύνδρομο από SARS-CoV-2, εκδηλώνεται αρχικά με μια κυτταρική ή με μια χημική ανοσολογική απόκριση, που παράγει αντισώματα κατά συγκεκριμένων αντιγόνων του ιού, όπως κατά της η πρωτεΐνης του νουκλεοκαψιδίου (N) και της πρωτεΐνης ακίδας - spike (S).

Τα ειδικά αντισώματα έναντι της πρωτεΐνης S, στοχεύουν στις περιοχές υπομονάδων της πρωτεΐνης S1 και της περιοχής των υποδοχέων δέσμευσης (RBD).

Οι ορολογικές εξετάσεις μπορούν να ανιχνεύσουν την παρουσία αυτών των αντισωμάτων στον ορό, μετά την παρέλευση ημερών έως εβδομάδων μετά από οξεία λοίμωξη.

Ωστόσο, ο ορολογικός έλεγχος δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τη διάγνωση οξείας λοίμωξης SARS-CoV-2».

ΒΙΝΤΕΟ

ΝΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ … «ΕΘΝΙΚΟ» ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΟ κ. ΤΣΟΔΡΑ…


https://shmantikanea.blogspot.com/2021/05/blog-post_384.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .