Δευτέρα, Ιουνίου 28

Δηλαδή πόσο... πρέπει να είσαι για να δεχτείς χρήμα ως κίνητρο για να εμβολιαστείς... Aς έδινε τουλάχιστον το έξοδα κηδείας.


 Είναι ο άλλος 25 χρονών. Έχει τελειώσει Νομική, Πολυτεχνείο, είναι Μαθηματικός, Οικονομολόγος κλπ. Έχει αποφασίσει ότι δεν θέλει να εμβολιαστεί για χι ψι λόγους. Κι έρχεσαι εσύ και του ζητάς να σου δώσει το σώμα του, την υγεία του ή οτιδήποτε θεωρεί πως ρισκάρει με το εμβόλιο, για 150 ευρώ. Και περιμένεις να στήσουν ουρές τα παιδιά, τα παιδιά μας, τα παιδιά της Ελλάδας. Αυτά τα παιδιά που περιμένουμε να δουλέψουν, να προκόψουν, να σηκώσουν την χώρα απ' τον πάτο όπου έχει πέσει. Μπράβο!

Αυτη ειναι η "Ελληνική" "Δημοκρατία". Προσπαθουν να πιεσουν της ομάδες χαμηλου κινδυνου να εμβολιαστουν με αντάλλαγμα 150 E και απειλες για περιορισμους στις δραστηριοτητες τους. Ο κινδυνος αν νοσήσουν αμελητέος ο κινδυνος απο τα εμβόλια επισης μικρος ..... αλλα πόσο αποτιμάται η καταστροφή της υγείας - για ολη την υπόλοιπη ζωή -ενος ΥΓΙΟΥΣ νεου που θα υποστει μυοκαρδιτιδα απο το εμβολιο ? Προφανώς 1-2 κατοστάρικα.

Ασε που Αφοδεύουν με περιφρόνηση πάνω στην Ελληνική Γλώσσα. Άκου "Φρίντομ Πας". Τέτοιο μίσος και λύσσα ενάντια στο Ελληνικό Αλφάβητο, στην Ελληνική Γλώσσα, τέτοιος πιθηκισμός, τέτοια ξενολαγνεία, τέτοια λιγουρίαση απέναντι σε οτιδήποτε αγγλοσαξωνικό είναι σχεδόν κλινικής βαρύτητας. Πολύ δε περισσότερο όταν οι Άγγλοι και η γλώσσα τους έχουν ΦΥΓΕΙ από την Ενωμένη Ευρώπη (κάποιος να το σφυρίξει στον Μητσοτάκη) και η Αγγλία εξακολουθεί να πατάει με τις ματωμένες αποικιακές μπότες της σε δύο σημεία πάνω στην Κύπρο μας κατέχοντας το 7% σχεδόν του ελεύθερου εδάφους της.

 https://www.ksipnistere.com/2021/06/blog-post_6763.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .