Τρίτη, Ιουνίου 29

Πατέρας Καρολάιν για πιλότο: «Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα στο μνημόσυνο και θα είχα δεχθεί τις συνέπειες»

Πατέρας Καρολάιν για πιλότο: «Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα στο μνημόσυνο και θα είχα δεχθεί τις συνέπειες»

Εξοργισμένος ο πατέρας της Καρολάιν

Την οργή του για τη δολοφονία της 20χρονης κόρης του από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο εξέφρασε ο πατέρας της Καρολάιν. 

Το γεγονός ότι ο δράστης στη συνέχεια «έπαιζε θέατρο» επί εβδομάδες ολόκληρες, ισχυριζόμενος ότι αλλοδαποί ληστές σκότωσαν την σύζυγό του και εξαπατώντας τους γονείς του θύματος και ολόκληρη την κοινωνία, «φουντώνει» την οργή του τραγικού πατέρα.

Μιλώντας στη Sun, ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς περιέγραψε πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε ότι ο λόγος που είχαν πάρει τον πιλότο γαμπρό του από το μνημόσυνο της Καρολάιν ήταν για να τον συλλάβουν για τη δολοφονία της κόρης του. «Όταν το πληροφορήθηκα αργότερα, λυπήθηκα που δεν το ήξερα όταν τον είχα ακόμη μπροστά μου. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα με όπλο και θα είχα δεχτεί πρόθυμα τις συνέπειες» αναφέρει στη βρετανική εφημερίδα ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε στη Sun και για τη στιγμή που έμαθαν, μαζί με τη σύζυγό του Σούζαν, ότι η κόρη τους ήταν νεκρή. Όπως επισήμανε, τους ειδοποίησαν γείτονες στην Αλόννησο όπου διαμένουν. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να μπήκε μέσα στο στήθος μου και να μου έσφιξε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Ο 78χρονος δήλωσε επίσης εχθές στην εφημερίδα ότι πιστεύει ότι «υπάρχει βάση» στις φήμες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα ότι ο πιλότος ήταν αναμεμειγμένος σε λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Όπως εξήγησε, η κόρη του είχε ισχυρή αίσθηση της ηθικής και σίγουρα θα απειλούσε να εγκαταλείψει τον σύζυγό της αν μάθαινε ότι ήταν αναμεμειγμένος σε αυτού του είδους τις παράνομες δραστηριότητες.

Η βρετανική εφημερίδα υπενθυμίζει ότι με χθεσινή απόφαση της εισαγγελέως ανηλίκων, η προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας, του βρέφους του ζευγαριού που έχασε με τόσο τραγικό τρόπο τη μητέρα του, δόθηκε στη μητέρα της Καρολάιν και του συζύγου της.

 pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .