Πέμπτη, Ιουνίου 3

Χεσέ Ροντρίγκεθ: Σέξι βίντεο κλιπ... για την επανένωση με την πρώην σύζυγό του

jesse-0

Εκεί που η καριέρα και η προσωπική του ζωή είχαν πάρει την κάτω βόλτα, ο Χεσέ Ροντρίγκεθ έσμιξε ξανά με τη μητέρα των παιδιών του, κυκλοφορώντας μαζί της ένα καυτό βίντεο κλιπ

Ίσως μερικοί να θυμάστε ακόμα τον Χεσέ Ροντρίγκεθ, που απέτυχε παταγωδώς στην Παρί Σεν Ζερμέν και μετά από συνεχόμενους δανεισμούς, κατέληξε στη Λας Πάλμας.

Σαν να μην του έφτανε η αγωνιστική πτώση, ο Ισπανός «Playboy» μπλέχτηκε και σε ένα ερωτικό σκάνδαλο τον περασμένο χειμώνα, καθώς φερόταν να απατάει τη μητέρα των παιδιών του, Άουρα Ρουίθ, με αποτέλεσμα οι δυο τους να έρθουν σε ρήξη.

Μερικούς μήνες μετά πάντως, τα πράγματα δείχνουν να έχουν αλλάξει για τον 28χρονο επιθετικό. Αφενός τα βρήκε ξανά με την καυτή Άουρα, αφετέρου αποφάσισε να ασχοληθεί πιο επαγγελματικά με το τραγούδι, κυκλοφορώντας μάλιστα βίντεο κλιπ όπου τον συνοδεύει η ίδια!

«Tu Favorito» ο τίτλος του κομματιού του... Jey M, όπως είναι το καλλιτεχνικό του, με τους περισσότερους πάντως να στέκονται στην εκρηκτική εμφάνιση της Άουρα...


Jey M - Tu Favorito  (Video Oficial)







Οι ροζ αποκαλύψεις της Αούρα για τον Χεσέ Ροντρίγκεθ


Κι ενόσω η προσωπική ζωή του Ροντρίγκεθ περνάει από φουρτούνες και κύματα, η «απατημένη» πρώην σύζυγός του, Άουρα Ρουίθ, προέβη σε ιδιαιτέρως ακατάλληλες αποκαλύψεις σχετικά με την ερωτική τους δραστηριότητα, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο διαδικτυακό κανάλι Mtmad.es. Μάλιστα, πέραν των καυτών λεπτομερειών σχετικά με τις συνευρέσεις τους, ανακοίνωσε και την ύπαρξη ενός sex tape που αναμένεται να κυκλοφορήσει!

«Θέλεις να μάθεις αν αγαπώ τον Χεσέ... Είναι ο σύντροφός μου και όταν συγχωρείς πολλά πράγματα, μετά τα ξεχνάς. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει αγάπη ανάμεσα μας. Είναι θέματα δικά μας, του ζευγαριού, με αγαπά και το αποδεικνύει.

Είμαι λάτρης των ερωτικών βοηθημάτων και αρέσουν και στον Χεσέ. Έχω μια ολόκληρη συλλογή από αυτά. Είμαι πολύ φιλελεύθερη σε αυτά τα θέματα. Στο εγγύς μέλλον θα κυκλοφορήσει ένα sex tape μας. Ηχογραφήθηκε και ολοκληρώθηκε», δηλωσε η Ρούιθ.
aura_jeseeee

Πέντε παιδιά με τρεις γυναίκες για τον... «Γόη του Παρισιού»

Όταν το 2016 η Παρί Σεν Ζερμέν έβγαζε απο τα ταμεία της 25 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει απο τη Ρεάλ Μαδρίτης, σίγουρα δεν περίμενε οτι τέσσερα χρόνια αργότερα θα...έκλαιγε τα λεφτά της. Τότε ο Χεσέ Ροντρίγκεθ είχε φέρει στο Παρίσι και την όμορφή συζυγό του Άουρα Ρουίθ με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά και μάλιστα κατά την παρουσιασή του απο τους «Παριζιάνους» η τότε 27χρονη Ισπανίδα είχε κλέψει τις εντυπωσεις.
auraaa

Ο Ισπανός επιθετικός ωστόσο δεν μπόρεσε να σταθεί ισάξιος των προσδοκιών των Γάλλων. Για την κακή εικόνα του στους αγωνιστικούς χώρους και την απόφαση της Παρί να τον αφήσει ελεύθερο στις 6 Δεκεμβρίου, φαίνεται πως έπαιξε ρόλο η εξω-γηπεδική του ζωή. Τα ερωτικά σκάνδαλα, αλλά και το ότι έσπασε την καραντίνα για να κάνει διακοπές στα Κανάρια Νησιά, γενέτειρα της γυναίκας των παιδιών του.

Ο Χεσέ και η σύζυγός του Άουρα ξεκίνησαν να έχουν προβλήματα στην σχέση τους το 2018, δυο χρόνια μετά τη μεταγραφή του στην Παρί, με την πρώην διαγωνιζόμενη σε reality show, να κατηγορεί τον ποδοσφαιριστή ότι ήταν κακός μπαμπάς και δεν ενδιαφερόταν για τον πρόωρα γεννημένο γιο τους με αποτέλεσμα να τον... τρέχει στα δικαστήρια.














Οι δυο τους φαίνεται πως τα βρήκαν όταν η Άουρα πήρε μέρος στο τηλεπαιχνίδι "La Casa Fuerte", κάτι σαν το Big Brother, όμως αυτό κράτησε για λίγο και συγκεκριμένα μέχρι να μπλεχτεί το όνομα του Χεσέ σε ερωτικό σκάνδαλο με την Ρόσιο Αμάρ.











Μάλιστα, στα ισπανικά ΜΜΕ είχε διαρρεύσει ένα βίντεο στο οποίο η Άουρα βρισκόταν έξω από το σπίτι του Χεσέ και σε έξαλλη κατάσταση χτυπούσε με μανία την μπαλκονόπορτα για να της ανοίξει ο σύντροφός της, καθώς έχει υποψίες (όχι αδίκως) πως μέσα στο σπίτι βρίσκεται η Αμάρ.


Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .