Τετάρτη, Ιουνίου 9

Ακράδαντες αποδείξεις! Ο Κυριάκος είναι σκληρός άντρας και φοβερός εραστής!


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ 1 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Η πραγματικότητα έρχεται να διαψεύσει αυτούς που έλεγαν ότι ποτέ δεν είχαν δει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με κοπέλα στα μαθητικά του χρόνια. Επίσης, διαψεύδονται αυτοί που άφηναν υπονοούμενα για τις στενές του σχέσεις με ομοφυλόφιλους και παιδεραστές, Ο άνθρωπος είναι άντρακλας και μάλιστα φοβερός εραστής!

Πως αλλιώς να εξηγηθεί ότι έχει όλη την Ελληνική δημοσιογραφία στα τέσσερα; Πως αλλιώς να εξηγηθεί, ότι έχει κάνει τον Τσίπρα πολιτική του γκόμενα; Ό,τι φασιστικό μέτρο και να φέρει, όποια απαγόρευση και να επιβάλλει, ο Τσίπρας είναι ανάσκελα και περιμένει το χάδι στην κοιλίτσα του από τον Μητσοτάκη. Βρε, δεν πάει να εμβολιάσει ακόμα και τα δέντρα;

Δημοσιογράφοι και αντιπολίτευση, μουσκεύουν τα βρακάκια τους από την ηδονή που νιώθουν σε κάθε λέξη και απόφαση του Κυριάκου, του Βασιλακόπουλου και του Μαγιορκίνη.

Χαρίζει τον ορυκτό πλούτο, όπως μας ενημέρωσε περήφανα ο Δένδιας στους Τούρκους; Βογγητά έκστασης και αλλεπάλληλοι οργασμοί από δημοσιογράφους και αντιπολιτευόμενους. Λέει ότι τα εμβόλια είναι ελευθερία βάζοντάς το ως σύνθημα νοητικής πινακίδας έξω από τα εμβολιαστικά κέντρα, σαν άλλος Αδόλφος που έλεγε ότι η εργασία απελευθερώνει; Σπεύδουν αμέσως άπαντες στα μαγαζιά της Victoria Secret για εσώρουχα.

Κλείνει τη χώρα με αχρείαστα lockdown και καταστρέφει όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, πλην των φίλων του μεγαλοκαρχαριών; Στα sex shop οι δημοσιογράφοι και ο ΣΥΡΙΖΑ, για να κάνουν πιο πικάντικη την ερωτική τους σχέση με τον Κυριάκο. Τα μαστίγια και οι χειροπέδες, πάνε κατά εκατοντάδες ως δώρα στο Μαξίμου, από τους ερεθισμένους ακροατές του.

Τους άλλους δε, πολιτικούς άντρακλες του κόμματός του, Σαμαρά και Καραμανλή, τους έχει, όπως είχε ο Στεφάν τις γυναίκες στην ιστορία της Ο. Δεμένες, μαστιγωμένες, να παρακαλάνε για το χάδι του και τον έρωτά του, σαν ξελιγωμένα κουτάβια.

Θέλετε λοιπόν, μετά από τόσες αποδείξεις να μας πείτε, ότι δεν είναι βαρβάτο αρσενικό ο Κυριάκος; Δεν ξέρω, εάν την έχει τόσο μεγάλη ο Μητσοτάκης ή έχει αναπτύξει καμία μυστική Θιβετιανή σεξουαλική τεχνική που τους τρελαίνει, αλλά δε γνωρίζω άλλον Έλληνα πολιτικό, που να έχει κάνει π@υτάνες του, τόσους πολλούς πολιτικούς και δημοσιογράφους!

Θα τον χαρακτήριζα, ως τον πολιτικό Γκουσγκούνη της Μεταπολίτευσης! Εάν ο Φουρθιώτης του κάνει και το κονέ με τον Σειρηνάκη, η χώρα μας επιτέλους, θα δείξει στο διεθνές στερέωμα, ότι έχει το δικό της Ρόκο Σιφρέντι και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους άλλους!

Μιλάμε για καριέρα και μάλιστα, χρυσοπληρωμένη.

Έμπαινε Κυριάκο, έμπαινε βαθιά και δυνατά, όπως ακριβώς τους αρέσει…

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

 https://theflagreport.com/akradantes-apodeixeis-o-kyriakos-einai-skliros-antras-kai-foveros-erastis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .