Δευτέρα, Ιουνίου 7

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ: ΠΩΣ ΘΑ ΛΗΞΗ Η ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.

Αγαπητή πολιτική ηγεσία,

Δεν έχετε ευθύνη για θανάτους από κορωνοϊό. Έχετε μόνο ευθύνη για εκείνα που ΜΠΟΡΕΙΤΕ να κάνετε. Όχι για εκείνα που δεν μπορείτε να κάνετε, όπως το να εξαφανίσετε τον κορωνοϊό. Ούτε για εκείνα τα οποία θα μπορούσατε μεν να κάνετε (αν τυχόν πιστεύετε ότι μπορείτε), αλλά παραβιάζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού, π.χ. παραβιάζοντας το Σύνταγμα.

Αυτά ΔΕΝ ζητούνται από εσάς. Εκείνο το οποίο μπορείτε να κάνετε είναι να προσφέρετε ΟΛΑ τα φάρμακα στον λαό, και ΟΛΑ τα εμβόλια. Και να διαλέξει ελεύθερα ο λαός (ο κάθε πολίτης) τι θέλει. Ελεύθερα. Παρέχοντας ΟΛΕΣ τις αναγκαίες πληροφορίες για την ελεύθερη επιλογή.

Π.χ. το τάδε φάρμακο χρησιμοποιείται αποτελεσματικά στην Ινδία με τάδε ποσοστό επιτυχίας, αλλά εμφανίζει την τάδε και την τάδε παρενέργεια με την τάδε πιθανότητα (αν είναι γνωστά τα στοιχεία). Και για τα εμβόλια θα παρουσιάζετε την κρατούσα και την μη κρατούσα άποψη (αλλιώς έχετε την ευθύνη για την απόκρυψη της πληροφορίας). Και τις παρενέργειες με τα ποσοστά εμφάνισής τους. Και με πλήρη καταγραφή των παρενεργειών, χωρίς επιδίωξη μείωσης της σημασίας τους.

Και το ενδεχόμενο για άγνωστες παρενέργειες, διότι δεν έχουν ελεγχθεί τα εμβόλια σε βάθος χρόνου. Κι αν κάποιο φάρμακο είναι ιδιαίτερα ακριβό θα το χορηγήσετε με κριτήρια προτεραιότητας, π.χ. ποιος έχει ασθενήσει πιο βαριά ή, εν ανάγκη, με οικονομική συνδρομή του ασθενούς. Αλλιώς θα χορηγείται άλλο φάρμακο – υπάρχουν φθηνά και αποτελεσματικά φάρμακα.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Αν π.χ. δεν φέρνετε ένα αποτελεσματικό εμβόλιο με το επιχείρημα ότι δεν σας συμφέρει πολιτικά, τότε δεν βάζετε το ατομικό σας συμφέρον πάνω από το συμφέρον του λαού; Και ποιός σας είπε ότι δεν σας συμφέρει πολιτικά; Εγώ λέγω ότι σας συμφέρει σε κάθε περίπτωση, διότι μόνον έτσι απαλλάσεστε από κάθε ευθύνη. Αλλιώς αναλαμβάνετε ευθύνη ανθρώπινη, ηθική, ιστορική, ενδεχομένως και ποινική (του διεθνούς δικαίου).

Μην υπέρ-διαφημίζετε έναν μόνον τρόπο, μια ομάδα προ-επιλεγμένων εμβολίων. Δεν δράτε έτσι ελεύθερα, ούτε εσείς, ούτε το ιατρικό σύστημα που υπόκειται στις οδηγίες σας (και δεν μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα), ούτε τα μεγάλα ΜΜΕ, τα οποία υπόκεινται στην χρηματοδότησή σας, οπότε παύουν να δίδουν μια συνολική εικόνα του τοπίου των εμβολίων και φαρμάκων, και γενικότερα των θεραπευτικών αγωγών, με όλα τα επιχειρήματα υπέρ και κατά, δηλαδή μια γνήσια σφαιρική ενημέρωση. Μόνον έτσι θα εμπνεύσετε πραγματική εμπιστοσύνη στο λαό. Δώστε του όλες τις δυνατότητες. Έτσι θα νιώσει και ελεύθερος ο λαός, αλλά και πιο ασφαλής, γνωρίζοντας ότι κι αν κάποιος αρρωστήσει υπάρχουν καλά φάρμακα, έστω κι όχι απόλυτης αποτελεσματικότητας.

Δεν χρειάζεται να διαλέξετε εσείς. Θα διαλέξει ο λαός τον καλύτερο τρόπο επίλυσης της επιδημίας. Κι έχει αισθητήριο ο λαός.

Δημήτρης Α.

 .triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .