Τετάρτη, Ιουνίου 30

Ωμή στοχοποίηση όσων δεν κάνουν το εμβόλιο!!! Εμβολιαστείτε ή θα κλείσουν πάλι όλα – ΒΙΝΤΕΟ Ωμή στοχοποίηση όσων δεν κάνουν το εμβόλιο!!! Εμβολιαστείτε ή θα κλείσουν πάλι όλα – ΒΙΝΤΕΟ

Το λένε ανοιχτά και δεν κουνιέται φύλλο...

 «Αν χρειαστεί λόγω μετάλλαξης Δέλτα, θα επιστρέψουμε σε lockdown, τοπικά σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη, τα οποία όμως είναι στο χέρι μας να αποτραπούν».

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, συμπληρώνοντας πως ο τρόπος για να μην χρειαστεί κάτι τέτοιο, είναι το εμβόλιο για να τελειώνουμε με την πανδημία και να μην επιστρέψουμε σε γενικευμένα lockdown και τέταρτα κύματα.

«Είναι στο χέρι μας, υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια για όλους», υπογράμμισε.

«17 μήνες με την πανδημία έχουμε μάθει ότι όλα είναι στο τραπέζι και παίρνεις την απόφαση με τα δεδομένα που έχεις εκείνη τη στιγμή. Με νέα δεδομένα παίρνεις νέες αποφάσεις», σημείωσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ.


«Αυτή την στιγμή τα μοντέλα δείχνουν ότι μέσα στον Αύγουστο η μετάλλαξη Δέλτα θα είναι το κυρίαρχο στέλεχος σε ολόκληρη την Ευρώπη, και προφανέστατα και πιθανότατα και στη χώρα μας… Λύση είναι τα εμβόλια. 1ον πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε. 2ον τα εμβόλια είναι ασφαλή. Έχουν γίνει δισεκ. δόσεις σε όλο τον πλανήτη και εκατ. στη χώρα μας με απειροελάχιστες επιπλοκές. 3ον οι μη εμβολιασμένοι και οι περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη πολύ πιθανόν, για να μην πω σίγουρα, μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Όλοι θα στοχοποιούν εκείνους που δεν κάνουν το εμβόλιο, επειδή κλείνουν οι περιοχές.. Όλα αυτά την ώρα που υπάρχει η παραδοχή πως το εμβόλιο είναι για προσωπική προστασία

Δείτε από το 2.00:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .