Δευτέρα, Ιουνίου 14

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΠΡΟΟΔΟΣ, ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ, ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΒΟΥΡΚΟΣ

Διάβασα πριν μερικές ημέρες, το καταιγιστικό άρθρο του ΑΡΧΗΓΟΥ για τα 40 χρόνια «ευρωπαϊκής ένωσης» μου έδωσε το έναυσμα να  επιχειρήσω ένα νοερό, πολύ συνοπτικό, ταξίδι στο παρελθόν, όπως εγώ το θυμάμαι!

ΣΑΝ ΠΡΟΛΟΓΟΣ!

Δευτέρα 29 Αυγούστου 1949, ώρα 12.00. Στην κορυφή «Μάλι – Μάδι» του ΒΙΤΣΙ  ο τότε Εφεδρος Συνταγματάρχης Βασίλειος Δ. Π. της 9ης Μεραρχίας, δικηγόρος, ΥΨΩΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ , ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ! Η είδηση προκάλεσε το τέλος τής συνεχούς αγωνίας ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ μέσα στην οποία έζησε η Ελλάδα επί 10 χρόνια ! Άλλες όμως καταστροφικές εξελίξεις ερχόντουσαν που θα κατέληγαν στήν ατιμωτική κατάντια της Πατρίδας όπως την ζούμε σήμερα, μετά δεκαετίες συνεχών διακυμάνσεων, με ταπεινώσεις και δράματα.


Ας δούμε  διάφορα γεγονότα «συντομογραφικώς».


ΠΡΟΟΔΟΣ


Μετά την επιτυχημένη σταθεροποίηση της οικονομίας από Παπάγο και Μαρκεζίνη, με την υποτίμηση της δραχμής, μεταξύ άλλων, που κράτησε μέχρι τις αρχές των ετών 90, συνεχείς αναταραχές άρχισαν με την ανάμιξη πάντα του Καραμανλή που απλά και μόνο λόγω της εύνοιας του βασιλέως ( ; ) βρέθηκε στη θέση όπου ο Παπάγος είχε ουσιαστικά διορίση τον Στεφανόπουλο..και κατέληξαν στην ήττα του, το 1963 οπότε  ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ κάθε έννοια δημοκρατίας και τον Ελληνικό Λαό και όσους τον είχαν ψηφίση.  Έφυγε νύχτα ως Τριανταφυλλίδης για το Παρίσι… Γνωστό είναι το  επιφώνημά του «ποιος κυβερνάη αυτόν τον τόπο;» μετά την δολοφονία του Λαμπράκη! Πολλά έγιναν έκτοτε!
Η παρ ολίγον ένωσις της Κύπρου με την Ελλάδα με το δεύτερο «σχέδιο Άτσεσον » που απέτυχε επειδή ο Μακάριος άλλαξε γνώμη λόγω  υπέρτατης ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ !
Η αποστασία εις βάρος του Γεωργιου Παπανδρέου , όπου πρωτοστατούσε κάποιος Μητσοτάκης ! 
Η ακυβερνησία που κατέληξε στην Στρατιωτική Διακυβέρνηση και την περίοδο ανάπτυξης και ασφάλειας που επακολούθησε! Το δολλάριο υπετιμήθη έναντι της δραχμής και η Ελλάδα απεποιήθη την στρατιωτική βοήθεια ! ,(  Υπάρχουν σχετικοι αριθμοί οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα από πολιτική και παρερμηνείες! )
Έίχαμε και την  φαρσοκωμωδία του Πολυτεχνείου που ακόμα μας καταδιώκη και γελοιοποιή κάθε χρόνο!
ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΊΜΑ

Επακολούθησε το δράμα της Κύπρου του 1974 , και τα ακατανόητα , τρελλά, γεγονότα που το συνόδευσαν ! π.χ. Ενώ πολεμούσαμε τον Ιούλιο  στο αεροδρόμιο της Λευκωσίας ,τα αμνοερίφια υποδεχόντουσαν με κεράκια τον φυγά …Καραμανλή ως σωτήρα ! Η έσχατη ειρωνεία είναι ότι  τα παιδιά αρκετών που τα κρατούσαν σκοτώθηκαν ή χάθηκαν λόγω του  : » η Κύπρος κείται μακράν»Πολλά έχουν λεχθή για όσα ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ τότε ο καραμανλής και γιατί !
Ο Παναγιώτης Σταυρουλόπουλος ( πόσοι εκτός χρυσαυγιτών γνωρίζουν ποιος είναι; ), πέθανε πικραμένος στην Ραφήνα…συνάντησε επιτέλους  τους στρατιώτες του !Αναγκάσθηκε να κάνη κίνηση απαγκιστρώσεως, το μεσημέρι επειδή το πυροβολικό που προστάτευε το στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ  , μυστηριωδώς άλλαξε στόχο και άρχισε να χτυπάη τα βράχια των βουνών αφήνοντάς τους απροστάτευτους και καμμία ενίσχυση δεν του στελνόταν! (ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ !) .Ποιός έφταιγε ;..Ο » υπεύθυνος » στην Κύπρο εκείνη τη στιγμή κατέληξε σε ανώτατο στρατιωτικο αξίωμα ! Βέβαια πολλοί  αποσιωπούν ότι στις 15 Αυγούστου 1974 ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ …»ΧΟΥΝΤΑ», Ο σωτήρας Καραμανλής κυβερνούσε !
Πόσοι , αλήθεια, έχουν διαβάσει και αντιληφθή την παρανοική ομιλία του Μακάριου στον ΟΗΕ όπου σαφώς καλούσε τους Τούρκους να εισβάλλουν στην Κύπρο ; ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΕΙΠΩ ΑΚΌΜΑ… Η ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΌΜΩΣ ΕΊΝΑΙ ΑΦΟΡΗΤΕΣ! Ακόμα και μετά τόσα χρόνια. ! (Μή με προκαλέση κανένας! )Θα συνεχίσω με άλλο θέμα!

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΒΟΥΡΚΟΣ !
Πάνω στα πτώματα των στρατιωτών , το δράμα των αγνοουμένων το θρήνο και την εκμετάλλευση των οικογενειών τους συχνά από ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ! ( Επαναλαμβάνω! Μη με προκαλέση κανείς ) , και τον κατακερματισμό της Κύπρου , ο φυγάς» κ. Τριανταφυλλιδης «, έγινε πρωθυπουργός και αργότερα πρόεδρος Δημοκρατίας ! Τα κατάφερε επιτέλους!
Και ! Ώ θεοί ! Το 1981 μπήκαμε στην ευρωπαϊκή Ένωση ! 
Είναι γνωστά τα αποτελέσματα της διακυβερνήσεως του Ανδρέα Παπανδρέου , με την καταστροφή τεραστίων βιομηχανιών μέσω «των κοινωνικοποιήσεων .» ( Προσέξτε ενδεχόμενοι ρουφιάνοι ήμουν σε θέση να γνωρίζω  και έχω αριθμούς !) , καθώς και η εξώθησις , μέσω των λεγομένων «πακέτων «μεγάλου μέρους ΗΛΙΘΙΩΝ στην καταστροφή της ίδιας της υποδομής της γεωργικής παραγωγής Άλλως τε είχαμε φτάση στο πέταγμα σε χωματερές αγροτικών προϊόντων ! Τουλάχιστον ο Ανδρέας Παπανδρέου ,είπε το » Η ΕΛΛΆΔΑ ΑΝΗΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»! Παρά το κομμουνιστικό του παρελθόν , Δεν ήταν «αντινατιβιστής»!
Φθάσαμε στην εισβολή των Αλβανών λαθρομεταναστών και την εθνική ταπείνωση των ΙΜΙΩΝ καθώς και το μεγάλο φαγοπότι ολίγων με τους ολυμπιακούς !
Η ΓΙΓΑΝΤΙΑ συγκέντρωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ του Φεβρουαρίου 2013 τους ΤΡΟΜΑΞΕ και ξεκίνησαν την δίωξή της με κάθε ΑΤΙΜΟ τρόπο και την «ανεξιχνίαστη» δολοφονική επίθεση της 1ης Νοεμβρίου 2013 !
Είχαμε όμως ήδη φθάση στα μνημόνια και το » λεφτά υπάρχουν» του «Τζέφρυ » !Δυσκολώτατο να τον χαρακτηρίση κανείς ! Παράξενο άτομο ! Πέρασε κι αυτός στη λήθη αφού προκάλεσε την καταστροφή που του αναλογούσε !
Και πλέον άρχισε το ΧΑΟΣ  της λαθρομετανάστευσης με τα εκατομμύρια κανονικών εισβολέων και όπως φαίνεται με την συγκατάθεση των πολιτικάντηδωνΈχω αριθμό πρωτοκόλλου και το κείμενο αλληλογραφίας μεταξύ κρατικών υπηρεσιών όπου από το 2011 θεωρείται ότι οι αφροασιάτες εισβολείς μουσουλμάνοι θα λύσουν το πρόβλημα της υπογεννητικότητας!Το φαινόμενο μετά την κορύφωση του 2015-16 συνεχίζεται απρόσκοπτα.Το «ευλόγησε » και εκπρόσωπος της εκκλησίας χωρίς καμμιά αντίδραση και μας το είπε κατά πρόσωπον ή κ.ΠΤΔ προ διημέρου!! Να την χαιρόμαστε!Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ !

ΚΑΙ ,ΙΔΟΎ ,ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ !
Η Αυτού Μεγαλειότης «Ο» Κορωνοιός,!Στις 14 Απριλίου 2020 είχα γράψει στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής ότι ο » ιός» ήταν μια χίμαιρα , δηλαδή κατασκευασμένος και με προστιθέμενα γενετικά χαρακτηριστικά !Από τότε συνεχώς επίβεβαιώνομαι !
Ξεκίνησε λοιπόν η υπόθεσις της επιδημίας ,σύμφωνα με τα λεξικά και τα συγγράμματα ειδικής νοσολογίας και ΟΧΙ ΠΑΝΔΗΜΊΑΣ ,όπως γαβγίζουν συνεχώς από τις τηλεοράσεις για να δημιουργούν κλίμα τρόμου!Αμέσως όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου ο. ΠΟΥ και πάμπολλοι «καθηγήταί»,( ξεφτιλίστηκε πλέον ο τίτλος), αντέδρασαν με πανομοιότυπο τρόπο , όπου Γής!Εξαίρεση ελάχιστες ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ! ΟΙ ΟΠΟΊΕΣ ΔΙΚΑΙΏΘΗΚΑΝ !Η πανομοιότυπη αυτή αντίδραση δημιουργή σαφέστατα τήν σκέψη ότι όλοι υπακούουν σε ένα κεντρικό διευθυντήριο !Δέν είναι μυστήριον για όσους έχουν διαβάσει ,έστω επιφανειακώς τα ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΏΝ ΤΗΣ ΣΙΏΝ!
Παροιμιώδη λάθη έγιναν στήν αντιμετώπιση τών ασθενών και την χρήσιν τών ΜΕΘ ! Προς τιμήν τους οι ΙΤΑΛΟΙ  άρχισαν να το παραδέχονται με σαφέστατον τρόπον !Πολλοί εξέχοντες ΙΑΤΡΟΊ δήλωσαν με αδειάσειστα επιχειρήματα την αντίθεσίν τους!ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕ !Οι επιδημίες δέν σταματάνε με αυτές τις τακτικές ! Θα δώσω συντομώτατα εξηγήσεις σε άλλο κείμενο !
Ο σκοπός είναι ,όχι η προστασία του πληθυσμού αλλά ο έλεγχος μέσω του τρόμου και η ΔΙΑΛΥΣΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑΣ, Η ΑΠΑΞΊΩΣΙΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΊΑΣ , Ο ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ, ΚΑΙ Η ΑΛΛΟΊΩΣΙΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, (ιδίως για την Ελλάδα), ΚΑΙ Η ΕΚΠΤΩΣΙΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ !
Απώτερος σκοπός η παγκοσμιοποίησις, η επιβολή του «αντινατιβισμου» και η ΔΙΑΛΥΣΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΏΝ !Η διαδικασία για όλα αυτά είναι εν εξελίξει! Σκοπός τού παρόντος κειμένου ήταν μια αναδρομή στο παρελθόν για να εξηγηθούν εν συντομία οι ρίζες του επικειμένου ολέθρου!ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΕΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΈΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΑΠΑΛΛΑΓΜΈΝΟΙ ΑΠΟ ΔΕΙΛΟΎΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΎΜΕ , ΕΤΟΙΜΟΙ ,ΤΙΣ ΕΞΕΛΊΞΕΙΣ!
ΖΉΤΩ Η ΝΊΚΗ !
Κώστας Παπαδημητρίου

https://ethnikismos.net/2021/06/12/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%83-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .