Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει το σώμα της μια εβδομάδα μετά τον τοκετό

Το βίντεο που ανέβασε το Instagram
Η Αθηνά Οικονομάκου μας δείχνει το σώμα της μια εβδομάδα μετά τον τοκετό

Tο σώμα της μια εβδομάδα μετά τον τοκετό, μας δείχνει η Αθηνά Οικονομάκου με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν ένα παιδί.

H γνωστή ηθοποιός που είχε ήδη έναν γιο, τον μικρό Μάξιμο, απέκτησε τώρα μια όμορφη κόρη και η ζωή με δυο παιδιά στο σπίτι είναι σίγουρα πολύ διαφορετική.

 «Πριν από μια ακριβώς εβδομάδα τέτοια ώρα πλησίαζε η “μεγάλη έξοδος” της πριγκίπισσας μου!

Πόσο μαγικό ταξίδι η εγκυμοσύνη και ο τοκετός όταν δεν παρουσιάζεις προβλήματα και δόξα τω Θεώ ήμουν πολύ τυχερή και σε αυτήν μου την εγκυμοσύνη. Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία. Εύχομαι σε κάθε γυναίκα όποτε και εάν το επιθυμεί να το ζήσει και στέλνω όλη μου την αγάπη και την στήριξη στις νέες μανούλες που σε αυτή τη φάση καταλαβαινόμαστε όσο τίποτα άλλο.


Και τώρα να ‘μαστε μια εβδομάδα μετά…», έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.