Κυριακή, Ιουνίου 20

Νέα καταγγελία! Γυναίκα εμφάνισε πρήξιμο σε λεμφαδένα μετά τον εμβολιασμό της – Η εξοργιστική αντίδραση γιατρών και ΕΟΔΥ

Έχουν αναφερθεί κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Αδιαφορία στα όρια της κοροϊδίας καταγγέλλει Χανιώτισσα στο zarpanews.gr, η μητέρα της οποίας φέρεται να υπέστη παρενέργεια μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της Pfizer στο Νοσοκομείο Χανίων και όταν εμφάνισε πρήξιμο σε λεμφαδένα, η απάντηση που έλαβε φέρεται να ήταν ότι επρόκειτο για…

τρίχα.

Η 57χρονη Χανιώτισσα εμβολιάστηκε στις 7 Ιουνίου. Ο πόνος στο χέρι της όμως δεν περνούσε και μετά από μια εβδομάδα περίπου, εμφάνισε ένα έντονο πρήξιμο στη μασχάλη, με τον λεμφαδένα να έχει φουσκώσει περίπου σε μέγεθος μπάλας του πινγκ πονγκ.

Η γυναίκα φοβήθηκε και πήγε σε παθολόγο την Πέμπτη, ο οποίος συσχέτισε το πρήξιμο με το εμβόλιο και συνέστησε στην 57χρονη να περιμένει προς το παρόν για να φανεί η όποια εξέλιξη. Όμως, η Χανιώτισσα ήθελε και μια δεύτερη γνώμη για να είναι ήσυχη και κάλεσε στο Νοσοκομείο Χανίων, ζητώντας να μιλήσει με κάποιον που να γνωρίζει το αντικείμενο.

Η 57χρονη φέρεται να μίλησε με μια γενική ιατρό, η οποία, όταν της εξήγησε το πρόβλημά της, φέρεται να της είπε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να προκλήθηκε από κάποια… τρίχα που γύρισε και ότι δεν μπορεί να έχει σχέση με τον εμβολιασμό.

Η Χανιώτισσα επέμενε, λέγοντας ότι έχει εξεταστεί και από παθολόγο, αλλά συνάντησε τείχος και την εξήγηση της… τρίχας. Τονίζει μάλιστα πως, ενώ εξήγησε ξεκάθαρα το πρόβλημα, δεν την κάλεσαν ούτε για εξέταση, ώστε να δουν από κοντά τί ακριβώς μπορεί να είναι.

Το αποκορύφωμα της ιστορίας δεν είναι αυτό. Το αποκορύφωμα είναι ότι, μετά την κλήση στο Νοσοκομείο Χανίων, η 57χρονη πήρε τηλέφωνο και τον ΕΟΔΥ. Εκεί λοιπόν, αφού άκουσαν τα συμπτώματα, της είπαν ότι το πρήξιμο στους λεμφαδένες είναι γνωστή παρενέργεια που μπορεί να συμβεί σε κάποιες περιπτώσεις και της συνέστησαν να παρακολουθείται στενά από τον παθολόγο της.

Υγιής μασχάλη
Ο φουσκωμένος λεμφαδένας

Προς το παρόν, το φούσκωμα κι ο πόνος παραμένουν. Ευτυχώς, δεν έχουν απαγορέψει στην 57χρονη να εργάζεται, η αγανάκτηση που αισθάνεται η γυναίκα όμως, είναι μεγάλη. Και αναρωτιέται, πώς είναι δυνατόν έναν άνθρωπο που φοβάται για την υγεία του, που έχει κάνει το εμβόλιο και στον οποίο γιατρός έχει ήδη πει ότι πιθανόν το πρόβλημά του να σχετίζεται με τον εμβολιασμό, να τον αγνοούν έτσι.

Πόσο μάλλον που μια απλή αναζήτηση στο ίντερνετ δείχνει ότι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις να προκαλέσει πρήξιμο λεμφαδένων στη μασχάλη.

(Πηγή: Zarpanews.gr)

el.gr

 .triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .