Σάββατο, Ιουνίου 12

Με τις γκόμενες διασύρεται, με τις ταινίες δοξάζεται

Με τις γκόμενες διασύρεται, με τις ταινίες δοξάζεται

Τελικά, συμφωνώ με όσους- δεν είναι αναγκαίο να αναφέρω τα ονόματα τους – εκτιμούν πως ο καλύτερος ηθοποιός της γενιάς του στο Χόλυγουντ είναι ο Τζώνυ Ντεπ. Παικταράδες του εμπορικού και ποιοτικού σινεμά οι Σων Πεν, Μπρατ Πητ, Ματ Νταίημον, Έντουαρντ Νόρτον. Ο ένας καλύτερος από τον άλλον. Αν τα βάλεi κάτω ο ειδικός και τους συγκρίνει μέχρι τις λεπτομέρειες, μπροστά βγαίνει, έστω με διαφορά στήθους ο Johnny Depp, ο οποίος γεννήθηκε το 1963, σα σήμερα 9 Ιουνίου.

Πιθανόν να οφείλεται στην αδελφή του που τον μανατζάρει η μαγκιά του Τζώνυ Ντεπ να κάνει επιλεκτικές επιλογές, να μη συμμετέχει σε ταινίες, που δεν τον κρατάνε στον αφρό, από τότε που αναγνωρίστηκε το ταλέντο του. Και ως γνήσιος σταρ να αποφύγει την τυποποίηση. Κάθε ρόλος λες κι ένας διαφορετικός Τζώνυ Ντεπ. Μαφιόζος, συγγραφέας, δράκουλας, πειρατής, ποιητής, σκηνοθέτης, Ινδιάνος κ.α. Σε φιλμ κωμωδίας, δράματος, γκαγκστερικά, εποχής, ρομαντικά, μεταφυσικά, ό,τι θες.

Προσωπική ζωή η προσωπική του ξεφτύλα ο γιος μιας σερβιτόρας. Το κατρακύλισμα του ονόματος του μέχρι εκεί που δεν παίρνει για άτομο τέτοιας υψηλής δημοσιότητας. Μπλεγμένος σε ναρκωτικά, συμμορίες, χουλιγκανισμούς άγριους, αυτά όμως πιτσιρικάς, όταν δεν τον ήξερε κανένας. Το περασμένο καλοκαίρι έκανε το λάθος να τα βάλει με την εφημερίδα Sun, για δημοσιεύματα που τον διέσυραν σχετικά με το γάμο του με μια όρνιθα, και έχασε κατά κράτος. Ο ντουνιάς έμαθε τα ρεζιλήκια του, είδε φωτογραφίες του σκέτο πρεζόνι, πιο χοντρή ζημιά δεν γινόταν. Δεν είναι η πρώτη φορά που με τις ερωτικές επιλογές του χάνει πόντους και ενεργεί αυτοκαταστροφικά.

''Νομίζω πως έχω το ίδιο αίμα με τον Μάρλον Μπράντο'' είχε πει. Άσχετο λόγω της δικής του ινδιάνικης καταγωγής και της ευαισθησίας που είχε για τους γηγενείς Αμερικανούς ο θεός του αμερικάνικου σινεμά. Ο Ντεπ ξεκίνησε να κάνει τον μπάτσο στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά 21 Jump Street. Η καριέρα του ξεκίνησε ουσιαστικά το 1986 με τη συμμετοχή του στην τρίτη του ταινία, την πολεμική Platoon του Όλιβερ Στόουν. Συνολικά έχει κάνει 60 ταινίες.

..................................................................

apodytiriakias.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .