Παρασκευή, Ιουνίου 4

Ο καιρός σήμερα


Την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις κατά τόπους. Περισσότερες θα είναι οι νεφώσεις στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, όπου θα εκδηλωθούν παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 6 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 6 έως 29, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 31 βαθμούς, στην Ήπειρο από 8 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 31 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 29 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις, με εντάσεις 3-5 μποφόρ, και στα Δωδεκάνησα έως 6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .