Πέμπτη, Ιουνίου 3

Διεθνής επιστημονική κατακραυγή κατά του ΠΟΥ για συγκάλυψη της Κίνας. Αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα των εμβολίων λόγω άγνοιας της προέλευσης του ιού

Και το Bloomberg επισημαίνει τη σημασία της προέλευσης του ιού

Άλλοι 18 κορυφαίοι επιστήμονες ζητούν να διερευνηθεί διεξοδικά η υπόθεση της διαρροής από το εργαστήριο της Wuhan

Αυξάνονται σε όλο τον κόσμο οι φωνές των επιστημόνων που ζητούν περαιτέρω διερεύνηση της εργαστηριακής προέλευσης του ιού ενώ αμφισβητούν το πόρισμα του ΠΟΥ. Αυτό που ξετυλίγεται μπροστά μας είναι η μοναδική ελπίδα για την ανθρωπότητα να γλιτώσει από τον αφανισμό της. Μόνο η αναζήτηση της προέλευσης του ιού και ο εντοπισμός της θα μπορούσε να συμβάλει και στη δημιουργία του πλέον αποτελεσματικού φαρμάκου ή εμβολίου.

Βy The Clockwork Orange Times Team

Έτσι 18 επιστήμονες υπέγραψαν επιστολή καλώντας για έρευνα σχετικά με την καταγωγή COVID-19
Για τον Καναδό επιχειρηματία βιοτεχνολογίας Yuri Deigin, του οποίου το δοκίμιο των 16.000 λέξεων τον περασμένο Απρίλιο παρείχε ένα από τα πρώτα λεπτομερή επιχειρήματα ότι ο ιός COVID-19 θα μπορούσε να δραπετεύσει από ένα κινεζικό εργαστήριο, το πρόσφατο ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινότητας γι΄αυτή τη θεωρία καθώς δεν υπάρχει πειστική απάντηση για την φυσική προέλευση του ιού τον κάνει να αισθάνεται δικαίωση.

“Μόλις το δημοσίευσα δέχθηκα μία απόπειρα απαξίωσης και γελοιοποίησης. Για κάποιους ήμουν ένας τρελός που δεν ξέρει γιατί μιλάει…., θα πει ο Deigin από τη Μόσχα.

-Αρχικά τόσο εγώ όσο και άλλοι επιστήμονες πιστεύαμε ότι ο ιός αυτός προέρχεται από τη φύση. Όταν όμως άρχισα να καταπιάνομαι με την αντίθετη θεωρία διαπίστωσα ότι δεν πρόκειται για μια τρελή υπόθεση, ούτε μια τρελή θεωρία συνωμοσίας. Πρέπει να υπενθυμίσω σε όλους και εγώ επίσης ότι ξέρετε κύριοι,  απέχουμε ακόμη από μια οριστική απόδειξη και οφείλουμε να κάνουμε μία σοβαρή έρευνα πάνω σ΄αυτό…

Η θεωρία εργαστηριακής διαρροής υποδηλώνει ότι οι ερευνητές στο Ινστιτούτο ιολογίας του Wuhan, οι οποίοι δουλεύουν πάνω στους κοροναϊούς, μπορεί ακόμα και να τροποποιήσουν αυτούς τους ιούς για να τους κατανοήσουν καλύτερα και ότι ένα εργαστηριακό ατύχημα μπορεί να επέτρεψε στον ιό να διαφύγει…Το γεγονός ότι αυτή τη θεωρία υπερασπίσθηκε από την αρχή ο Τραμπ την έκανε να δείχνει απαξιωμένη αλλά η ιδέα είναι εδώ παρούσα και δεν έχει φύγει από το τραπέζι…”

Επιπλέει λίγο μετά την εμφάνιση της πανδημίας και υπερασπίστηκε τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και άλλους Ρεπουμπλικάνους, αλλά απορρίφθηκε από πολλούς ως θεωρία συνωμοσίας. Ενώ αρχικά απορρίφθηκε από ορισμένους ως θεωρία συνωμοσίας, τώρα αξιόπιστοι επιστήμονες λένε ότι πρέπει να γίνει μια σωστή έρευνα.

Προσθέστε σε αυτούς, ένας αριθμός άρθρων, συμπεριλαμβανομένων δύο δημοσιευμένων δοκίμων από πρώην συγγραφείς του επιστημονικού team των New York Times όπως οι Donald G McNeil Jr. και Nicholas Wade οι οποίοι διατύπωσαν τη θεωρία της  εργαστηριακής διαρροής. Ο ελεγκτής γεγονότων της Washington Post, Glenn Kessler, έθεσε ένα χρονοδιάγραμμα υπό τον τίτλο: Πώς η θεωρία διαρροής εργαστηρίου Wuhan για πανδημική προέλευση έγινε ξαφνικά αξιόπιστη.

Εν τω μεταξύ, η Wall Street Journal ανέφερε ότι τρεις ερευνητές από το Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν ζήτησαν νοσοκομειακή περίθαλψη τον Νοέμβριο του 2019, ένα μήνα πριν η Κίνα ανέφερε τις πρώτες περιπτώσεις COVID-19.

Αλλά ίσως ο μεγαλύτερος καταλύτης για μια άλλη ματιά στην προέλευση του ιού ήρθε νωρίτερα , με μια επιστολή που δημοσιεύθηκε στο Science, υπογεγραμμένη από 18 επιστήμονες, ζητώντας μια «σωστή έρευνα» για την προέλευση του COVID-19, και επικρίνοντας την έκθεση που κυκλοφόρησε το Μάρτιο από ερευνητές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

-Οι ερευνητές του ΠΟΥ επιχείρησαν να απαξιώσουν την θεωρία του εργαστηρίου γι΄αυτό της αφιέρωσαν μόνο 4 σελίδες. Δεν δόθηκε ισορροπημένη προσοχή στις δύο θεωρίες”, έγραψαν οι επιστήμονες στην επιστολή τους. “Μόνο τέσσερις από τις 313 σελίδες της έκθεσης και τα παραρτήματά της αφορούσαν την πιθανότητα εργαστηριακού ατυχήματος.”

“Πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη τις υποθέσεις τόσο για τις φυσικές όσο και για τις εργαστηριακές διαρροές έως ότου έχουμε επαρκή δεδομένα.”
Ο Akiko Iwasaki, καθηγητής ανοσοβιολογίας στη Σχολή Ιατρικής του Yale και ένας από τους υπογράφοντες την επιστολή, δήλωσε ότι δεν έχει άποψη με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σχετικά με την προέλευση του ιού, αλλά ότι τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξε ο ΠΟΥ η έρευνα ήταν προβληματικά.

“Παρόλο που υπάρχουν πολύ λίγες ενδείξεις για οποιαδήποτε από αυτές τις δυνατότητες, αυτή η έκθεση ουσιαστικά είπε ότι το εργαστηριακό ατύχημα είναι εξαιρετικά απίθανο. Ενώ οι άλλες δυνατότητες είναι πιθανές”, είπε.

Ο Δρ David Fisman, επιδημιολόγος στη Σχολή Δημόσιας Υγείας Dalla Lana του Πανεπιστημίου του Τορόντο και ο μόνος Καναδός επιστήμονας που υπέγραψε την επιστολή, πιστεύει ότι η ανεπαρκής έρευνα του ΠΟΥ ήταν ορόσημο για την αλλαγή στάσης απέναντι στη θεωρία εργαστηριακής διαρροής.

-Διαμορφώθηκε με τέτοιο παράλογο τρόπο”, είπε. “Εκθέτοντας μια έκθεση 300 σελίδων σχετικά με την προέλευση του ιού που δεν μπορεί να καταλήξει σε τίποτα εκτός από το ότι καταλήγει πολύ σταθερά στο ότι δεν προήλθε από το εργαστήριο!!!
Ακόμη και όταν κυκλοφόρησε η έκθεση, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, Δρ. Tedros Adhanom Ghebreyesus, εξέφρασε επίσης ανησυχίες σχετικά με την έρευνα, ότι η αξιολόγηση δεν ήταν «αρκετά εκτεταμένη» και ότι «θα χρειαστούν περαιτέρω δεδομένα και μελέτες για την επίτευξη πιο ισχυρών συμπερασμάτων».

Προφανώς επιχείρησε ενόψει του προδιαγραφόμενου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας να διαχωρίσει τη θέση του.

Στο μεταξύ ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Luc Montagnier μίλησε με σφοδρότητα κατά των μαζικών εμβολιασμών οι οποίοι γίνονται εν μέσω πανδημίας, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε αυτό είναι «το μεγαλύτερο λάθος που έγινε ποτέ».

Παράλληλα, σύμφωνα με το naturalnews.com τόνισε πως «δεν υπάρχει ελπίδα και καμία πιθανή θεραπεία» για τον «κινεζικό» ιό, όπως χαρακτηρίζει τον κορωνοϊό. Είπε ότι τα εμβόλια θα προκαλέσουν βλάβες σε άλλα όργανα του σώματος μελλοντικά και ότι θα μπορούσαν να ξεπαστρέψουν ολόκληρες γενιές εμβολιασμένων παιδιών! Τα σχετικά video σοκάρουν.

«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποτεφρώσουμε τα πτώματα» φέρεται να είπε.
Αφού μελέτησε σε βάθος τα συστατικά που περιέχονται στις ενέσεις και τι κάνουν, ο Montagnier αναφέρει επίσης ότι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάθε άτομο που παίρνει το εμβόλιο τελικά θα πεθάνει από το ανοσιακό φαινόμενο ή εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση ή ADE.
«Αυτό μπορεί να λεχθεί», πρόσθεσε.

Ο Montagnier δήλωσε επίσης πέρυσι ότι «η παρουσία στοιχείων του HIV και των μικροβίων της ελονοσίας στο γονιδίωμα του κορωναϊού είναι πολύ ύποπτη και τα χαρακτηριστικά του ιού δεν θα μπορούσαν να προκύψουν φυσικά».

Ο νέος αυτός ιός είναι ένα κατασκεύασμα γενετικά τροποποιημένο που απελευθερώνεται σκόπιμα, κατά την άποψη του Montagnier.

Σύμφωνα με αυτά που αναφέρει στο βίντεο ο Montagnier είπε πως είναι αδιανόητο και μέγα λάθος να εμβολιάζεται κάποιος εν μέσω της πανδημίας. Σημείωσε κατηγορηματικά ότι ο μαζικός εμβολιασμός την ώρα που η πανδημία μαίνεται είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει γίνει ποτέ και αυτό δημιουργεί τις μεταλλάξεις.

Το δικαιολόγησε δε, αυτό λέγοντας ότι όπου και αν κοιτάξετε σε οποιαδήποτε χώρα, η καμπύλη των εμβολιασμών ακολουθείται από μια αντιστοιχηθεί καμπύλη θανάτων.

Y. Γ>

Ο κόσμος χρειάζεται τη συνεργασία της κινεζικής κυβέρνησης για τον εντοπισμό της προέλευσης της Covid-19 και την πρόληψη μελλοντικών πανδημικών απειλών, ανέφεραν την Κυριακή δύο κορυφαίοι εμπειρογνώμονες των ΗΠΑ.

Οπως μεταδίδει το Bloomberg (και το Euro2day), η άγνοια όσον αφορά στην προέλευση της πανδημίας αποτελεί κίνδυνο για μελλοντικές πανδημίες, σύμφωνα με τον έναν εκ των επικεφαλής του Κέντρου για την Ανάπτυξη Παιδικών Εμβολίων του Τέξας Peter Hotez.

«Θα υπάρξουν Covid-26 και Covid-32, αν δεν καταλάβουμε πλήρως την προέλευση της Covid-19», δήλωσε στο NBC.

Παράλληλα, ο αξιωματούχος της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) Scott Gottlieb ανέφερε πως οι ισχυρισμοί που θέλουν τον SARS-CoV-2 να ξέφυγε από εργαστήριο στην Κίνα έχουν αυξηθεί.

Η Κίνα δεν παρείχε στοιχεία για να διαψεύσει αυτή τη θεωρία, ενώ η αναζήτηση ενδείξεων ότι ο ιός προήλθε από την άγρια φύση δεν απέδωσε αποτελέσματα, δήλωσε ο Gottlieb στο «Face the Nation» του CBS News.

Y.Γ. 1> Πρόκειται για μία δραματική δικαίωση του Κουρδιστού Πορτοκαλιού που μήνες τώρα επιμένουμε στη σημασία προέλευσης του ιού.

 https://kourdistoportocali.com/news-desk/diethnis-epistimoniki-katakraygi-kata-toy-poy-gia-sygkalypsi-tis-kinas-amfisvitoyn-tin-apotelesmatikotita-ton-emvolion-logo-agnoias-tis-proeleysis-toy-ioy/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .