Κυριακή, Ιουνίου 6

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ- Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΕΠΙΣΤΗΜΗΣ!


Δεν υπάρχει μέρα, που να μην έχει παρατηρηθεί...ροή της υπερχειλίζουσας δημοκρατίας, από τα μπατζάκια των Νεοταξιτων, σε παγκόσμιο επίπεδο! Οι θιασώτες κι εκτελεστές της παρούσας υγειονομικής Χουντας, που εφαρμόζεται σε ολόκληρο τον πλανήτη, (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) ΦΙΜΩΝΟΥΝ κάθε αντίθετη άποψη, η οποία αποδομεί την εν λόγω παγκόσμια τυραννία, ενώ «ξεβρακώνει» την ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΗ επιστήμη στην υπηρεσία της πολιτικής εξουσίας! Βγήκε χθες ο Less Warner, ένας από τους ιδρυτές της Moderna  παρακαλώ, και είπε, ότι οι εμβολιασμένοι, ναι μεν ουδόλως μπορούν να μεταδώσουν την νόσο, αφού έχουν πολύ χαμηλό ιικο φορτίο (εάν όμως κολλήσουν

Covid μπορεί να τον μεταδώσουν κανονικά και με τον...νομο και μάλιστα δίχως να το καταλάβουν, γι αυτό λέμε, ότι οι εμβολιασμένοι είναι κινητές υγειονομικές βόμβες) αλλά δύνανται να μεταδώσουν την πρωτεΐνη ακίδα του ιού, μέσω σταγονιδίων. Μόλις το twitter…πήρε πρέφα  την συγκεκριμένη δήλωση, χωρίς φόβο και με πολύ…πάθος μπλόκαρε τον λογαριασμό του! Κίνηση…ιδιαζόντως δημοκρατική, ακραιφνης επιτομή του ελευθέρου διαλόγου, όπως ακριβώς έγινε και με τον Donald Trump, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω θα είναι αποκλεισμένος από το fb έως το 2023! 

 

Ελπίζω να έχει καταστεί πλέον γνωστό τοις πάσι, ότι απαξάπαντα τα γενετικά τροποποιημένα εμβόλια του Covid 19 εκχεουν στα κύτταρα μας το γονίδιο του ίου, που θα συνθέσει την πρωτεΐνη ακίδα. Μήπως όμως θυμάστε τί μας έλεγαν, αρχάς Δεκεμβρίου, οι…σωτήρες της ανθρωπότητας φαρμακοβιομήχανοι, καθώς και τα πολιτικά τους παπαγαλάκια, (μάλλον…dealers τους)  ανά την υφήλιο;; Έλεγαν, ότι η πρωτεΐνη ακίδα, αμέσως μόλις βγει από το κύτταρο, καταστρέφεται, μέσα σε λίγες ώρες από τον οργανισμό! Τί διαπιστώνουμε λίαν προσφάτως, ως παρενέργεια των εμβολιασμών;; Ότι η πρωτεΐνη ακίδα του Covid 19 ουδόλως καταστρέφεται μετά τον εμβολιασμό αλλά…ταξιδιάρικη ούσα, ξεκινώντας από τον δελτοειδη μυ (εκεί, όπου μας τσίμπησε η βελόνα της σύριγγας) αρχίζει να διαχέεται, παντού μέσα στο σώμα μας, μέσω του κυκλοφορικου συστήματος, προκαλώντας βλάβες στο ενδοθήλιο των αγγείων του οργανισμού. Ως απόρροια τούτου, αρχίζουν οι  θρομβοεμβολές, είτε από την δράση της ακίδας, είτε από τα ίδια τα αντισώματα του οργανισμού μας, τα οποία σπεύδουν να την καταστρέψουν! 

 

Όταν η ταπεινότητα μου έκρουε… καμπαναριά από τον Δεκέμβριο για τις ΑΓΝΩΣΤΕΣ παρενέργειες, της τεχνολογίας mRNA εμβολίων, πολλώ δε μάλλον, όταν δεκαετή πρωτοκόλλα και κλινικές δοκιμές συμπτύχθησαν μόλις σε έξι μήνες με σκοπό το κέρδος από την…πίττα μιας αγοράς δισεκατομμυρίων, ήμουν αιρετικός και λεκτικός προβοκάτορας! Παρόλα αυτά, η ημετέρα επιθυμία είναι να γίνω και ΝΟΗΤΙΚΟΣ προβοκάτορας, μπας και αφυπνισθούν κάποιοι...νοες κοιμωμενων  συμπατριωτών μας, από την πλύση εγκεφάλου, εξ’ αιτίας των…αργυρωνητων μέσων μαζικής αποχαύνωσης! Αυτά και γράμματα γνωρίζω… 

Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .