Τρίτη, Ιουνίου 8

Θα σας «βγουν τα μάτια»: Δείτε πόσο κόστισε το σπίτι που αγόρασε η Ιωάννα Τούνη!

tuni

Η Ιωάννα Τούνη, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η ίδια στο βίντεό της στο Instagram μετά από έναν χρόνο αλλεπάλληλων μετακομίσεων σε διάφορα σπίτια Airbnb, βρήκε επιτέλους το δικό της σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα κτίριο νεοκλασσικό και πανέμορφο, χτισμένο το 1954 το οποίο φυσικά είναι κόσμημα. Το εν λόγω διαμέρισμα του 4ου ορόφου, βρίσκεται στην αγορά προς

πώληση, όπως μάθαμε, πάνω από δύο χρόνια, ενώ σε αγγελία που βρήκαμε από διάφορα μεσιτικά γραφεία για το ακίνητο παρά το γεγονός ότι εσωτερικά το σπίτι σίγουρα χρήζει ανακαίνισης, η τιμή της πώλησης ήταν αρκετά υψηλή, αφού όπως προείπαμε η τοποθεσία και η αξία του ακινήτου είναι ανεπανάληπτη. 500.000 Ευρώ, για 170 τμ. με 4 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 wc και μοναδικές λεπτομέρειες νεοκλασσικής διακόσμησης στο εσωτερικό του. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, όμως γιατί όπως ενημερωθήκαμε η Ιωάννα, δεν το αγόρασε ολόκληρο.

Αγόρασε το μισό, από γνωστή εταιρεία που αναλαμβάνει τέτοιου είδους ακίνητα και χωρίζει πολύ μεγάλα διαμερίσματα του κέντρου της πόλης σε 2 λειτουργικά νέα και ανακαινισμένα τμήματα. Δεν ξέρουμε αν για την αγορά του τελικά, έδωσε το ήμισυ των 500.000 Ευρώ που ζητούνταν για ολόκληρο το διαμέρισμα ή η τιμή μετά από τόσο καιρό που ήταν προς πώληση, έπεσε. Ξέρουμε όμως σίγουρα πως για να κλείσει η αγορά μέσα στη συμφωνία ήταν το διαμέρισμα να της παραδοθεί ανακαινισμένο. Με το κλειδί στο χέρι δηλαδή.
Κάτι που αναμένεται να γίνει περίπου στα τέλη του καλοκαιριού με αρχές Σεπτεμβρίου. Το άλλο που ξέρουμε σίγουρα, είναι πως με την κίνησή της αυτή η Ιωάννα Τούνη έκανε μια πολύ σοβαρή και αξιόλογη επένδυση για τον εαυτό της αποκτώντας ένα σημαντικό ακίνητο με μεγάλη αξία. Της ευχόμαστε να το χαρεί και μπράβο της.

Περιμένοντας να δούμε πως θα γίνει μετά την ολοκλήρωσή του.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .