Πέμπτη, Ιουνίου 3

ΚΑΖΑΚΗΣ: «ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ-ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ-ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΕΑ ΔΙΚΗ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ!

Ο Θ.ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ»

Φοβερά τα όσα υποστηρίζει σε συνέντευξή του στην εκπομπή μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και στον Γεράσιμο Βραχιολίδη ο Δημήτρης Καζάκης (ΕΠΑΜ). Θεωρεί βέβαιο το γεγονός ότι θα καθίσουν στο σκαμνί οι κρατικοί γιατροί (μέλη της επιτροπής κλπ) διότι συμπράττουν σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Δεν υπάρχει θέμα ακαταδίωκτο, παρά το ότι το θέσπισε η κυβέρνηση, λέει ο κ. Καζάκης. Μάλιστα, για πρώτη φορά το ακαταδίωκτο για τους επιστήμονες-κρατικούς γιατρούς

θεσπίστηκε επί ναζισμού. Το δε επιχείρημα της υπεράσπισηςτων γιατρών χρησιμοποιήθηκε στη δίκη της Νυερεμβέργης του 1947, και αυτό χρησιμοποιούν και σήμερα κυβέρνηση και κρατικοί γιατροί με το λεγόμενο ακαταδίωκτο. “Εγώ εκτέλεσα εντολή από την κυβέρνησή μου, δεν μπορείτε να με θεωρείτε ένοχο” ‘ελεγαν οι επιστήμονες-υπηρέτες των ναζί Γερμανών.

Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλιτώσουν” λέει ο κ. Καζάκης και θα καθίσουν στο σκαμνί, θα γίνει νέα δίκη Νυρεμβέργης για τα εγκλήματα που διαπράττουν. Για τον δε κ. Θ. Βασιλακόπουλο (καθηγητή πενυμονολογίας) λέει ότι εμφορείται από ναζιστικά ιδεώδη. “Καταδικάσαμε τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση κι έχουν τον Βασιλακόπουλο να προπαγανδίζει την ιεδολογία της” λέει χαρακτηριστικά ο κ. Καζάκης, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει ένας έντιμος εισαγγελέας να τον εγκαλέσει.

Ακούστε το ηχητικό από το 26.00 ως το 32.45

indobserver.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .