Κυριακή, Ιουνίου 27

Ηττημένη χώρα; - Πακιστανός επιτίθεται σε εφήβους μέσα στο τραμ στο Παλαιό Φάληρο!

 Τσουβάλιασμα όλα τα πακιστάνια και πίσω στο δικό τους πολιτισμό στη χώρα τους, που τους ταΐζουμε τους δίνουμε από 1000 ευρώ κάθε μήνα για να βιάζουν Ελληνίδες ΑΙΣΧΟΣ ΚΟΥΛΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

Ηττημένη χώρα; - Πακιστανός επιτίθεται σε εφήβους μέσα στο τραμ στο Παλαιό Φάληρο!

Μνήμες από την Μυρτώ της Πάρου ξύπνησαν σήμερα μέσα στο τράμ της γραμμής Γλυφάδα-Παλαιό Φάληρο, όταν Πακιστανός επιτέθηκε μέσα στο όχημα και σε ομάδα εφήβων αγοριών και κοριτσιών με πρόθεση να τους κακοποιήσει σεξουαλικά.

Αγκάλιαζε και θώπευε αγόρια και κορίτσια και όταν τον απωθούσαν αυτός επανερχόταν ακόμα πιο «φτιαγμένος».

Εικόνες χώρας υπό πακιστανική κατοχή, δηλαδή!

Το ευτύχημα ήταν ότι η ομάδα των εφήβων ανδρών και κοριτσιών αντέδρασαν. Ζήτησαν από τον οδηγό του τραμ να σταματήσει αμέσως κάτι που έγινε ενώ ειδοποιήθηκε άμεσα και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο οδηγός αντέδρασε σωστά και ακινητοποίησε το τραμ ενώ την ίδια στιγμή τα Ελληνόπουλα κατέβηκαν από το τραμ και «πολιόρκησαν» τον Πακιστανό μη αφήνοντας τον να κατέβει μέχρι να έρθει η Αστυνομία.

Ο Πακιστανός συνελήφθη από άνδρες του ΑΤ Πακαιού Φαλήρου όπου κρατείται μέχρι αυτή την στιγμή. Μήνυση κατατέθηκε από την μητέρα ενός 15χρονου αγοριού που τόλμησε να «απλώσει χέρι» ο Πακιστανός, ενώ αναζητείται ένα κορίτσι στο οποίο προχώρησε την επίθεσή του περισσότερο, βάζοντας το χέρι της στα «απόκρυφα σημεία της» και θωπεύοντας το στήθος της πριν προλάβουν τα αγόρια της παρέας να τον απομακρύνουν.

Την Δευτέρα θα δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Το ζήτημα είναι ότι ο συγκεκριμένος δεν θα απελαθεί ποτέ, ακόμα και αν καταδικαστεί και θα είναι έτσι μια κινούμενη απειλή για την κάθε "Μυρτώ" και το κάθε Ελληνόπουλο. 

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/997550_ektakto-ittimeni-hora-pakistanos-epitithetai-se-efivoys


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .