Πέμπτη, Ιουνίου 17

Γλυκά Νερά: Το είπε στη μητέρα της Καρολάιν – “Για αυτό με πάνε στη ΓΑΔΑ, πρέπει να το δω από κοντά”

nera

Δεν είχε προλάβει καν να ολοκληρωθεί η τελετή του 40ήμερου μνημοσύνου για την 20χρονη Καρολάιν. Τότε, αστυνομικοί έφτασαν στην Αλόννησο προκειμένου να πάρουν τον σύζυγο της άτυχης κοπέλας στην Αθήνα.

Ο δυνατός ήχος από το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. προκάλεσε την απορία των παρευρισκόμενων. Πριν καλά καλά αντιληφθούν τι είχε συμβεί, αστυνομικοί με πολιτικά είχαν ήδη φτάσει στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Αυτό βρίσκεται κοντά στο κοιμητήριο του νησιού.

Με το που είδαν τον 33χρονο τον πλησίασαν και τον ενημέρωσαν ότι έπρεπε να τους ακολουθήσει. Προφανώς ο ίδιος ρώτησε το λόγο. Οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν πως έχουν προκύψει νέα στοιχεία. Επίσης, είπαν πως υπάρχει και ένα άτομο το οποίο έχει συλληφθεί και πρέπει να πάει για την διαδικασία της αναγνώρισης.

Η μητέρα της Καρολάιν, ανήσυχη και προβληματισμένη έσπευσε στον γαμπρό της και τον ρώτησε γιατί οι αστυνομικοί του ζητούν να πάει στην Αθήνα. «Έχουν προκύψει νέα στοιχεία. Υπάρχει και ένα άτομο που έχει συλληφθεί και το οποίο πρέπει να δω από κοντά και να αναγνωρίσω», είπε ο 32χρονος στην μητέρα της Καρολάιν.

 .makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .