Τετάρτη, Ιουνίου 9

Γιάννης Φλωρινιώτης: Ο Λευτέρης Πανταζής λέει πολλά ψέματα

Το project στα βήματα των… Kardashian που θεωρήθηκε πολύ προχωρημένο
Γιάννης Φλωρινιώτης: Ο Λευτέρης Πανταζής λέει πολλά ψέματα

Στην Φωτεινή Πετρογιάννη και την ενότητα «Σπασ’ τα» συμμετείχε ο Γιάννης Φλωρινιώτης ο οποίος απάντησε σε πολλές ερωτήσεις και έδωσε μερικές «ζουμερές» λεπτομέρειες για την ζωή του.

«Με τον Λευτέρη Πανταζή είχα πολλές κόντρες. Ο Λευτέρης λέει πολλά ψέματα. Ότι έχω κάνει εγώ, βγαίνει και λέει ότι το έχει κάνει αυτός. Η Καίτη Γαρμπή με την αδελφή της ξεκίνησαν με εμένα όταν ήταν 16 χρονών. Ο Πανταζής λέει ότι ξεκίνησαν μαζί του. Όταν τραγουδούσα εγώ, ο Πανταζής ήταν αγέννητος. Την Άντζελα Δημητρίου την πήρα να δουλέψουμε μαζί στο μεγαλύτερο

μαγαζί των Αθηνών. Ο επιχειρηματίας μου είπε ότι δεν την ήθελε επειδή δούλευε σε πολύ λαϊκά μαγαζιά. Είπα ότι δεν θέλω άλλη, μόνο την Άντζελα», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πρόσθεσε στην συνέχεια: «Χρόνια μετά μου είπε η Άντζελα ότι θα μιλήσει στον επιχειρηματία για να δουλέψουμε μαζί. Όταν με πήρε τυχαία ο επιχειρηματίας τηλέφωνο, τον ρώτησα αν του είπε η Άντζελα να συνεργαστούμε και μου είπε όχι. Όταν η Άντζελα έμαθε ότι θέλω να δουλέψω με όλη μου την οικογένεια είπε “εγώ με την οικογένεια Φλωρινιώτη δεν δουλεύω”. Της απάντησα “χέσ…κα κυρά μου αν δουλεύεις ή δε δουλεύεις. Και ποιος σου είπε ότι ο Φλωρινιώτης δουλεύει μαζί σου;”».

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης, θα ακολουθούσε και τα βήματα των… Kardashian και θα έκανε reality με την οικογένεια του. «Ήταν κάποτε να κάνουμε ριάλιτι με την οικογένεια Φλωρινιώτη. Ήταν όλα έτοιμα, αλλά θεωρήθηκε πολύ προχωρημένο» είπε ο τραγουδιστής.

https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/7485568/giannis-floriniotis-o-lefteris-pantazis-leei-polla-psemata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .