Σάββατο, Ιουνίου 12

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΝ “ΠΗΡΕ” ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ! ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ; ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ! ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!

Dimosios_Ypallilos

Δώστε του προαγωγή τού γίγαντα

 Ροχαλίζει εν ώρα υπηρεσίας και τα κορόιδα πληρώνουν

 Δημόσιος υπάλληλος τεντώθηκε και τον “πήρε” στην ΕΥΔΑΠ κι από δω παν’ κι οι άλλοι…

 Οι φωτογραφίες είναι δυστυχώς… αυθεντικές

«Οι τεμπέληδες του δημοσίου και οι δουλευταράδες του ιδιωτικού τομέα». Είναι η «αιώνια» κόντρα μεταξύ των εργαζομένων στους δύο κλάδους, που άλλες φορές δικαιώνεται και άλλες όχι. Δυστυχώς, όμως, η πραγματικότητα φαίνεται να δικαιώνει όσους υποστηρίζουν ότι στο Δημόσιο έχουν θρονιαστεί ως επί το πλείστον κομματόσκυλα και όσοι έχουν «μπάρμπα στην Κορώνη», οι οποίοι δεν ζορίζονται με το άγχος της πληρωμής, των υπερωριών και των ορέξεων της εκάστοτε ιδιωτικής επιχείρησης.

1

Τα παραπάνω για τη… «φυλή» των δημοσίων υπαλλήλων, που -κακά τα ψέματα, η μισή Ελλάδα έχει όνειρο να «μπει στο Δημόσιο» και πάνω σε αυτό φτιάχνουν καριέρα οι περισσότεροι πολιτικοί- έρχεται να επιβεβαιώσει καταγγελία αναγνώστη. Ο Παναγιώτης Ξηρουχάκης έζησε ένα απίστευτο περιστατικό, που μόνο στη χώρα μας θα μπορούσε να το βιώσει κανείς.

2

«Πρωί, στο Τμήμα Μητρώου (2ος όροφος) της ΕΥΔΑΠ, στην Αγ. Παρασκευή. Περιμένω να εξυπηρετηθώ. Ξαφνικά ακούω ροχαλητό. Γυρίζω το κεφάλι μου και βλέπω τον υπάλληλο να κοιμάται βαθιά χυμένος στην καρέκλα, αγνοώντας όλες τις εισερχόμενες κλήσεις. Ο υπάλληλος λέγεται Μ.Σ.». Και απ’ ό,τι φαίνεται από τις φωτογραφίες, ο εν λόγω θα μπορούσε να είναι ή πρότυπο αργομισθίας για τους εκκολαπτόμενους κηφήνες της υπηρεσίας ή κατάκοπος γιατί πιθανόν το απόγευμα μπορεί να κάνει άλλη δουλειά, για να ζήσει την οικογένεια του (γιατί μπορεί να συμβαίνει κι αυτό, χωρίς να θέλουμε να τον δικαιολογήσουμε).

3

Ελπίζουμε, τουλάχιστον, να μην νιώθει αδικημένος, κακοπληρωμένος και αντικείμενο εκμετάλλευσης, όπως οι περισσότεροι δημόσιοι που βγαίνουν στους δρόμους κατά καιρούς. Λέτε να είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό; Δεν νομίζουμε, καθώς όλοι μας έχουμε πάει σε δημόσιες υπηρεσίες και αν δεν έχει τύχει να δούμε ιδίοις όμμασι υπαλλήλους να κοιμούνται, κυριολεκτικά, έχουμε αγανακτήσει με συμπεριφορές αντιπαραγωγικότητας και κακής εξυπηρέτησης. Ουρές, χάσιμο χρόνου, χαρτούρα και νεύρα για μας, καθώς αναμένουμε στο γκισέ, «κόκκινες γραμμές» στον περιορισμό τού αριθμού των πολιτών και ο μήνας έχει εννιά για τύπους που μπορεί να κοιμούνται στη δική τους «καρέκλα».

Πηγη: Εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” 

https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%A6%CE%A9%CE%A4%CE%9F%CE%93%CE%A1%CE%91%CE%A6%CE%99%CE%95%CE%A3-%CE%9D%CE%A4%CE%9F%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%9C%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%9F-%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%9F%CE%A3%CE%99%CE%9F%CE%A3-%CE%A5%CE%A0/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .